Pien Lefranc Leeftijd

Pien Lefranc Leeftijd:- Het wordt onder de aandacht van Pien Lefranc gebracht en hij merkt het volgende op: “De Warmste Week zit nog in mijn kleerkast, maar wat een start om samen met Sam De Bruyn een piekblok te presenteren in Studio Brussel! Ik voel een diep verantwoordelijkheidsgevoel tegenover het succes van deze onderneming.

 Pien Lefranc Leeftijd
Pien Lefranc Leeftijd

Vanaf maandag zal Flo Windey verantwoordelijk zijn voor het beheer van het nachtblok dat ze op StuBru heeft gepland.Sam is co-presentator van een radioprogramma dat momenteel de uren aftelt tot de paasvakantie, op het moment dat Eva De Roo er even tussenuit gaat voor haar zwangerschapsverlof.

Maak kennis met Pien Le Franc, die net werd geselecteerd om de nieuwe stem van DWW Radio in Mechelen te worden. Flo Windey heeft nu haar eigen dagelijkse programma, dat wordt uitgezonden van ‘s middags tot middernacht.

Sam De Bruyn, te beginnen bij Studio Brussel, heeft een lange geschiedenis in het hosten van radioprogramma’s, waaronder programma’s als “Sound of Sam”, “Zet’m op Sam” en “Friends of the Radio”.

In april keerde hij terug naar Studio Brussel om deel te nemen aan het occasionele programma van Reizen De Bruyn, en in oktober was hij co-presentator van de show De Jaren Nul.Zelfs op dit late uur hoef je maar een korte rit op de radio te maken om aan de vooravond te komen. Voorlopig is dit in ieder geval het begin van Sams terugkeer naar zijn oude interesse in radio.

Sam De Bruyn is er heel enthousiast over, en hij deelde zijn opwinding met de volgende verklaring: “Ik had het idee dat Eva De Roo zich voorbereidde om mij te vragen de peetvader van haar baby te worden.”Nadat ik vernam dat ze alleen iemand zocht om haar tijdelijk te vervangen in de rol van presentator, was het niet meer dan normaal dat ik de kans die mij werd geboden aannam.

 Pien Lefranc Leeftijd
Pien Lefranc Leeftijd

Vanwege deze geweldige kans zal een jonge radio-persoonlijkheid met veel potentieel, genaamd Pien Lefranc, met mij reizen, en ik zou er niet blijer mee kunnen zijn. Ze bezit het soort naadloze natuurlijkheid waar elke radioproducent jaloers op zou moeten zijn omdat ze grenzeloze energie uitstraalt en het soort natuurlijkheid bezit dat haar gemakkelijk afgaat.

Ze gaat elke dag van 12.00 tot 12.00 uur in gesprek met luisteraars en host bekende social media persoonlijkheden, dj’s en TikTokkers. Als Flo die woorden uitspreekt, kan ze de vreugde die ze voelt nauwelijks bevatten.

“Ik ben enorm blij om de nacht in te duiken met geweldige jongens die komen praten over alles, van muziek en tv tot Tinder en openbare toiletten”, zegt de verteller. “Ik ben echt blij om over alles te praten.”Elke dag, van acht uur ‘s avonds tot twaalf uur ‘s avonds, kan Van Acker zijn eigen programma beluisteren op digitale radiozender De Tijdloze. Het is bekend dat Eva De Roo binnenkort zal bevallen van haar tweede kind.

Iwein Segers, een komiek en radiopersoonlijkheid uit Zuid-Afrika, zei onlangs: “Een dame op mijn boerderij, dat zal niet snel gebeuren.” Vanaf maandag kan je tijdens de werkweek elke weekdag naar Sam De Bruyn kijken op StuBru.

Binnenkort komt er een rubriek over VRT NU. In elke aflevering van de webserie ‘In’ zoekt de hoofdpersoon, Flo, op internet naar antwoorden op de vragen die ze zichzelf stelt.Er zijn bepaalde vragen die niet zo snel voorkomen in traditionele FAQ-lijsten, maar Flo is van mening dat deze vragen vanwege hun belang toch moeten worden opgenomen.

 Pien Lefranc Leeftijd
Pien Lefranc Leeftijd

Sam De Bruyn heeft meermaals presentaties gegeven binnen de grenzen van Studio Brussel. Tijdens de maand april was hij te gast in het sporadische programma “Reizen De Bruyn” en in de maand oktober was hij co-presentator van het programma “The Years Zero”. Vanaf nu neemt hij het stokje over van Eva De Roo als nieuwe eigenaar van het pand.

In eerste instantie was ik in de veronderstelling dat Eva De Roo mij zou benaderen met de mogelijkheid om mij te vragen peetvader te worden van haar aanstaande kind. De Bruyn licht de situatie toe door te zeggen dat “het bleek dat ze alleen iemand nodig had om haar op de radio in te vullen als tijdelijke presentator.” Naast hem op het podium staat Pien Lefranc, die al eerder te zien was tijdens De Warmste Week.

“De warmste week zit nog in mijn kleding, maar wat een start: Sam De Bruyn zal samen met Studio Brussel een piekblok presenteren”, aldus de dj. “De warmste week zit nog in mijn kleren.” Lefranc merkte op: “Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe opgewonden ik hierover ben.” Vanaf maandag zal Flo Windey verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van het avondblok waar ze op StuBru voor staat.

Van negen uur ‘s avonds tot middernacht de volgende ochtend gaat ze in gesprek met luisteraars, belangrijke influencers, TikTokkers en dj’s.”Ik kijk er erg naar uit om diepgaande gesprekken te voeren met mijn gasten over een breed scala aan onderwerpen, variërend van muziek en televisieprogramma’s tot Tinder en openbare toiletten. Daarnaast ben ik best nieuwsgierig ab