Pauline Wingelaar Leeftijd

Pauline Wingelaar Leeftijd:- “Tijdens de vakantie grapte ik altijd dat mensen zouden denken dat we gek zijn om terug te gaan naar Italië terwijl ik in de latere stadia van de zwangerschap ben, en dan zou ik moeten antwoorden.”Ik ben pas anderhalf jaar op reis! ” roept Pauline. De foto wekt de indruk dat ze verder in haar zwangerschap is dan 20 weken.

Pauline Wingelaar Leeftijd
Pauline Wingelaar Leeftijd

Pauline maakt zich geen zorgen over haar maag omdat ze zich ervan bewust is dat het vaker voorkomt dat de maag van een vrouw uitzet tijdens hun derde zwangerschap dan het was dat ze tijdens hun eerste zwangerschap zo’n dikke buik hebben.Bovendien is ze van mening dat ‘de tijd vliegt’.

” die ze mede te danken had aan de worsteling die ze doormaakte in de periode dat ze wachtte op de verbouwing van het huis in Bussum. In het najaar verschenen ze voor het eerst op onze televisieschermen: Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie zijn in hun natuurlijke omgeving, die bestaat uit enorme herenhuizen, flitsende auto’s en zomers doorgebracht aan de Franse Rivièra.

Het lijkt erop dat onze inspanningen succesvol zijn geweest, want er komt niet alleen een tweede seizoen, maar er zal ook een spin-off worden ontwikkeld. Omdat ik me alleen zorgen om haar en mij maakte toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, geloofde ik dat de wereld voor mij zou vergaan zodra ik hoorde dat ik een kind droeg.

Maar afgezien daarvan had ik de indruk dat alles goed zou komen. Zowel Reinier als Diederik Bisschop van Tuinen werden geboren uit haar en haar man, Harmen Bisschop van Tuinen, waardoor ze de trotse ouders zijn van twee kinderen.

Pauline Wingelaar Leeftijd
Pauline Wingelaar Leeftijd

Diederik Bisschop van Tuinen is de jongste van de twee kinderen.Ze doen nog steeds veel moeite om televisieprogramma’s af te ronden en hebben al een aantal shows voor het televisienetwerk dat LINDA heeft ontwikkeld.

serie getiteld “Teaching My Kids That!” Ze vervolgt met te zeggen: “We waren zo naïef. Als ik het nu zou gebruiken, zou ik het met veel meer planning benaderen om ervoor te zorgen dat we ook wat Wingelaar en haar echtgenoot, Harmen Bisschop van Tuinen, zijn al ouders van twee kinderen.

De realityster-kinderen van Reinier en Diederik zijn allebei in het land geboren. Reinier werd geboren in de stad. Het is niet alsof de derde telg uit het niets is ontstaan.Het paar zocht medische hulp bij een reproductieve kliniek en onderging meerdere rondes van intra-uteriene inseminatie (ook bekend als IUI) in een poging een kind te krijgen. Helaas waren ze niet succesvol.

Ze deelt nu het hartverscheurende nieuws dat haar dochter doodgeboren is nadat ze van haar is bevallen. Ik heb je nooit een hartverscheurende brief hoeven bezorgen, en het is er een waar ik spijt van heb dat ik je moet sturen omdat ik weet dat ons afscheid op handen is.

U weet dat we wat tijd nodig hebben om te praten over hoe we over elkaar denken in het licht van de recente tragedie en het verlies dat we hebben meegemaakt.Reinier en Diederik Bisschop van Tuinen zijn de vooraanstaande afstammelingen van Pauline en haar echtgenote, Harmen Bisschop van Tuinen, die ook de ouders van Pauline zijn.

Pauline Wingelaar Leeftijd
Pauline Wingelaar Leeftijd

Pauline, die nog steeds zeer actief is in de televisie-industrie, heeft al verschillende programma’s geproduceerd voor het Linda.tv-netwerk. In die periode kreeg ze toestemming om deel te nemen aan de casting voor Real Gooische.De meisjes namen het heft in handen en namen ook actief deel aan de backstage-activiteiten van de productie. Er zijn een groot aantal mensen die zich niet bewust zijn van dit feit.

In die tijd studeerde ik voor media, informatie en communicatie terwijl ik ook werkte bij een productiebedrijf genaamd Eyeworks. Het was niet alleen erg leuk om deel uit te maken van Real Gooische Girls, maar het bood ook af en toe een aantal interessante uitdagingen.

Als de vrouwen het ergens niet over eens waren, zou ik begrijpen waarom ze zich zo zouden voelen. Ik kon echter ook begrijpen waarom de redactie er zo over zou denken, want gezien wat we nu weten, denk ik dat we een heel andere benadering hadden gekozen. De inmiddels iconische uitdrukking, “liever geruïneerd dan genegeerd”,

Het citaat komt van Pauline in een van de eerste afleveringen, waarvan wordt gezegd dat het het rijpingsproces van de twee weerspiegelt en misschien zelfs wijzer wordt, snel een van de meest besproken onderwerpen op televisie wordt en zelfs wordt gebruikt als de kop van de reclame campagne voor de serie.

[D]e show is een van de meest spraakmakende onderwerpen op televisie geworden en diende zelfs als kop voor de reclamecampagne van de serie. Terwijl ze verder gaat, grinnikt Pauline en zegt: “Ik hoor ouders nog steeds vaak schreeuwen, ‘Je dwingt me dit te doen.Pauline stelt dat het leek alsof ze in de. weken zwanger in een foto gemaakt in Luca, Italië, waar ze een zwart zwempak draagt. De foto is gemaakt in Luca.