Queen Elisabeth Kinderen

Queen Elisabeth Kinderen:- Koningin Elizabeth II kreeg de naam Elizabeth Alexandra Mary op de dag dat ze werd geboren, 21 april 1926, in Londen. Ze is het eerste kind van de hertog en hertogin van York.Ze werd geboren via een keizersnede in Londen, waar ze op 29 mei ook werd gedoopt in de privékapel van Buckingham Palace door de toenmalige anglicaanse aartsbisschop van York, Cosmo Gordon Lang.

Queen Elisabeth Kinderen
Queen Elisabeth Kinderen

Haar grootvader van moederskant was degene die haar in de wereld verwelkomde.Ze kreeg een beschermde opvoeding in het comfort van haar eigen huis, waar haar moeder en haar gouverneur, Marion Crawford, verantwoordelijk waren voor haar opleiding op het gebied van respectievelijk geschiedenis, taal, literatuur en muziek.

Elizabeth nam ook privélessen in constitutionele geschiedenis van Henry Marten, de vice-provoost van Eton College. Ze leerde ook Frans van een reeks gouvernantes wiens eerste taal Frans was.In 1936, toen de oom van Elizabeth, koning Edward VIII, aankondigde dat hij niet zou trouwen met Wallis Warfield Simpson, een Amerikaans staatsburger die twee keer was gescheiden, werd het traject van Elizabeths leven onherroepelijk veranderd.

Zijn broer Albert, de vader van Elizabeth, nam uiteindelijk de troon en stond bekend als George VI.En prinses Elizabeth, die de eerste tien jaar van haar leven had geleefd met de gedachte dat ze nooit koningin zou worden, was verrast toen ze onverwachts in de positie werd geplaatst om als eerste in lijn voor de troon te worden geplaatst.

Elizabeth werd op 2 juni 1953 gekroond in Westminster Abbey en werd de 39e monarch die in de historische kapel werd gekroond. Haar kroning markeerde het begin van haar regeerperiode als koningin Elizabeth II.

Haar kroning vond pas in 1953 plaats, ondanks het feit dat ze het jaar na het overlijden van haar vader, koning George VI, in 1952 tot koningin werd gekroond. Koning George was haar vader. Het evenement werd uitgezonden op televisie en naar schatting 27 miljoen mensen in Groot-Brittannië keken ernaar.
Op maandag 6 februari 2019 vierde koningin Elizabeth II haar saffierjubileum en schreef ze geschiedenis door de langst regerende monarch in de geschiedenis van de wereld te zijn.

Hoewel de vorst, die in 2015 de langst regerende soeverein van Groot-Brittannië werd, de mijlpaal niet persoonlijk markeerde, werd een koninklijk saluut met 41 kanonnen afgevuurd in een park in het centrum van Londen om het monument te eren. De vorst zelf vierde de gelegenheid niet.

Van opmerkelijke Britten op sociale media tot het nieuws van het overlijden van koningin Elizabeth: volgens wat Elton John schrijft: “Ze leidde de natie door enkele van de beste en donkerste situaties met gratie, empathie en oprechte vriendelijkheid. Ze was een geweldig persoon Vanaf het moment dat ik een kind was tot vandaag, is koningin Elizabeth een belangrijk deel van mijn leven geweest en ik zal haar heel erg missen.”

Paul McCartney, die in 1997 door de koningin werd geridderd en in 2012 optrad tijdens haar diamanten jubileum, plaatste een foto van een jonge Elizabeth op Twitter met het bijschrift “God zegene de koningin en lang leve de koning.” McCartney ontving ook een uitnodiging voor een optreden voor het diamanten jubileum van de koningin.

Eerder op de dag meldden verschillende Britse media dat alle kinderen van de koningin al aanwezig waren, maar volgens de BBC bleek uit een foto dat de drie mannen pas laat in de middag hun opwachting maakten. Dit was in tegenspraak met eerdere berichten dat alle kinderen van de koningin al aanwezig waren.

De momentopname laat zien dat Edward en Andrew samen reden in een van de voertuigen die naderden. De Britse omroep beweerde dat prins William degene was die de situatie onder controle had. Sommige mensen denken ook dat de vrouw van prins Edward, Sophie, op dat moment in de auto zat.Op 21 april 1926 kwam ze de wereld binnen als Elizabeth Alexandra Mary.

Queen Elisabeth Kinderen

Ze werd bekend als koningin Elizabeth II nadat ze op 27-jarige leeftijd op de troon van Groot-Brittannië was gekomen, en ze heeft die positie sindsdien bekleed. Toen ze jonger was, had de koningin van Groot-Brittannië niet kunnen bevatten dat ze op een dag de titel van langst regerend staatshoofd in de geschiedenis van de wereld zou dragen.

Elizabeth was het eerstgeboren kind van prins Albert, die later koning George VI zou worden, en Elizabeth Bowes-Lyon. Zij was de oudste dochter. Met de komst van Elizabeths jongere zus, prinses Margaret, op 21 augustus 1930, was de koninklijke familie eindelijk klaar met groeien.

De zusjes Windsor kregen hun opleiding thuis. Elizabeth kreeg haar opleiding geschiedenis aan het Eton College en groeide op als een vroom lid van de Anglicaanse kerk. Tegenwoordig is ze de “Opperste Gouverneur” van de Anglicaanse Kerk in haar rol als staatshoofd.

Elizabeth was de oudste dochter van de hertog van York, prins Albert, en zijn vrouw, Lady Elizabeth Bowes-Lyon. Elizabeth is vernoemd naar haar moeder. De kansen van de jonge Elizabeth om de troon te bestijgen waren klein vanwege het feit dat haar vader de jongste zoon van koning George V was.

Op 11 december 1936 deed haar oom, Edward VIII, die later de hertog van Windsor zou worden, echter afstand van de troon in gunst van haar vader, ditdoor haar vader koning George VI te maken en haar de vermoedelijke erfgenaam te maken.

De prinses kreeg haar opvoeding onder het toeziend oog van haar moeder, die de zorg voor haar dochters toevertrouwde aan een gouvernante genaamd Marion Crawford. De prinses werd ook in geschiedenis geschoold door C.H.K. Marten, die later de provoost van Eton College werd, en kreeg onderricht in muziek en talen van huisbezoeksters.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden zij en haar zus, prinses Margaret Rose, gedwongen om het grootste deel van hun tijd weg van hun ouders door te brengen en buiten het gevaar van de bombardementen op Londen. Ze brachten het grootste deel van hun tijd door in Balmoral Castle in Schotland, evenals in de Royal Lodge in Windsor en Windsor Castle.

De vier hadden een eerdere landing op het vliegveld in Aberdeen. Vanaf daar is het iets meer dan een uur rijden naar Balmoral Castle, waar de koningin van Engeland, die 96 jaar oud is, haar vakanties doorbrengt. Daarnaast is prins Harry momenteel onderweg om zijn oma te bezoeken.

Voorlopig blijft Meghan zich in Londen vestigen. Het paar, dat in de Verenigde Staten woont, reisde naar Duitsland en vervolgens naar het Verenigd Koninkrijk om deel te nemen aan de Invictus Games en om verschillende liefdadigheidsorganisaties te bezoeken.

Elizabeth kampt al geruime tijd met verschillende gezondheidsproblemen. Buckingham Palace heeft donderdag verklaard dat de koningin onder toezicht van medische professionals is geplaatst vanwege de “zorg voor de gezondheid” die door haar behandelend artsen werd geuit. Donderdag begonnen de koningin en al haar kinderen aan een reis naar Schotland.

Queen Elisabeth Kinderen
Queen Elisabeth Kinderen

De onthulling kwam een ​​dag nadat de monarch, die 96 jaar oud is, een virtuele vergadering van haar Privy Council, een officieel adviesorgaan, had geannuleerd nadat haar artsen haar hadden aangespoord om te rusten na een dag vol activiteiten op dinsdag, waarin ze formeel nodigde Liz Truss uit om premier te worden. De officiële beëdiging van Truss en haar nieuwe kabinetscollega’s zou woensdag plaatsvinden, maar is uitgesteld.