Peter R De Vries Dood

Peter R De Vries Dood:- Ondertussen ligt Peter R. de Vries in het ziekenhuis, waar hij vecht voor zijn leven. Dat lukt hem uiteindelijk niet, getuige het feit dat zijn familie hem op 15 juli 2021 zal vertellen dat De Vries is overleden.

Peter R De Vries Dood
Peter R De Vries Dood

Op de avond van 6 juli 2021 wordt er in de Amsterdamse wijk Lange Leidsedwarsstraat geschoten met vijf kogels. “Dwars door het hoofd en lijf van die kk.”, die de persoon die hem zou hebben neergeschoten korte tijd later naar zijn contactpersoon stuurt.

Het slachtoffer is geïdentificeerd als Peter R. de Vries, een criminele verslaggever voor RTL Boulevard die net de studio had verlaten. Negen dagen later bezweek hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen en stierf.

Het vonnis in de moordzaak zou op 14 juli worden uitgesproken, meer dan een jaar na de aanslag. Maar of dat vandaag het geval zou zijn, is ineens onduidelijk omdat de rechtbank heeft aangekondigd de zaak te heropenen en opnieuw te beginnen met de behandeling ervan. Het Openbaar Ministerie heeft in hun zaak tegen de twee verdachten aanvullend bewijsmateriaal aan het licht gebracht.

De 26-jarige man die op 4 juli 2022 in Spanje werd betrapt, zal meer tijd achter de tralies doorbrengen dan oorspronkelijk gepland. Op 25 juli 2022 beval de raadkamer van de rechtbank in Amsterdam dat hij 90 dagen in hechtenis moet worden gehouden.

De Landelijke Recherche van de Landelijke Eenheid doet momenteel onder regie van het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie onderzoek naar de cliënt(en) en andere betrokkenen bij de moord op De Vries. niet De Vries zelf was bij het misdrijf betrokken.

De politie-eenheid Amsterdam, onder leiding van de Rechtbank Amsterdam, heeft de leiding over het onderzoek naar de twee verdachten van de moord op De Vries. Het onderzoek staat onder toezicht van de Rechtbank Amsterdam. De rechtbank Amsterdam behandelt momenteel de zaak die tegen de twee personen is aangespannen.

Het betreft een man genaamd Delano G., die 22 jaar oud is, en een vrouw genaamd Kamil E., die 36 jaar oud is. Beiden zouden volgens justitie de rest van hun leven achter de tralies moeten doorbrengen. Dit is het geval met G. sinds hij het schot loste, en het is het geval met E. omdat hij de vluchtauto bestuurde en enige voorbereidende verkenningen deed.

Peter R De Vries Dood
Peter R De Vries Dood

Maar zelfs als ze schuldig worden bevonden, betekent dat geenszins dat het onderzoek naar de zaak van Peter R. de Vries voorbij is.Op 6 juli, omstreeks 7.30 uur ‘s avonds, werd Peter R. de Vries doodgeschoten op de Lange Leidsedwarsstraat. De onderzoeksjournalist was net uit de studio van RTL Boulevard gestapt, waar hij te gast was geweest, om bij zijn voertuig te komen.

Om de bocht was de plek waar ze de tv-show opnamen.In de avond van de mishandeling werden in totaal drie verdachten aangehouden, maar een van hen werd de volgende dag weer vrijgelaten. De andere twee zijn een Pool genaamd Kamil E., die 35 jaar oud is en afkomstig is uit Maurik in Gelderland, en een Nederlander genaamd Delano G., die 21 jaar oud is.

die hun hoofdverblijfplaats in Rotterdam maakt maar ook in Tiel aanwezig is. Insiders, onder wie ook mensen die bij misdaad betrokken zijn, denken dat het feit dat de verdachten uit de steden Tiel en Maurik komen een sterk teken is dat Ridouan Taghi achter de aanslag zat.

Een Poolse man van 35 jaar is een week eerder dan verwacht door de politie van Maurik aangehouden. Dat was een reactie op een dreigement waarbij mogelijk een vuurwapen betrokken was. Het is niet helemaal duidelijk of er een verband is tussen deze en de zaak van Peter R. de Vries.

Getuigen vertelden de politie dat op De Vries vier of vijf keer van dichtbij is geschoten. Volgens getuigen waren de schoten afkomstig van een pistool. Hij had levensbedreigende verwondingen en werd naar het ziekenhuis gebracht.

In de dagen die volgden was er zeer weinig informatie beschikbaar over zijn status; het enige dat bekend was, was dat De Vries vocht voor zijn leven en dat hij in een “zeer onzekere” toestand verkeerde. Donderdag is hij overleden.

De anonieme getuige zegt dat hij de informatie die hij in zijn getuigenis gebruikte, kreeg van Krystian M., die een goede vriend van hem is. Maandag werd een Pool van in de twintig gearresteerd op verdenking dat hij degene was die de andere twee mensen vertelde die ervan worden beschuldigd De Vries te hebben willen vermoorden, wat te doen.

“Hij wordt omringd door de mensen die van hem hielden en die sindsdien zijn overleden”, aldus de nabestaanden. ” Peter heeft zijn leven geleid naar zijn overtuiging, die als volgt is: “Op gebogen knie is geen manier om vrij te zijn.”

Peter R De Vries Dood
Peter R De Vries Dood

We kunnen de woorden niet vinden om uit te drukken hoe trots we op hem zijn en tegelijkertijd onszelf niet kunnen troosten. “Na enkele dagen wordt de kist van Peter R. de Vries uiteindelijk naar Carré gebracht. Op 21 juli houden we een afscheidsfeestje voor iedereen die erbij wil zijn. Wekelijks bezoeken zo’n 7.500 mensen het theater.

Er zijn klanten geweest die tot twee uur in de rij hebben gestaanrs. Een dag later is er een begrafenis voor de genodigden en daarna nemen de nabestaanden van Peter R. de Vries in besloten kring definitief afscheid van hem.

Zowel Delano G. als Kamil E., de twee hoofdverdachten, zijn al voor het eerst voor de rechtbank verschenen. Volgens het OM is er sprake van een zogenaamde ‘ronde zaak’, wat inhoudt dat er al een behoorlijke hoeveelheid bewijs is gevonden. Het is absoluut noodzakelijk dat beide verdachten levenslang krijgen.

Op 14 juli doet de rechter uitspraak in deze zaak.Er is een sterk vermoeden dat de dood van Peter R. de Vries verband hield met de rol die hij speelde in het Marengo-proces. Nabil B leunde zwaar op De Vries als zijn geheime adviseur.De broer en advocaat van B., Derk Wiersum, zijn al vermoord uit wraak voor Nabil B., die kroongetuige is in de zaak en informatie geeft over Ridouan Taghi en zijn medewerkers.

De persoon van wie wordt aangenomen dat hij als cliënt voor de schutter en de koerier heeft gehandeld, is eergisteren in hun cel aangehouden. Het zou Krystian M. zijn, die 27 jaar oud is en afkomstig is uit het Gelderse Ochten. Vorig jaar werd hij aangehouden in verband met een mislukte poging tot liquidatie in Zeewolde.

Volgens de NOS wil het OM dit niet bevestigen, maar volgens Het Parool heeft de persoon banden met de bende die in de buurt van Ridouan Taghi werkt.Eergisteren werd bekend dat de politie nog twee personen had aangehouden. Volgens Het Parool zouden de verdachten in dit specifieke geval de personen zijn die het meest waarschijnlijk betrokken waren bij de opnames van De Vries, die direct na de schietpartij plaatsvonden.

“Sinds de maand april is Krystian M. op zoek naar een geschikte partner voor zijn oom. Het is zijn oom, noemt hij hem. Krystian is in deze hoedanigheid in dienst van een Marokkaanse heer.Hij was op zoek naar iemand om een ​​journalist te vermoorden die het verhaal deed.

Er wordt al geruime tijd gespeculeerd dat Ridouan Taghi op de een of andere manier in verband wordt gebracht met de moord op Peter R. de Vries. Nabil B., een cruciale getuige in een belangrijke zaak tegen Taghi, nam De Vries in vertrouwen, die als persoonlijk raadsman voor hem fungeerde.

Eerder stelde de officier van justitie dat de strafzaak die werd aangespannen tegen de meest beruchte crimineel waarschijnlijk de reden was waarom De Vries werd vermoord. Het OM heeft in het verleden echter nooit ambtshalve kunnen aantonen dat er een verband was tussen beide. Er zijn nu extra hints beschikbaar.