Petra Nordlund Sjuk

Petra Nordlund Sjuk:- Innan Peter och Petra började dejta hade han bott i Paris i totalt sju år. Om ett knappt år följer Lilla Björn med sin mamma, Petra Nordlund, när hon reser från England till Stockholm. Petra ska flytta till Sverige från England. Fotografiet är taget av Christian Rnberg.

Petra Nordlund Sjuk
Petra Nordlund Sjuk

Någon ringde mig och frågade varför jag inte trodde att det var en bra idé att dö i London, trots att jag inte tyckte att det var en bra idé att dö i Norrbotten med ett lass på. Jag fick denna fråga i form av ett telefonsamtal.

Men eftersom jag inte är ledamot i kommunfullmäktige tycker jag att det är bäst om det blir så här. Det ser mig som ett mycket intressant förslag. Under vinterlovet samlas familjerna till Per Petra, fyrabarnsmamma, och familjen Nordlund-McGahans för att bilda en stor storfamilj.

Peters barn, Henny, 10, och Julien, 8, är för närvarande på väg till Storbritannien från sitt tidigare hemland.Vi har bestämt oss för att flytta till Paris, där våra barn ska gå i en brittisk skola. De kommer närmare och närmare oss, särskilt i Tyskland och Storbritannien.

Det förväntas och hoppas att de också kommer att komma enligt schemat och börja lektioner på denna plats. Sedan dess har hon tjänstgjort som amerikansk vakthund och belönats med Polarpriset, allt medan Petra har ägnat sig åt uppgiften som hon kommer att utföra resten av sitt liv.

År 2005, när Fred föddes, var det en allvarlig brist på mat. Petras födelsedag hade precis passerat och hon hade blivit mamma för allra första gången. Hon var 36 år gammal. Hans morföräldrar besökte honom i Stockholm när de var på resa och det var tydligt att de var glada över att se honom med sin nya lillasyster.

En vecka efter att Fred gick bort var Petras mamma, Petra, vid hans sida när han drabbades av en stroke vid 68 års ålder. se min far gå bort. Det har redan gått fem år och hon säger att det fortfarande är svårt att prata om, men på söndag pratar hon öppet om vad som är på hennes promenad för allra första gången:

Varje dag håller jag honom i mina tankar. Det är milt sagt en katastrof i mitt liv just nu. Enligt vad jag minns kände jag mig upprörd när jag satt i kyrkbänken framför ristningen.Det var totalt okarakteristiskt för honom att bete sig på ett sådant sätt. När han var för sig själv visade han inga tecken på rädsla. Trots detta känner alla att hon är kapabel att göra det oväntade och att hon kanske har kunnat klara det.

Petra Nordlund Sjuk
Petra Nordlund Sjuk

När detta skrivs är hon fortfarande sysselsatt med frilansarbete och hon sågs i TV4:s box under sommaren, efter ett oplanerat besök på stationen under terminen. Det är bara några dagar kvar tills Petra Nordlund återtar sin tjänst som nyhetsankare på TV4 och de dagarna närmar sig med stormsteg.

För dagens sändning diskuterar han sitt nya hus i London, sina barn och det betydande volontärarbete han gör. När den här artikeln skrevs hade Petra Nordlund, 41 år, en bild på dörren till Cotswolds på sin Flickr-ström i Boden.

Jag är Britt. Det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse om jag kunde gifta mig med henne. Ytterligare en illustration är profilbilden som Petra Nordlund har på TV4. I oktober reste hon till en plats utanför London med sin familj, som inkluderade Peter McGahan och hans två unga söner, Fred, som var fyra år, och Björn, som var 10 år.

Av någon eller annan anledning har jag alltid ansett att England ligger i England, och visst var det så det fungerade. Peter kom till London en dag för tidigt för sitt jobb, men vi insåg snabbt att det skulle bli lite av en svårighet ända till slutet eftersom vi har två små barn.

Nästa logiska steg var att se jetplanet lyfta och landa i Kent, England, och sedan bygga ett nytt hus på den platsen. Det är minst sagt synd. Som ett resultat av läget för vårt hem på en sluttning, har vi en utsikt som omfattar ett område med “exceptionell naturlig skönhet” som sträcker sig över miles. Ett annat ord för det skulle vara “vacker svett”.

Petra Nordlund var en känd journalist på TV4, och hon hade en framskjuten position där. Hon har sagt upp sig så att hon kan börja ett nytt kapitel i sitt liv. Det är rimligt att dra slutsatsen att Petra Nordlund McGahan är ett bra alternativ för alla som tittar på TV4-program. Hon var programledare för Nyhetsmorgon under ett antal år, under vilka hon även fungerade som ankare för nyhetssändningarna på stationen.

Petra Nordlund Sjuk
Petra Nordlund Sjuk

Det har inte varit så på några år nu, ända sedan hon flyttade till England med sin sambo, Peter McGahan, där hon nu är permanent bosatt. Hon hade tidigare sin permanenta vistelse i Sverige. I en intervju med Expressen uppgav Petra att hon skulle sätta stopp för hysch-hysch kring problemet p.g.a.akademisk och konfidentiell karaktär.

Även om hon jobbar i Sverige och bor i Stockholm lyckas hon behålla sitt eget utrymme. Utöver det var hon producent för studioprogrammet Brottscentralen, som gick på Expressen, och hon var ganska framgångsrik i den rollen. Det första som tänker på Lasse Bengtsson när han vaknar på morgonen är Nyhetsmorgon.

Under de senaste två åren har jag medverkat i ett antal TV4-program, bland annat “Nyhetsmorgon”, “Nyhetera” med flera. Som Petra Nordlund föreslagit skulle jag vilja försöka jobba lite mer i framtiden. Därför kommer jag från och med slutet av detta år att jobba lite mindre på TV4.

Peters barn är Henry, 20, och Julien, 18, samt Fred, 15, Björn, 11, och Anders, 8. I denna grupp ingår även Julien. Trots att hon tidigare nämnt för NSD att hon kan vara intresserad av att åka tillbaka till Sverige finns det i nuläget inga planer på att hon ska göra det inom en snar framtid.

De bor i ett hem som byggdes i Sverige för trettio år sedan och har en kuslig likhet med hem som traditionellt byggs i Storbritannien. Eftersom det finns enorma fönster som sträcker sig från golv till tak kan vi få utsikt åt alla håll.