Rosalie Beauty X Leeftijd

Rosalie Beauty X Leeftijd:- Rosalie weet het sinds ze een jong kind was dat ze succesvol wilde zijn. “Het begon allemaal een paar jaar geleden op Musical.ly (de app die vóór Tiktok, ed.), Waar ik probeerde mijn droom te maken om een ​​groot platform te krijgen uitkomen.

Rosalie Beauty X Leeftijd
Rosalie Beauty X Leeftijd

Mijn coming-out video op Tiktok, waarin ik het feit dat ik me identificeerde als een transgender-vrouw, was die ik me identificeerde, was degene die me in zijn eentje 30.000 nieuwe volgers tegelijk bracht. Nadat ik had opgemerkt dat veel mensen positief op mijn video’s reageerden, nam ik de beslissing om er nog meer van te produceren.

Helaas begonnen anderen in korte tijd daarna hatelijke opmerkingen te plaatsen. Ik droeg altijd dameskleding en anderen hadden veel plezier met het maken van grappen over hen.Mensen vertelden me dat ik onaantrekkelijk was, dat ik een grapje van mezelf maakte, dat ik geen kans had, en dat als we elkaar ooit zouden ontmoeten, ze me zouden in elkaar slaan als ik een pruik droeg.

Ze zeiden deze dingen nadat ik er een begon te dragen. Zelfs mensen van veertig vertoonden dezelfde soort reactie.De rest van haar uiterlijk wekte geen sentimentele gevoelens op van degenen die haar zagen. “Je hebt misschien gemerkt dat ik twee snijtanden mis; zij zijn de voortanden.”Als een direct gevolg hiervan werd ik aangevallen met een breed scala aan objecten.

Gelukkig kan ik goed omgaan met haat, maar er waren gelegenheden dat het me ongelooflijk down voelde. Daarna filmde ik een video waarin ik besprak hoe ik de situatie voor mij heb gezien. Het heeft momenteel 70.000 likes en fans zijn ter verdediging gekomen in de bijbehorende opmerkingen. Dat was heel aangenaam om getuige te zijn.

Rosalie heeft nooit het idee vermaakt om het filmen van films op te geven, ondanks de vijandigheid die ze heeft ontvangen. “Ik besloot op dat moment verder te gaan, omdat het de ideale timing was. Vanaf dat moment ontving elke video die ik heb geüpload bijna een miljoen views. Helaas is mijn account verschillende keren verwijderd; mijn meest recente Account heeft meer dan 44.000 volgers.

Rosalie’s beugels zijn afgehaald; Ze heeft twee nieuwe tanden gekregen; En over het algemeen neemt ze steeds meer stappen om de vrouw te worden waarvan ze er altijd van heeft gedroomd om in termen van haar uiterlijk te zijn.

Niet voor degenen die hen bekritiseren, maar voor zichzelf op de lange termijn.”Ik ben behoorlijk zelfbewust over mijn uiterlijk, maar ik ben dol op het dragen van make-up. Omdat ik werk aan mijn tanden heb gedaan, zijn de reacties volledig omgedraaid, wat echt een rare ontwikkeling is.

Zelfs terwijl het feit dat ik ontvang Minder haat is aangenaam, de situatie is nog steeds erg vreemd.
Rosalie is een bekende beïnvloeder op verschillende sociale mediaplatforms. Ze onderhoudt een actieve aanwezigheid op alle beschikbare sociale mediaplatforms, waaronder YouTube, Instagram, Twitter en anderen.

Rosalie Beauty X Leeftijd

Vanwege het feit dat ze bekend is en erkenning verdient, kan de ongepaste plaatsing van haar video haar pijn veroorzaken of controverse veroorzaken. Elke consument is verantwoordelijk voor het naleven van de goede richtlijnen die op sociale media worden gepresenteerd, naast hen.

Aanvankelijk werd ze overspoeld met hatelijke opmerkingen en advies van internetgebruikers. Als reactie verklaarde ze dat ze niet zou stoppen met doen wat ze deed omdat andere mensen haar niet leuk vonden.

Ondanks het feit dat ze populair is en roem blijft krijgen, heeft de video van haar die in de fout is gepost, het potentieel om haar schade te veroorzaken of controverse te veroorzaken. Van elke gebruiker wordt verwacht dat hij zich op de juiste manier gedraagt ​​in overeenstemming met de gevestigde richtlijnen van het sociale mediaplatform.

Ze is een vlogger die zich richt op schoonheid en levensstijl en het best bekend staat om haar kanaal op het YouTube -kanaal van de R O S A L I E. Ze plaatst inhoud op haar kanaal, variërend van cosmetische tutorials tot trip -vlogs, en heeft in totaal meer dan 90.000 abonnees verzameld.Mensen begonnen over haar te praten en ze uitten opwinding over het leren van meer over de website. De video wordt nog steeds op internet gedeeld, ondanks het feit dat de originele versie is verwijderd.

Eerder op Tiktok was ze het slachtoffer van pesten vanwege haar tanden. Ze merkte ook op dat ze was onderworpen aan een groot aantal hatelijke boodschappen vanwege het feit dat ze zich in dameskleding kleedde; Desalniettemin was ze in staat om de haat behoorlijk goed aan te kunnen.In december 2013 lanceerde ze haar eigen kanaal op YouTube. Het zou echter meer dan drie jaar duren voordat ze regelmatig nieuwe video’s naar de site begon te uploaden.

Je moet geen aandacht besteden aan haar taal, omdat correct schrijven in het Nederlands zeldzaam is in deze tijd. Integendeel, als je 15 bent en zulke slechte taalvaardigheden hebt, zou ik me daarover schamen; Niettemin wordt schaamte steeds zeldzamer in de huidige samenleving.

Hoe dan ook, Rosalie, een junior -transformator, is behoorlijk boos op Jan omdat hij weigerde zich bij haar te verontschuldigen. Dit heeft haar erg boos gemaakt.Jan had haar beledigd door te zeggen dat ze leek op een kruising tussen een konijn en een vrachtwagenchauffeur, wat zeker niet erg vriendelijk was om te doen. De fac

T dat Rosalie een oneerlijke oplichter is, is de enige verklaring waarom Jan daarvoor niet verontschuldigde in het nieuwe rectificatieblok. Volgens de meest recente uitzending, in haar verklaring, heeft ze echter niet aan de kwestie aangepakt.

Het is opmerkelijk dat een enkele negatieve ontmoeting snel kan leiden tot vooroordelen tegenover oudere mannen, omdat, in het geval van andere groepen, dergelijk gedrag soms kan worden opgevat als discriminatie of racisme.

Rosalie Beauty X Leeftijd
Rosalie Beauty X Leeftijd

Astrid, haar moeder, verscheen naast haar in de video getiteld “My Mother Does My Make Up Tips & Talk”, die werd geüpload in september 2017. In december 2019 begon ze iemand te zien wiens naam Dirk was.