Royce De Vries Vriendin

Royce De Vries Vriendin:- Volgens RTL Boulevard zei de advocaat dat Royce de Vries en zijn vriendin Amanda dinsdag allebei ‘ja’ tegen elkaar zeiden. De relatie tussen de zoon van Peter R. de Vries en Amanda gaat vele jaren terug en in die tijd verwelkomde de zoon van Peter R. de Vries zijn zoon Fender op de wereld met Amanda.

Royce De Vries Vriendin
Royce De Vries Vriendin

Op haar Instagram-account geeft Yvonne Coldeweijer aanvullende informatie over de ceremonie. “Amanda droeg een krijtstreeppak met een wit jasje en Royce was tot in de puntjes gekleed in een strak uitziend pak. Ze toonde een prachtig bruidsboeket in haar handen.”

Tahmina Akefi, de vriendin van Peter R. de Vries, onthulde zich zondagavond voor het eerst tijdens een programma op NPO 1 genaamd Tahmina Akefi, dat door 1,4 miljoen mensen werd bekeken. Ze had eerder haar identiteit geheim gehouden voor de voorgaande zes jaar.

De documentaire wekte niet bij iedereen hetzelfde enthousiasme. Veel mensen hadden de indruk dat Tahmina haar romantische leven met de bekende misdaadverslaggever te privé hield.Ze wierp bijvoorbeeld licht op de sms’jes die Peter haar had gegeven en de bijnaam die hij haar had gegeven. Misschien is dit schokkend voor de kinderen van Peter, vooral zijn dochter.

In ieder geval is het vrij duidelijk dat de zoon van Royce het pad heeft gekozen dat naar de vernietiging leidt. Na de moord op Royce’s vader begonnen Tahmina en Royce elkaar te volgen op sociale media en waardeerden ze de berichten die de andere persoon deelde.

Ondanks dat Royce regelmatig berichten plaatst wanneer zijn vader televisie kijkt, waren er duidelijke aanwijzingen dat hij geen aandacht schonk aan de documentaire die op sociale media werd gedeeld.
Dit wees er al op dat Royce en de weduwe van zijn vader bij een of andere activiteit betrokken waren.

Maar dat was niet alles; hij stopte ook met het volgen van haar, wat eigenlijk alles zegt.Er is geen andere verklaring voor zijn reactie denkbaar dan dat hij enorm verontwaardigd is over de bekentenissen die Tahmina in de documentaire heeft gedaan. Het had zelfs pijnlijk kunnen zijn.

Ook zoon Fender, die voluit Fender Peter de Vries heet, was bij de uitreiking aanwezig. Zoon Fender heet voluit Fender Peter de Vries. De geboortedatum van de jongen was 15 november 2020. Royce de Vries had eerder aan RTL Boulevard laten weten dat zijn opa hem met veel vriendelijkheid behandelde.

De rechercheurs onderzoeken een rapport dat onbekende personen van plan zijn ook Royce de Vries te vermoorden. De tip is naar de politie gestuurd. ‘De enige reden die ik kan bedenken is dat ik de onschuldige zussen van Nabil B. vertegenwoordigde in een civiele zaak tegen de staat. Dat is de enige reden die ik kan bedenken.’

Royce De Vries Vriendin
Royce De Vries Vriendin

Daar ben ik mee gestopt toen mijn vader werd neergeschoten’, zegt De Vries. ‘Ik deed het in het geheim uit veiligheidsoverwegingen, zo heimelijk dat zelfs mijn kantoorgenoten het niet wisten; desalniettemin waren de opsporingsdiensten zo onverantwoordelijk om het uit te laten lekken, waardoor het ook in de media werd gepubliceerd.

Ik deed dat in het geheim omdat ik bezorgd was over mijn veiligheid.Het stel heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat dit is gedaan om hun verloving met elkaar te certificeren. Daarnaast beschrijft Yvonne de pasgetrouwden aan haar publiek. Er werd onthuld dat Amanda geen jurk droeg op haar bruiloft, maar in plaats daarvan een pak.

Yvonne, die de kleding van het paar observeerde, zei dat Royce een goed pak droeg en Amanda een krijtstreeppak met een witte jas. “Ze zag er werkelijk prachtig uit met dat bruidsboeket in haar handen. Natuurlijk was Little Fender er ook om te verschijnen.

Het is een foto van hem, genomen toen hij jonger was, en het toont hem gehurkt op het voetbalveld met zijn vader naast hem in dezelfde positie. Af en toe legt Peter zijn hand op de schouder van zijn zoon.
Het is vandaag precies een jaar geleden, op een woensdag, dat Peter R. de Vries werd neergeschoten in Amsterdam.

Peter stierf ongeveer anderhalve week na hun gesprek. Daarom staat de hele uitzending van RTL Boulevard vanavond in het teken van Peter R. De uitzending begint om 18:35 en is mogelijk te zien op RTL 4.Royce en Kelly, de kinderen van Peter, vertellen over hun leven en wat ze het afgelopen jaar hebben gedaan in die specifieke show.

Het volgende is een fragment uit het interview voor uw inzage.Veel mensen hebben op deze moeilijke dag onder de foto bemoedigende en steunbetuigingen achtergelaten voor Royce. Onder anderen Rachel Hazes, Olcay Gulsen, Elise Schaap en Miljuschka Witzenhausen steunen hem.

Royce zegt op Instagram dat hij en zijn partner afgelopen zaterdag ‘eindelijk getrouwd’ zijn. “Een dag die in onuitwisbare herinnering zal blijven; het bracht zowel een grijns als een traan, maar wat het meest opvalt zijn de sensaties van vreugde en tevredenheid.”

De gastheer van Khalid en Sophie, Khalid Kasem, had een unieke verantwoordelijkheid tijdens de herdenkingsdienst. Royce sprak haar dankbaarheid uit door te zeggen: “Een heel specialedank aan onze ‘huwelijksofficier’ Khalid Kasem voor alle mooie en zinvolle opmerkingen.”

Royce De Vries Vriendin
Royce De Vries Vriendin

Fender, wiens volledige naam Fender Peter de Vries is, is de zoon van Royce en Amanda en is vernoemd naar de laatste. vernoemd naar Peter R., dus Fender werd geboren in de maand november in het jaar 2020.

En nu hebben Royce en Amanda de volgende stap in hun relatie gezet door hun “I do’s” uit te wisselen. Er zijn (nog) geen foto’s beschikbaar van de bruiloft; Royce plaatste onlangs echter een prachtige foto van zichzelf en zijn significante ander op Instagram:

Het overlijden van de vader van de bruidegom, Peter R. de Vries, was uiteraard een tragische gebeurtenis die op de bijzondere dag plaatsvond. Op 15 juli van het voorgaande jaar overleed hij. Sinds zijn overlijden heeft Royce de verantwoordelijkheid voor een aanzienlijk deel van zijn werk op zich genomen.

“Hij was een heel liefhebbende opa die het gewoon heel leuk vond om tijd door te brengen met zijn kleinkinderen”, zei Royce in een eerder interview met RTL Boulevard. Voor mijn kleinzoon Fender is Peter altijd een hele fijne opa geweest. ” Ik heb een foto van hem op schoot met mijn zoon. Dat is een heel belangrijk schot voor mij.”

Hij was een zeer liefhebbende grootvader die er echt van genoot om tijd door te brengen met zijn kleinkinderen. Hij arriveerde bij mij op de dag van de aanval. Ik heb een foto van hem zittend op mijn schoot met mijn zoon. Dat is een zeer zinvol schot voor mij. “