Phil Collins Ziek

Phil Collins Ziek:- Fans van Phil Collins (die nu 70 is) en degenen die sociale media gebruiken, bespreken regelmatig onderwerpen die met hem te maken hebben. Veel mensen maken zich zorgen over zijn welzijn na het zien van een video waarin iemand hem per ongeluk tegenkomt.

Phil Collins Ziek
Phil Collins Ziek

Zijn bewonderaars beweren dat de zanger “onherkenbaar” is getransformeerd en vragen zich af of dit een gevolg is van de vele uitdagingen die de muzikant de afgelopen jaren is tegengekomen. Hij heeft bijvoorbeeld te maken met grote rugklachten en bovendien lijkt de intensiteit van zijn romantische relaties hem emotionele ontreddering te bezorgen.

Wauw! Zonder de onderstaande tweets te hebben gelezen, had ik hem nooit als de persoon in kwestie kunnen herkennen”, schreef een gebruiker. Evenals: “De tijd gaat niet zo snel voorbij, dit is onmogelijk” en “Oh, verdomme het! Beide “Wat is er in vredesnaam met hem aan de hand?” en “God, het doet me pijn om hem zo te zien” zijn veelvoorkomende reacties. Maar ik was en ben nog steeds een aanhanger van hun werk.

Het lijkt niet goed voor Phil Collins. Donderdag nam de legendarische drummer en zanger van Genesis, die nu 70 jaar oud is, deel aan een uiterst ongewoon televisie-interview en besprak hij zijn gezondheid. Het is zo ver gekomen dat ik bijna geen drumstick meer kan vasthouden, merkte hij op. De fans tonen grote bezorgdheid over de Britse muzikant.

Phil Collins kampt al vijftien jaar met ernstige gezondheidsproblemen. Hij heeft momenteel te maken met acute pancreatitis naast de aanzienlijke zenuwbeschadiging die hij al heeft opgelopen als gevolg van een dwarslaesie. In de jaren zeventig is dit gemakkelijk te zien omdat hij er zwak en mager uitziet.

Als gevolg hiervan zijn optreden en drummen beide bijna onmogelijk om te doen. Ik wil heel graag, maar ik kan het gewoon niet. Het is onmogelijk om over het hoofd te zien dat mijn fysieke conditie zo verslechterd is dat ik nauwelijks een stok met één hand kan vastpakken.Hij zei verder dat hij niet zeker weet of hij ooit nog met Genesis op tournee zal gaan, al is het maar als zanger. Op Twitter raakten supporters hierdoor in rep en roer.

Phil Collins Ziek
Phil Collins Ziek

De schriftelijke reactie van iemand anders was: “Hij lijkt echt niet goed, lieverd.” “Vergeet niet om voor jezelf te zorgen.” Anderen hebben hun bezorgdheid geuit dat het voor Collins moeilijk zal zijn om op tournee te gaan terwijl hij in deze staat is.

Twitter-gebruikers waren er snel bij om hun alarm te uiten naar aanleiding van het tv-optreden. Een van de fans schreef naar verluidt: “Ik weet niet zeker of een tour een slim idee is.” Een andere persoon schreef Phil, richtte zich rechtstreeks tot hem en zei: “Ik ben al mijn hele leven fan van je, en ik ben verbaasd en teleurgesteld over hoe zwak je leek.” Ik zal voor je bidden en wens je het allerbeste. “

In feite lijkt Phil Collins, ondanks het feit dat hij al had aangekondigd in 2011 met pensioen te gaan, momenteel geen plannen te hebben om zijn professionele carrière te beëindigen. Na vier decennia als zanger te hebben gewerkt, verliet hij eindelijk de schijnwerpers vanwege alle gezondheidsproblemen die hij had.

Live-optredens hadden een negatieve invloed op zijn gehoor en hij had ook last van een aantal verplaatste wervels en zenuwbeschadigingen in zijn handen. Hierdoor kon hij niet meer voor zijn favoriete drumstel zitten.

De voormalige drummer van Genesis, die verantwoordelijk was voor de verkoop van meer dan 150 miljoen platen, heeft verklaard nooit van zijn succes te hebben genoten. Het spijt me te horen dat het zo goed is gegaan. Tegen de hoop in had ik gehoopt dat het niet zo zou aflopen.

Hij verklaarde destijds dat het geen verrassing mag zijn dat mensen hem beginnen te verachten. Als ik naar de MTV Awards kijk, kan ik niet anders dan denken: ‘Ik zou nooit in die branche kunnen werken.’ Ik hoor niet thuis in zo’n wereld. “

De huwelijksproblemen van de zanger zouden ongetwijfeld een zware tol van hem hebben geëist: Phil en zijn (derde) vrouw, Orianne Cevey, (46) stapten in 1999 in het huwelijksbootje en kregen twee jongens, maar gingen in 2008 uit elkaar na huwelijksproblemen. Ze verzoenden zich in 2015, maar 2016 was het jaar waarin alles instortte toen Phil ontdekte dat Orianne achter zijn rug om met iemand anders was getrouwd.

Daarna deed Phil een poging om haar uit hun appartement in Miami te schoppen. Ze was vastbesloten om het huis een tijdje niet te verlaten, maar nadat zij en haar ex-partner tot een overeenkomst kwamen, verliet ze uiteindelijk het landhuis.Uit de reacties blijkt echter dat de volgers van de zanger ondanks hun zorgen in groten getale hun steun aan hem blijven betuigen:

Phil Collins Ziek
Phil Collins Ziek

“Ik kan het niet geloven, maar ik waardeer de video enorm!” Een van de auteurs schrijft dat ‘hij een van de grote jongens was die mij heeft opgevoed’. Terwijl sommige bewonderaars hebben verklaard: “Ik identificeer hem zonder enige twijfel”, hebben anderen dat niet gedaan. Ik hield toen van hem, ik hou nog steeds van hem, en zijn muziek zal altijd een van mijn favorieten blijven.

Hoewel het me pijn doet om hem zo te zien, is dit duidelijk Phil Collins, en “Uiteindelijk zullen we allemaal oud worden” zijn beide juiste uitspraken. Daarom is hij niet dood jat, en hij zal sterker dan ooit terugkomen. “Hij komt in september terug met Genesis” (de band waarin Collins speelde, red.), “dus hij is nog niet dood.”

Ondanks het feit dat hij al in 2011 had aangekondigd met pensioen te willen gaan, lijkt het erop dat Phil Collins niet van plan is zijn professionele leven op korte termijn te beëindigen. Na vier decennia als zanger te hebben gewerkt, verliet hij eindelijk de schijnwerpers vanwege alle gezondheidsproblemen die hij had.

Live-optredens hadden een negatieve invloed op zijn gehoor en hij had ook last van een aantal verplaatste wervels en zenuwbeschadigingen in zijn handen. Hierdoor kon hij niet meer voor zijn favoriete drumstel zitten.

Collins, samen met de andere leden van Genesis, verscheen op het programma om de aanstaande tour van de band te bespreken. Collins, die nu 70 jaar oud is, kampt al jaren met fysieke problemen en heeft ooit zelfs optredens gegeven terwijl hij in een rolstoel zat. Tijdens het gesprek gaf hij toe dat hij zelfs geen drumsticks meer kan vasthouden.

Daarom heeft zijn zoon, die nu twintig jaar is, de drums onder zijn hoede. Ik ben niet in staat om bepaalde dingen te doen vanwege mijn fysieke beperkingen, wat behoorlijk verzwarend is. Het zou voor mij een droom zijn die uitkomt om met mijn zoon op het podium te staan.