Sarina Wiegman Kinderen

Sarina Wiegman Kinderen:- De voetbalsport is de verbindende kracht in Sarina’s leven. Tussen 1976 en 2003 nam ze als speelster deel aan Oranje en leidde ze in haar tijd als aanvoerder niet minder dan 104 interlands. Ze kreeg in 2017 de functie van bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal en maakte deel uit van de coachingstaf die de Nederlandse voetballers naar de overwinning leidde op het vorige EK.

Sarina Wiegman Kinderen
Sarina Wiegman Kinderen

Ze is de hoofdcoach van het Engelse vrouwenelftal dat dit jaar deelneemt aan het EK. Gisteren, in de halve finale van het EK, versloeg het Engelse voetbalelftal het Zweedse team met 4-0, ondanks een stroeve start van de wedstrijd.

In Engeland komt de populariteit van Sarina Wiegman in de buurt van die van koningin Elizabeth. Na met het Britse damesteam de finale van het EK te hebben gespeeld, is ze nu zo uitgeput dat ze bijna niet meer normaal kan lopen. Haar dochter Lauren (18) verwierf haar voetbalgenen.

Ze is lid van ADO Den Haag en speelt op het middenveld. Deze Haagse damesploeg heeft Marten Glotzbach als hoofdcoach. Marten, de vader van Lauren, is overleden.Eerder in de Volkskrant werd Sarina geciteerd: “Ik zou liever zeggen dat we het niet vaak samen over voetbal hebben, maar dat is niet waar.”

“Een van onze dochters speelt in de ploeg die haar vader coacht. We zorgen er gewoon voor dat voetbal niet het enige gespreksonderwerp is.Quincy, Ruben, Justin en Shane Kluivert worden allemaal vertegenwoordigd door Patrick Kluivert. Patrick Kluivert, die in het verleden professioneel voetbalde, heeft vier zonen en elk van hen heeft zijn talent geërfd.

Quincy, nu 25 jaar oud, heeft een korte periode op professioneel niveau gevoetbald, maar heeft sindsdien besloten om in plaats daarvan een carrière als DJ na te streven. Ruben, die momenteel 21 jaar oud is, staat tot 2024 onder contract bij FC Utrecht. Justin, nu 23 jaar oud, begon zijn professionele carrière bij Ajax voordat hij overstapte naar AS Roma.

Het huwelijk bracht geen gelukkige kinderen voort. Rome leende hem uit aan Nice en nu heeft de trainer van AS Roma gesuggereerd dat Justin een andere club zoekt om mee te spelen.Shane, zo zeggen velen met kennis van zaken, heeft echt de beste kans om net zo goed te zijn als zijn vader, of misschien zelfs beter (14). Sinds 2017 doet hij mee aan de jeugdopleidingen van FC Barcelona.

Hij sloot een sponsorovereenkomst met een bekend sportmerk toen hij nog maar 9 jaar oud was. Patrick Kluivert en zijn vrouw, Rossana, zijn tot de conclusie gekomen dat het gezinsleven van het stel achterop moet staan ​​bij Shane’s baan.

Sarina Wiegman Kinderen

“Als Patrick een baan buiten Spanje krijgt, blijf ik bij Shane in Barcelona, ​​zodat hij hier kan blijven oefenen”, zei Rossana tegen Story. “Ik vind het belangrijk dat hij hier zijn opleiding voortzet.” ‘We willen hem de kans niet ontzeggen om deze kans te grijpen. Tenminste, als hij er zelf plezier aan beleeft.’

Sinds enkele weken werkt Sarina Wiegman onder een job sharing-regeling. Ze is niet alleen verantwoordelijk voor het coachen van het Engelse nationale voetbalteam, maar ze heeft ook de verantwoordelijkheid om de stijgende verwachtingen van een hele natie te managen. Dat plan is nu gedoemd te mislukken nadat ze Zweden met 4-0 versloeg en doorging naar haar derde grote finale in vijf jaar.

Na hun overwinning in de halve finale reageerde de Haagse coach met een woordspeling door te zeggen: “Ik neem aan dat ik in mijn eigen bunker ga zitten.” De vraag was wat ze doet om te gaan met een land waar het niveau van waanzin elke dag erger wordt.Het Engelse voetbalteam staat voor het eerst sinds 2009 in de finale en als ze zondag winnen voor een uitverkochte zaal op Wembley, geven ze hun land zijn eerste voetbalkampioenschap sinds 1966.

Daarna speelt Engeland tegen Frankrijk of Duitsland (op het moment dat dit artikel werd geproduceerd, was de halve finale nog niet afgelopen), maar ongeacht tegen welk team ze spelen, de ploeg van Wiegman heeft zichzelf dit jaar duidelijk als favoriet neergezet. Europees kampioenschap. Zweden, de ploeg die op de Olympische Spelen tweede werd maar uiteindelijk verloor, werd eveneens uitgeschakeld in Sheffield.

Hierdoor worden Sarina en Marten allebei als voetbaldieren beschouwd. “Ik zou veel liever zeggen dat we samen niet veel over voetbal praten, maar dat is niet het geval. Een van onze dochters speelt momenteel samen met haar vader in het team. Een van hen verkeert momenteel in kritieke toestand. Over dit onderwerp ,,Wiegman werd in De Volkskrant geciteerd: “We zijn gewoon heel voorzichtig dat het niet alleen om voetbal gaat.”

“Hij zat op de middelbare school in Den Haag, waar hij ook is geboren en getogen.” Uiteindelijk kregen we niets totdat we onze middelbare school hadden afgerond.We hadden het grootste respect voor elkaar.

Ik voetbalde en hij voetbalde; dus ging ik naarzag hem, en hij ging naar mij toe. We hadden een prettige relatie. Vlak voordat ik naar de Verenigde Staten vertrok, begonnen we een romantische relatie. Nadat er een jaar was verstreken, was ik teruggekeerd naar mijn geboorteplaats en al snel gingen we samenwonen.

Elke succesvolle bondscoach heeft een sterke man achter de schermen. Op het Europees Kampioenschap voor Vrouwen in 2019, dat in Frankrijk plaatsvindt, rekenen Marten en de rest van ons op Sarina Wiegman om opnieuw te presteren.

Op de persconferentie geeft Sarina meteen toe dat ‘we niet goed begonnen zijn’. “Het was een behoorlijk uitdagende situatie voor ons. Aan de andere kant blijven we onze veerkracht tonen. Mijn team was in staat om los te komen van de druk die we hadden. Hierdoor kan ik niet uitdrukken hoe extreem trots ik op hen ben. .

Het belang van voetbal in de familie van Sarina is niet te onderschatten. Lauren Glotzbach, die nu 18 jaar oud is, staat als middenvelder op het roster van ADO Den Haag en Sarina’s echtgenoot, Marten Glotzbach, is de hoofdcoach van de organisatie. Er wordt dus waarschijnlijk veel over voetbal gepraat bij mensen thuis, vooral aan de eettafel.

Sarina Wiegman Kinderen
Sarina Wiegman Kinderen

Een eerdere uitspraak van Sarina stond in de Volkskrant. Ze verklaarde: “Ik zou liever zeggen dat we niet vaak samen over voetbal praten, maar dat is niet waar.” Een van onze dochters speelt in de ploeg die haar vader coacht. We zorgen er gewoon voor dat voetbal niet het enige gespreksonderwerp is.