Robbie Williams Vriendin

Robbie Williams Vriendin:- Als uw naam Robbie Williams is, is het antwoord nee (45). Hij sliep nog steeds met zijn vrouwelijke drugsdealer vlak voordat hij zijn eerste ontmoeting had met zijn toekomstige vrouw, Ayda, die 40 was. En hij heeft niemand anders dan Cameron Diaz te danken voor het feit dat ze uiteindelijk werden een paar.

Robbie Williams Vriendin
Robbie Williams Vriendin

Robbie Williams was ooit een van de meest succesvolle popsterren in Europa, maar in 2006 begon zijn carrière de verkeerde kant op te gaan. Zijn leven was verteerd door een drugsverslaving en hij moest zijn muzikale carrière als gevolg daarvan stopzetten. Ik ging in gevecht met een aantal verschillende demonen. Ik was volledig bij het verlies voor wat het was dat ik wilde doen. “Robbie heeft deze informatie bekendgemaakt aan de tabloid Daily Mail.”

Robbie Williams, die 45 jaar oud is, ontmoette zijn vrouw voor het eerst nadat hij net klaar was met seksuele relaties met zijn drugsdealer. Dat zei de wereldberoemde zangeres in een dubbelinterview met zijn vrouw, de veertigjarige actrice Ayda Field.

Het interview is gepubliceerd in het Britse tijdschrift You.Een blind date is er een die is gepland door een groep vrienden. Dat was de eerste keer dat Robbie Williams uitging met Ayda Field, de actrice die later zijn vrouw en moeder van zijn kinderen zou worden. Toch leek het er toen ze in 2006 bij hem thuis in Los Angeles aanbelde niet meteen van een leien dakje te gaan.

Robbie Williams was ooit een van de meest succesvolle popsterren in Europa, maar in 2006 begon zijn carrière de verkeerde kant op te gaan. Zijn leven werd beheerst door een drugsverslaving, en hij moest zijn muzikale carrière als gevolg daarvan stopzetten. “Ik heb met een paar verschillende monsters gevochten. Ik wist totaal niet wat ik wilde doen. “Robbie gaf deze informatie door aan de tabloid Daily Mail.”

De zangeres hoopte dat een blind date met de Amerikaanse actrice Ayda Field haar wat troost zou bieden, maar ze bereidde zich op een zeer unieke manier voor. ‘Mijn vrouwelijke drugsdealer was amper vertrokken toen Ayda kwam. Ik had gemeenschap met haar gehad en toen we klaar waren, had ze een zak verdovende middelen op de grond achtergelaten,’ kon William zich herinneren.

Ayda zegt dat ze nogal wat heeft geobserveerd, ondanks het feit dat haar date niet veel heeft opgemerkt. “Ik heb zo geen voeling met de moderne cultuur dat ik geen idee had dat dit bestond.” Ook al was er die eerste nacht al een aantrekkingskracht tussen hen, het duurde nog drie jaar voordat er een serieuze relatie tussen hen ontstond. Ayda zegt dat het Robbie’s schuld was. “Ik werd regelmatig gedumpt.” Het was niemand minder dan Cameron Diaz zelf die ons te hulp schoot.

Robbie Williams Vriendin

Robbie en Drew Barrymore waren beide te gast in het beroemde hotel Chateau Marmont in Hollywood, en daar kwamen ze elkaar toevallig tegen. ” Ik begon met het beschrijven van de relatie die onlangs was beëindigd. Ik begon alle prachtige eigenschappen op te sommen die Ayda bezat totdat Cameron me onderbrak en zei: “Ik denk niet dat het voorbij is.” ” Robbie en Ayda hebben zijn sinds 2010 getrouwd en hebben sindsdien drie kinderen.

Robbie maakte in 2006 een moeilijke tijd door, waarin verdovende middelen een belangrijke rol speelden. Zijn verslaving zorgde er ook voor dat hij zijn carrière als muzikant tijdelijk stopzette. “Ik wist totaal niet wat ik wilde doen. Ik was verwikkeld in een gevecht met demonen.”

Robbie Williams en Ayda Field, een Amerikaans model, hebben een relatie, maar die ziet er momenteel niet goed uit. Het model heeft heimwee naar zowel Los Angeles als haar vrienden daar sinds ze van Hollywood naar het platteland in Groot-Brittannië verhuisde.

Hoewel Robbie Williams de indruk wekt ruw te zijn, liet de zanger maar weer eens zien dat hij eigenlijk een heel zacht hart heeft. Het lijkt erop dat hij de vraag opnieuw aan zijn vrouw Ayda Field heeft gesteld ter gelegenheid van haar 40e verjaardag, wat een lief gebaar is.

Valentijnsdag markeerde de komst van het echtpaar Robbie Williams (46) en Ayda Field (40), die al ouders zijn van drie andere kinderen. Op Instagram maakte het stel het nieuws bekend dat ze ouders waren geworden van een zoon.

Zowel Beau als zijn oudere zus Colette werden voldragen door dezelfde draagmoeder (Coco). Het paar heeft een hoge dunk van de draagmoeder en noemt haar ‘een ongelooflijke vrouw’. Het echtpaar heeft ook nog twee kinderen, een dochter genaamd Theodora die zeven jaar oud is en een zoon genaamd Charlton die vijf jaar oud is.

Slepen in een huwelijk dat negen jaar heeft geduurd? Niet in het huis van Williams, dat is zeker. Robbie en Ayda Field, die nu getrouwd zijn, hebben in 2010 hun geloften uitgewisseld en sindsdien is het paar gezegend met drie lieve kinderen: Theodora van zes, Charlton van vier en Colette (8 maanden). De zangeres leverde het bewijs dat het duo het afgelopen weekend nog steeds actief bezig is met een romantische relatie.

Vrienden regelden de twee individuen op een date zonder hun medeweten. Robbiegaf op de radioshow in Australië toe dat het geen liefde op het eerste gezicht was tussen de twee. Toen ze bij mij thuis aankwam, was mijn eerste instinct: “Ik moet haar de deur uit krijgen.” Maar toen realiseerde ik me dat ik haar echt kon helpen. Aan de andere kant werd ik verliefd op haar. “

Robbie Williams, voormalig lid van Take That, maakt sinds een aantal maanden een comeback. Robbie Williams is de afgelopen jaren niet vaak in de publiciteit geweest. Hij heeft op dit moment veel op zijn bord met de promotie van zijn nieuwe album, ‘Reality Killed the Video Star’.Op advies van zijn maatje Cameron Diaz (47) kon hij weer op het goede spoor komen. Ze regelde een date voor hem met zijn huidige vrouw, Ayda Field, en maakte de afspraken.

Robbie besloot zich op een behoorlijk onorthodoxe manier voor te bereiden op deze eerste date, met name door vooraf seksuele relaties te hebben met zijn vrouwelijke heroïnedealer. Robbie vertelde Ayda dat ze net was vertrokken toen ze aankwam. We deelden seksuele activiteit en daarna vond ik een zak verdovende middelen op de grond.

Robbie Williams Vriendin
Robbie Williams Vriendin

Het was bedoeld als een blind date met de Amerikaanse actrice Ayda Field die hem terug naar de aarde zou brengen, maar de zangeres bereidde zich op een zeer unieke manier voor op de date. vrouwelijke drugsdealer was net vertrokken toen Ayda arriveerde. Nadat we seks hadden, liet ze een zak met verdovende middelen achter, en ik vond ze “Williams kon het zich herinneren.