Rick Winkelman Ziek

Rick Winkelman Ziek:- Rick Winkelman is een bekende presentator en expert voor autosport die heeft gewerkt voor RTL, Sport 1 en Motors TV. Daarnaast is hij regelmatig op de radio te horen. Rick wordt gezien als een autoriteit op het gebied van autosport vanwege zijn uitgebreide kennis en toegewijde aandacht voor de sport.

Rick Winkelman Ziek
Rick Winkelman Ziek

Zelfs terwijl hij onwel in bed lag, bleef de commentator de Hongaarse Grand Prix volgen en aandacht schenken. Net toen de herstart op het punt stond te beginnen, met alleen Lewis Hamilton op de startgrid, zette hij zijn motor aan. Winkelman stelt dat hij gedurende deze tijd het idee had: “Het gaat momenteel niet goed met mij”.

Ongeveer twintig van Winkelman’s professionele jaren zijn doorgebracht in de Formule 1-industrie. Toen zijn teamgenoot Jack Plooij eerder in het jaar niet slaagde voor een drugstest en niet in staat was om deel te nemen, kwam hij de race binnen vanuit de pitlane en won de Grand Prix. Door de positieve test kon Jack Plooij niet deelnemen. Hij had dit al op Twitter vermeld, maar hij las veel toen hij in het ziekenhuis lag.

Na afloop van de training voerde Verstappen samen met George Russell (Mercedes) een tweede teststart uit aan het einde van de pitlane. Een andere bestuurder in een Alpine reed net voorbij toen hij vaart maakte. De stewards zeiden dat dit resulteerde in een potentieel gevaarlijke omstandigheid.

De verwachting is dat Verstappen alleen een waarschuwing krijgt voor zijn overtreding. De kans bestaat echter dat de Red Bull-coureur een gridstraf krijgt. Zondag begint hij sowieso op de laatste positie op de startgrid aan de race. In België zal de renner die nu op de eerste plaats staat in het WK-klassement zijn vierde fiets van het seizoen gebruiken, één meer dan is toegestaan.

Als Plooij donderdag om wat voor reden dan ook ziek was geworden, zou hij afstand hebben gehouden van Olav Mol en de cameraman die hen volgde. Hoewel de tests zijn gedaan, weet niemand waar de vork zich in de steel bevindt omdat de resultaten van de twee PCR-tests verschillend waren.

Het lijkt erop dat het feit dat Rick Winkelman Jack Plooij in Spanje vertegenwoordigt, bij minstens één persoon een glimlach op het gezicht tovert. Plooij deelde een foto samen met het volgende bijschrift op Twitter vanuit het comfort van zijn hotelkamer in Portugal:

Rick Winkelman Ziek
Rick Winkelman Ziek

Leg hem in de handen van Rick! Ik hoef morgen niet te werken! Hierdoor is de Amsterdammer vrij om het quarantainegebied te verlaten en mag hij zondag op een vlucht terug naar Nederland stappen. Wel krijgt een opmerking die onder de foto is gemaakt alle aandacht.

Sinds het midden van de jaren negentig is Rick Winkelman actief betrokken in de wereld van de autosport. Gedurende die tijd zag hij elke Grand Prix-race in de Formule 1 gedurende een periode van vijf jaar.

Zijn verhalen waren niet alleen te horen op RTL, waar hij als pitreporter werkte, maar werden ook uitgezonden op Radio 1, 3FM en BNR Nieuwsradio. Hij geeft commentaar op Formule 1-trainingen die op Sport 1 te zien zijn en is van plan om in 2015 naar meer Formule 1-evenementen te gaan.Toch beperkt Rick zijn aandacht niet tot alleen de Formule 1. Zo levert hij de afgelopen veertien jaar commentaar op de reportages van de Dakar Rally die op RTL7 te zien zijn.

In recentere jaren was hij ook aanwezig bij evenementen zoals de 24 uur van Le Mans, de Indy 500, het WK en andere soortgelijke evenementen.NASCAR, de World Touring Car Championships (WTCC), Rally en de German Touring Car Championship (DTM) zijn allemaal vormen van autosport. Rick werkt ook voor RTL en Sport 1.

Hij geeft commentaar voor Motors TV, host zijn eigen motorsportshow op ALLsportsradio, net opgestart, en schrijft voor RTLGP Magazine.Daarnaast schreef hij de levens van Tom Coronel en Michael Bleekemolen in de vorm van biografieën. Rick doet sinds een jaar of zo aan wielrennen, naast zijn betrokkenheid bij de autosport.

Zijn meest gekoesterde tijdverdrijf, dat hij nu ook professioneel beoefent als journalist, met name voor ALLsportsradioJos Verstappen maakt grapjes over de afwezigheid van Plooij. De Limburger is benieuwd of de pitreporter nog een paar weken in quarantaine moet. Jack Plooij lacht heel gemakkelijk om de grap van Jos.

Jack Plooij verwacht dat hij binnen twee weken in Bakoe, Azerbeidzjan, zijn werkzaamheden als microfoonoperator van ZiggoSport kan hervatten. De inentingen tegen corona zouden volgende week aan Plooij worden toegediend.

Rick Winkelman Ziek
Rick Winkelman Ziek

Rick Winkelman verving Jack Plooij enkele weken eerder als coureur voor de Grand Prix van Spanje, toen hij hersteld was van de gevolgen van het Corona-virus. Nadat was vastgesteld dat Plooij besmet was met de ziekte, werd hij in quarantaine geplaatst op de hotelkamer waar hij verbleef in Portugal.Zo’n twintig jaar geleden raakte Winkelman betrokken bij de Formule 1-raceserie.

Hij nam het over en deed verslag van de Grands Prix toen die op locatie plaatsvondeneerder in het jaar nadat zijn collega Jack Plooij wegens een positieve coronatest de toegang tot de circuits was ontzegd. Volgens een recente tweet van hem maakte hij goed gebruik van de tijd die hij in het ziekenhuis doorbracht door veel te lezen.

Zelfs terwijl hij onwel in bed lag, bleef de commentator de Hongaarse Grand Prix volgen en aandacht schenken. Net toen de herstart op het punt stond te beginnen, met alleen Lewis Hamilton op de startgrid, zette hij zijn motor aan. Winkelman stelt dat hij gedurende deze tijd het idee had: “Het gaat momenteel niet goed met mij”.

Ongeveer twintig van Winkelman’s professionele jaren zijn doorgebracht in de Formule 1-industrie. Toen zijn teamgenoot Jack Plooij eerder in het jaar niet slaagde voor een drugstest en niet in staat was om deel te nemen, kwam hij de race binnen vanuit de pitlane en won de Grand Prix.

Door de positieve test kon Jack Plooij niet deelnemen. Hij had dit al op Twitter vermeld, maar hij las veel toen hij in het ziekenhuis lag.Zijn voornaamste tegenstander voor het kampioenschap, Charles Leclerc, riskeert ook een gridstraf om verschillende redenen, waaronder het aanpassen van de versnellingsbak in zijn Ferrari.

Na de kwalificatiesessie op Spa-Francorchamps zullen Esteban Ocon, Lando Norris, Valtteri Bottas en Mick Schumacher allemaal terug op de startgrid voor de race worden geplaatst. De reden voor deze verhuizing is op dit moment nog niet bekend. De ziekte van Rick Winkelman