Sarina Wiegman Gezin

Sarina Wiegman Gezin:- De functie van hoofdcoach van het Engelse vrouwenelftal zou worden ingevuld door Tokyo, die Phil Neville zou vervangen. Na zijn pensionering bij Wiegman speelde de Engelsman Mark Parsons voor het Nederlands Elftal in plaats van voor Engeland.

Sarina Wiegman Gezin
Sarina Wiegman Gezin

In september ging ze weer aan de slag als assistent-coach van de nationale ploeg, dit keer samen met Arjan van der Laan. Na zijn ontslag in december besloot de KNVB om Wiegman te benoemen als de volgende directeur van de organisatie. Ze beloofde mee te doen.

door de ondertekening van een contract dat tot de zomer loopt, aan de competitie om in Frankrijk te strijden om het wereldkampioenschap. Gedurende hun tijd als assistenten werkte ze nauw samen met Arjan Veurink en Foppe de Haan.De Oranje Leeuwinnen namen deel aan de Olympische Spelen en bereikten de kwartfinales, toen ze door de Verenigde Staten werden uitgeschakeld na strafschoppen. Ze deden mee aan de Olympische Spelen.

Hierdoor kwam er een einde aan de succesvolle run van Wiegman als hoofdtrainer van het damesvoetbalelftal. Als dankbetuiging voor de belangrijke bijdrage die Wiegman heeft geleverd aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Nederland, zowel als speler als als coach, is tijdens de maand juni.

Als erkenning voor Wiegman en haar bijdragen heeft de KNVB-beeldentuin voor het eerst een standbeeld van haar geplaatst. De opnamen voor het KRO-NCRV televisieprogramma College Tour met Twan Huys vonden de hele maand augustus plaats in Stadion Galgenwaard, waarin zij als gast op het programma stond.Ze deed de schenking in de maand november en het Cruyff Court draagt ​​nu haar naam ter ere van haar vrijgevigheid. Nach einer actief Laufbahn, Wiegman.

Tiger, verantwoordelijk voor de U Junior Girls in de West Zone. Ze was hoofdtrainer bij haar voormalige club Ter Leede, waar ze het kampioenschap en de Pokal-competitie won.Ter Leede begon de Eredivisie als een “Satellitenklub”, in nauwe samenwerking met de eerste-teamers van ADO Den Haag.

Wiegmann stapte over naar ADO en coachte de Haager Vrouwen in hun eerste seizoen in de nieuwe competitie, waar ze voor het eerst als derde eindigden achter FC Twente. Het hoofdkantoor van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond is onlangs verhuisd naar Den Haag.Nadat Roger Reijners hem voor de functie had aangenomen, kreeg Wiegman de functie van assistent-coach van het Nederlands damesteam. Daarnaast liep ze stage bij Sparta Rotterdam.

Sarina Wiegman Gezin
Sarina Wiegman Gezin

Daarna verdiende ze haar geloofsbrieven om als coach in de professionele voetbalcompetitie te werken. Toen Reijners haar ontslag als bondscoach aankondigde, was ze de maanden augustus tot en met oktober in dienst.

Ze loodste het Nederlandse damesvoetbalteam naar de titel van Europees kampioen in haar thuisland Nederland, en twee jaar later assisteerde ze Nederland bij de tweede plaats op het WK in Frankrijk, dat in Frankrijk werd gehouden.

ondanks het feit dat ze werd verslagen door de Verenigde Staten van Amerika in de kampioenswedstrijd. Aansluitend ontving zij uit handen van de gemeente Den Haag de Stadsmedaille van Den Haag.
In december besloot ze haar contract nog verder te verlengen, dit keer via het EK in plaats van de Olympische Spelen, waarvan het al verlengd was. Dit deed ze omdat haar contract via de Olympische Spelen was verlengd.

Sarina Wiegman October is voetbaltrainer en oud-speelster uit Nederland. Den Haag is zijn geboorteplaats. In januari kreeg ze de baan aangeboden om het Nederlands vrouwenelftal te coachen en onder haar leiding won de ploeg in augustus het Europees kampioenschap.

Sarina Wiegman Gezin
Sarina Wiegman Gezin

Ze nam de beslissing om bondscoach van het Engelse team te worden nadat de Nederlandse vrouwen uit de Olympische competitie waren uitgeschakeld. Als gevolg van dit besluit diende ze haar ontslag in uit haar vorige functie als coach van het Nederlands damesteam.

Over het algemeen is men het erover eens dat Wiegman samen met Vera Pauw de persoon is die de grootste bijdrage heeft geleverd aan de groei van het vrouwenvoetbal in Nederland. De bijdragen van Wiegman zijn behoorlijk significant geweest.

Aan het begin van haar carrière was zij docent lichamelijke opvoeding op de afdeling lichamelijke opvoeding van het Segbroek College in Den Haag. Tijdens haar voetbalcarrière maakte ze in totaal negen jaar deel uit van voetbalploeg Ter Leede. Ze won drie keer de landelijke competitie en één keer de KNVB-beker.

Daarnaast maakte ze deel uit van het Nederlands Elftal en nam ze voor hen deel aan internationale evenementen. In januari begon ze haar eerste baan in de fitnessbranche bij dezelfde club waarvoor ze eerder als vechter had gevochten. Haar nieuwe functie was als trainee. Ondanks dat ze pas in haar tweede competitiejaar meedeed aan Ter, zegevierde ze in de KNVB-beker.

De kampioen van Lee. In april kwam ze tot de conclusie dat ze het nieuwe seizoen wilde beginnen door een contract te tekenen bij ADO Den Haag. Nadat ze in de Eredivisie had gespeeld, stapte ze over naar de Women’s BE Ne League en zette ze daar haar carrière voort.