Prins William Kinderen

Prins William Kinderen:- Volgens berichten zijn prins William, Kate Middleton en de kinderen van het paar begin deze maand naar Windsor verhuisd, zodat ze dichter bij de koningin konden zijn. Helaas mochten ze geen omgang meer hebben met hun overgrootmoeder in de hoedanigheid van buurvrouw.

Prins William Kinderen
Prins William Kinderen

Op donderdagmiddag in haar residentie in Schotland, Balmoral, is koningin Elizabeth op een kalme en serene manier overleden. Diezelfde dag waren prins George (9), prinses Charlotte (7) en prins Louis (4) net begonnen naar hun gloednieuwe school. En nu staan ​​er een aanzienlijk aantal andere verschuivingen op stapel.

Het is opmerkelijk dat William en Kate hebben besloten hun kinderen naar een school te sturen die een nog hoger collegegeld vraagt ​​dan die in Londen. Het lijkt erop dat ze niet geïnteresseerd zijn in het bezuinigen op de opvoeding van hun kinderen; in plaats daarvan zijn ze geïnteresseerd in het verminderen van de kosten die gepaard gaan met verhuizen.Het enige dat hen ervan weerhoudt om naar hun nieuwe huisje te verhuizen, is de afgebladderde verf op verschillende kasten.

Dit werd met opzet gedaan omdat de renovatie van hun huis in Kensington Palace miljoenen ponden kostte en werd betaald door de mensen van het Verenigd Koninkrijk.Volgens royalty-expert Annemarie de Kunder, die te zien is in de film die hieronder te vinden is, zijn de Cambridges niet van plan om die activiteit op korte termijn te herhalen.

Misschien is dit een gelukkige wending, aangezien de Britse koninklijke familie nog steeds te maken heeft met de gevolgen van het spraakmakende vertrek van Harry en Meghan uit Engeland en het schandalige gedrag van hun door schandalen geplaagde prins Andrew. Ze kunnen het zich daarom niet veroorloven om deel te nemen aan een geldopstand.

Het lijkt erop dat prins William en prinses Charlotte een groot gemeenschappelijk belang hebben: voetbal. Hoewel we prins William regelmatig in de stoelen zien zitten als supporter van grote voetbalevenementen, blijkt zijn dochter Charlotte ook graag een balletje te trappen.

Tijdens een bezoek aan de Britse voetballers in juni vertelde prins William giechelend over zijn dochter Charlotte dat ze enorm goed is in keepen. “Charlotte vroeg me je te vertellen dat ze heel goed is in goals”, merkte hij op. Ze smeekte hem om de boodschap aan hen over te brengen.

Het koninklijk paar, prins William en prinses Charlotte, sturen een videoboodschap. Doordat het Engelse team kon deelnemen aan de finale van het EK, gaven William en Charlotte een feestje om hun succes te vieren.

Een vader en dochter kwamen samen om een ​​video op te nemen voor de beslissende wedstrijd tussen Duitsland en Engeland in de finale van het EK vrouwenvoetbal. In de video wensten ze de Engelse voetballers, die bekend staan ​​als Lionesses, veel succes in de wedstrijd.We zijn allebei geïnteresseerd in de Leeuwinnen.

Toen wenste prins William de deelnemer “veel succes vanavond”, en zei tegen hem: “je hebt geweldig werk geleverd in de competitie en we duimen allemaal voor je.” Charlotte vervolgde door te zeggen: “Ik hoop dat je veel geluk hebt!” Ik wil echt dat je wint. Doei!’

De foto is vorig jaar in de herfst gemaakt door een familielid tijdens hun vakantie naar Jordanië. Het tafereel verschuift dan naar de prins die breed grijnst terwijl hij omringd is door zijn nakomelingen. Op de achtergrond van de foto, wat lijkt op het beroemde Wadi Rum-reservaat, is de familie een foto aan het maken.

Prins William Kinderen

George en Charlotte staan ​​naast hem, terwijl de jonge Louis, die opnieuw de ster van de show is, op de schouders van zijn vader zit. George en Charlotte zijn er ook. De hertog en hertogin van Cambridge wensten alle vaders en grootvaders over de hele wereld een fijne Vaderdag in een brief die ze op hun officiële website publiceerden.

Prins William is de oudste zoon van prinses Diana en prins Charles van Wales. Hij is momenteel de tweede in lijn voor de troon van het Verenigd Koninkrijk, in de voetsporen van zijn vader. Hij had moeite om zich aan te passen aan de toenemende aandacht die hij kreeg naarmate hij ouder werd, wat hij toeschreef aan het feit dat zijn ouders in 1996 uit elkaar waren gegaan en dat zijn moeder het jaar daarop zeer tragisch was overleden.

William diende bij de Royal Air Force en is actief betrokken bij een breed scala aan liefdadigheidsorganisaties. Toen William op 29 april 2011 in Westminster Abbey trouwde met zijn studievriendin Kate Middleton, haalde hij de krantenkoppen over de hele wereld. Kate Middleton was ook zijn klasgenoot op de universiteit.

Op 22 juli 2013 verwelkomde het paar hun eerste kind, een zoon genaamd prins George, die nu derde is in de lijn van troonopvolging. Prinses Charlotte, hun tweede kind, werd geboren op 2 mei 2015 en prins Louis, hun derde kind, werd geboren op 23 april 2018. Hun beide kinderen zijn jongens.

William zit in het midden van de foto, met zijn jongste zoon, prins Louis, die vier jaar oud is, om zijn nek. Zijn oudste zoon, prins George, die acht jaar oud is, staat afgebeeld op de righ. Links is prinses Charlotte, zijn dochter, te zien (7). Iedereen schenkt de camera zijn mooiste brede glimlach. William voegt het volgende felicitatiebericht toe aan de kaart: “Happy Father’s Day to Fathers and Grands Avery!”

Koningin Elizabeth (96) denkt vaak aan haar vader, koning George VI. De foto is gemaakt in 1946 en gedeeld op haar officiële Twitter-account met het onderschrift ‘Ik en mijn vader, koning George VI’. De twee geven elkaar een vriendelijke glimlach. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om al onze fans een fijne Vaderdag te wensen.

De dood van de vader van koningin Elizabeth vond plaats in 1952.Op hun Instagram-account plaatsen Charles en Camilla drie foto’s: een van Charles met zijn overleden vader, prins Philip; een van Camilla met haar overleden vader, Bruce; en een oudere foto van Charles met zijn kinderen, William en Harry.

De vader van Charles is vorig jaar overleden.De afbeelding die nu openbaar is gemaakt, is gemaakt op dezelfde dag als die van het jaar ervoor voor de kerstkaart. Op dezelfde foto is de hertogin van Cambridge te zien in een lange, legergroene hemdjurk.

Het leven van de kinderen van prins William (40) en Kate Middleton (40) staat op zijn kop door een verhuizing en het begin van de lessen op een nieuwe school. Deze nieuwe school is erg duur en de kinderen moeten ook in het weekend naar school.

Aan de zorgeloze jeugd van George (9), Charlotte (7) en Louis (4) komt geleidelijk een einde, omdat ze al worden uitgebuit om zich voor te bereiden op de rollen die ze in de toekomst zullen spelen. “Will en Kate hebben letterlijk geen andere opties.”

De hertog en hertogin van Cambridge publiceren elk jaar een foto samen op Vaderdag (op een manier die vergelijkbaar is met hoe ze het eerder in het jaar voor Moederdag deden). Op belangrijke dagen heeft de koninklijke familie er een gewoonte van gemaakt om nooit eerder vertoonde foto’s van hun kinderen te publiceren.

Prins William Kinderen
Prins William Kinderen

Zo zagen we in 2018 een foto van William met zijn kinderen terwijl ze deelnamen aan de Trooping the Colour-ceremonie. Daarop draagt ​​hij Louis, zijn jongste kind, terwijl George en Charlotte zich aan de benen van hun vader vastklampen voor steun.