Sebastian Vettel Wohnort

Sebastian Vettel Wohnort:- In 2009 maakte Vettel de overstap van Team Toto Rosso naar Team Red Bull en beleefde zijn meest succesvolle seizoen tot nu toe en eindigde op de tweede plaats overall. Na een nagelbijtende conclusie in het jaar 2010, pakte hij zijn eerste wereldtitel en is sindsdien de jongste coureur in de geschiedenis van de Formule 1 die het Wereldkampioenschap wint.

Sebastian Vettel Wohnort
Sebastian Vettel Wohnort

2011 was het jaar dat volgde op Vettels tweede succesvolle seizoen bij Red Bull Racing. In die rol won hij het wereldkampioenschap. Hij eindigde het seizoen met 392 punten, elf overwinningen en vijftien polepositions, waarmee hij het wereldkampioenschap won. Ook dit jaar was hij onverslaanbaar en superieur.

Pas in de allerlaatste race wist Heppenheimer met een zesde plaats de nodige punten voor zijn derde kampioenschapstitel veilig te stellen, ondanks het feit dat de Heppenheimers harder dan ooit moesten werken om de overwinning in 2012 te behalen.

Een jaar later, in 2012, won hij zijn derde wereldkampioenschap en brak daarmee het record voor algemene overwinningen van zijn rolmodel, Michael Schumacher, die in de loop van zijn carrière 13 overwinningen had behaald.

In 2013 won hij zijn vierde wereldkampioenschap.Tijdens een tweedaagse privétest op het stratencircuit van Homestead in 2003, kreeg Vettel de kans om een ​​Reynard Motorsport Champ Car te testen. De proef vond plaats.

Sebastian Vettel Wohnort
Sebastian Vettel Wohnort

Terwijl Vettel in 2005 in de Formule 3 Euro Series racete voor ASL Mücke Motorsport, was hij lid van het ASL Mücke Motorsport-team. Als resultaat van zijn vijfde plaats in het algemeen klassement en zijn totaal van 63 punten, werd hij bekroond met de Rookie Cup.

Sebastian Vettel maakte in 2015 de overstap naar Ferrari nadat hij een campagne had doorstaan ​​waarin hij geen enkele overwinning kon behalen. In dat kampioenschapsseizoen eindigde hij op de derde plaats algemeen en versloeg hij Raikkonen intern met een marge van 278 punten tot 150.

Het jaar 2018 was het jaar waarin hij zijn 50e Formule 1-race won en tijdens zijn carrière bij Ferrari voor de 100e keer op het podium stond. Bovendien klom hij voor de 100ste keer in zijn professionele carrière op het podium.

Dit jaar markeerde het begin van een neerwaartse spiraal voor Vettel, die steeds meer de aandacht trok met rijfouten en gedurfde manoeuvres. Dit jaar markeerde ook het begin van een neerwaartse spiraal voor Vettel. Voor Vettel markeerde de huidige campagne het begin van het begin van een neerwaartse spiraal. met betrekking tot een

Bovendien heeft Vettel een bekende reputatie voor het mijden van sociale media, en hij is de enige Formule 1-coureur in het veld van 2022 die niet aanwezig is op een sociaal mediaplatform.

Vettel begon met karts racen toen hij drie jaar oud was en deed mee aan zijn eerste kartingserie in 1995 toen hij acht jaar oud was. Hij werd uitgenodigd om in 1998 lid te worden van het Red Bull Junior Team en won vervolgens een aantal racekampioenschappen, waaronder de Junior Monaco Kart Cup in 2001.

Als blijk van waardering voor zijn inspanningen gedurende het hele seizoen in de Formule BMW, kreeg hij de kans om deel te nemen aan een testsessie met het Williams Formule 1-team. Daarna zette Vettel zijn carrière in de Formule 1 voort door deel te nemen aan testritten voor het BMW Sauber-team.

Op 3 juli 1987 verwelkomden Norbert en Heike Vettel hun eerste kind ter wereld in de stad Heppenheim, die toen in West-Duitsland lag. Zowel Melanie als Stefanie werken met kansarme kinderen, maar Melanie is tandtechnicus en Stefanie is fysiotherapeut.

Sebastian Vettel Wohnort
Sebastian Vettel Wohnort

Zijn jongere broer, Fabian, is ook autocoureur en doet mee aan verschillende competities. Melanie en Stefanie zijn zijn oudere zussen, en zij zijn zijn oudere zussen. Ondanks Sebastian Vettel’s bekentenis in een interview dat hij een “vreselijke” student was, kende het Starkenburg-Gymnasium in Heppenheim, Duitsland hem een ​​voldoende toe toen hij zijn Abitur daar moest voltooien.

Toen hij opgroeide, keek hij op naar ‘de drie Michaels’, namelijk Michael Schumacher, Michael Jordan en Michael Jackson. Hij noemde ze ‘de Michaels’. Hij legde verder uit dat hij altijd al een zanger als Michael Jackson had willen worden, maar dat hij uiteindelijk tot de conclusie was gekomen dat hij er de stem niet voor had.

Daarnaast is Vettel een grote fan van de band The Beatles. Zijn uitgebreide platencollectie bevat albums van de Beatles, zoals Abbey Road, en hij noemt “Drive My Car” als zijn favoriete nummer van de band. Terwijl hij op Top Gear verscheen voor een interview,

Hij zei dat Monty Python’s Life of Brian en Little Britain twee van zijn favoriete Britse komedies zijn, en hij kijkt graag naar beide. Little Britain en Monty Python’s Life of Brian

Vettel is geboren en getogen in Thurgau, een kanton in Zwitserland. Hij is een fervent aanhanger van het Duitse voetbalteam Eintracht Frankfurt. Bovendien wordt hij omringd door andere concurrenten in de race.

Bij het beschrijven van aspecten van zijn persoonlijkheid, heeft Vettel naar zichzelf verwezen als “competitief’, ‘privé’ en ‘ongeduldig’.Tijdens een intieme ceremonie begin 2019 trouwde Vettel in een intieme ceremonie met zijn levenslange beste vriend en collega-coureur Hanna Prater, en sindsdien heeft het paar drie kinderen in hun gezin verwelkomd.

Forbes meldt dat hij in 2016 een geschat jaarsalaris van $ 41 miljoen binnenbracht, waarmee hij een van de best betaalde beroemdheden ter wereld is. Kimi Raikkonen, die van 2015-2018 voor hem racete, is een goede vriend van hem en ze delen een nauwe werkrelatie.