Remigiusz Mróz Wzrost

Remigiusz Mróz Wzrost:- Daarnaast heeft hij een dozijn andere publicaties geschreven en heeft hij samengewerkt met commissaris Forst aan de creatie van een reeks romans met de titel ‘In the Circles of Power’. Deze romans behoren tot de andere werken die hij heeft geschreven. Volgens “Wprost” was hij aan het einde van het jaar de auteur in Polen die het meeste geld verdiende.

Remigiusz Mróz Wzrost
Remigiusz Mróz Wzrost

De inaugurele opening van het rolgordijn vond in de maand januari plaats in Opole. Dit evenement was het eerste in zijn soort. Na school gaven Polsaty en TVNY een uitvoering van de beste Amerikaanse serie van eind jaren tachtig, terwijl de bal over het betonnen veld rolde en knieën in een alarmerend tempo werden gescheurd. In het begin verliep alles soepel zonder een hapering.

Frost kon parallellen trekken tussen zijn persoonlijke ervaring en zijn poëzie.Hij is de auteur van een aantal boeken, waaronder juridische thrillers, sciencefictionromans, historische romans en misdaadromans. Al deze romans nemen delen uit verschillende soorten literatuur.

In 2011 was hij gekwalificeerd om de Great Calibre Award te ontvangen, die niet één maar twee keer wordt uitgereikt tijdens het International Criminal Festival.”Cassation” en “Disappearance” waren de eerste twee boeken van een serie waaraan Joanna Chyka meewerkte, en dat waren de boeken die in aanmerking kwamen voor de nominatie.

De geschriften die de heer Oz schreef, maakten gebruik van de kennis die hij tijdens zijn studie opdeed, met name op het gebied van recht en bestuur. Hij sneed thema’s aan die politiek en maatschappelijk geladen waren.

Denk aan de uitdagingen waarmee mensen die hun toevlucht zoeken tegen huiselijk geweld, immigranten en leden van nationale minderheden, worden geconfronteerd. Naast de werken die hij heeft geschreven en gepubliceerd onder zijn eigen naam, is hij vooral bekend van ‘The Faroe Islands Trilogy’ hij schreef en had gepubliceerd onder het pseudoniem Ove Lgmansb. [Citaat nodig]

Zijn werken bestaan ​​onder meer uit de boeken die deel uitmaken van de “Parabellum”-trilogie, de volumes die deel uitmaken van de reeks “In the Circles of Power”, de reeks die hij schreef met Joanna Chyka, en zowel individuele romans als secties van de serie die hij samen met commissaris Forst schreef.Ik begin elke dag met het maken van twee liter groene thee, meestal buskruit of genmaicha, genoeg voor mijn eerste schrijfronde.

Het duurt tot twee uur ‘s middags, en dan sla ik het deksel van mijn laptop dicht en ren ik het omringende bos in om mijn gedachten te wissen en mijn dagelijkse drang om naar heavy metal of hardrockmuziek te luisteren te bevredigen.Na die korte pauze geef ik mezelf een beloning in de vorm van een stuk pizza gemaakt met volkoren granen of wat sushi, en dan ben ik klaar om verder te schrijven.

Nadat ik om 11 uur klaar ben met mijn werk voor die dag, neem ik een kleine pauze om te ontspannen in een gezellige stoel terwijl ik een boek lees dat door iemand anders is geschreven. Vanaf dat moment konden de dingen alleen maar omhoog kijken.

Opole groeide en ontwikkelde zich ondanks haar vaste overtuiging dat het een provinciestad zou moeten zijn, en dat is precies wat het had moeten zijn. Eeuwigdurende voice-overs leveren regels van shows die in de jaren negentig zijn opgenomen.

Remigiusz Mróz Wzrost
Remigiusz Mróz Wzrost

De verdachte in deze zaak heeft High School No. 1 afgerond en zijn diploma behaald.Daarna verhuisde hij naar het platteland, waar hij trots de mantel van de pot op zich nam, ondanks het feit dat het idee toen niet bestond of niet als cool werd beschouwd.

Hij werd met open armen ontvangen en met respect behandeld in de hoofdstad van het land. Als gevolg hiervan begon hij van de stad te houden, die in die tijd de thuisbasis was van enkele van de machtigste mensen van het land.

in de geschiedenis, waaronder figuren als Adolf Hitler, Joseph Stalin en Karol Gustaw, om er maar een paar te noemen. Als gevolg van het niet begrijpen waarom of waar een ongedefinieerd tekort is ontstaan, waren aanvullende studies (in de rechten) en een doctoraat in het staatsrecht nodig om de individuele ervaring volledig in beroering te brengen wanneer politici dit onderwerp benaderden.

Dit kwam doordat niemand wist waar of waarom een ​​ongedefinieerd tekort ontstond. Een wezen dat niet alleen kan lezen, maar ook kan schrijven en rennen. Wat nog belangrijker is, is datHij behaalde zijn diploma aan de Kozminski-universiteit in Warschau, waar hij een wetenschappelijke uitblinker was tijdens zijn tijd daar.

Als resultaat van het harde werk dat hij in zijn proefschrift had gestoken, werd hem de graad van doctor in de rechten verleend. Hij is de winnaar van de wedstrijd, naast de auteur van een aantal artikelen in de wetenschappelijke gemeenschap.

Hij is lid van de Nationale Kamer van Koophandel met de titel “Digitaal Polen”, en hij is de ambassadeur van de “I love. Respect”-campagne, die ernaar streeft een einde te maken aan geweld tegen vrouwen. Beide standpunten zijn belangrijke stappen om het doel van het beëindigen van geweld te bereiken.

Vanwege twee van de romans van de auteur, Cassatie en Verdwijning, was hij de enige Poolse auteur die ooit werd erkend met een dubbele nominatie voor de Grand Calibre Award dat jaar, die werd uitgereikt door het International Criminal Festival. Cassatie enVerdwijning zijn beide geschreven door de auteur.

De werken die hij schreef, die typisch worden geassocieerd met de categorie juridische thriller, waren echter degene die hem de meeste bekendheid hebben bezorgd. Het spreekt voor zich dat ik het heb over de serie waarin Joanna Chyka te zien is.

Remigiusz Mróz Wzrost
Remigiusz Mróz Wzrost

Ik sta ‘s morgens niet te vroeg op en blijf vrij laat op. Mijn passie voor schrijven houdt me op de been, dus ik heb geen koffie of andere stimulerende middelen nodig om me op de been te houden. Daarnaast heb ik een ongeneeslijke workaholisme, waardoor ik altijd gemotiveerd ben om dingen voor elkaar te krijgen.