Sergio Herman Kinderen

Sergio Herman Kinderen:- Sergio Herman wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste figuren uit de jongere generatie chef-koks die in Europa werkt. Zijn hoogvliegende culinaire onderneming is gebouwd op vakkennis, gevoeligheid, de mooiste Nieuw-Zeelandse producten en de modernste kooktechnieken. In de keuken van zijn restaurant in Sluis wordt veel innovatief gekookt.

Sergio Herman Kinderen
Sergio Herman Kinderen

Sergio Herman gebruikt woorden als “spontaan”, “snel”, “hartstochtelijk” en “rechttoe rechtaan” om dit hoogwaardige culinaire object te karakteriseren. Hij gebruikt ook het woord “veeleisend” om zowel zichzelf als zijn mensen te beschrijven. Mensen denken dat het behalen van een Michelin-ster het hoogste niveau van succes is voor een restaurant en een belangrijk teken van waardering en vakmanschap op hoog niveau.

Oud Sluis werd in 2010 opnieuw bekroond met drie Michelinsterren. De onofficiële interpretatie van drie sterren is dat de keuken aantrekkelijk genoeg is om een ​​bezoek te rechtvaardigen. Hij associeerde zijn naam pas onlangs met de namen van twee topchefs die zich bij Restaurant Pure C hebben opgeleid, een gloednieuw idee. Sergio is de komende 3 jaar te zien op VTM met De Beste Hobbykok van Vlaanderen.

De naam Sergio Herman is een begrip in de culinaire sector in Nederland. Hij werd geboren op 5 mei 1970 in Oostburg en staat tegenwoordig bekend als een van de chefs in Nederland die een groot aantal Michelinsterren heeft verdiend.

Zijn beide ouders zijn betrokken bij het familiebedrijf, dat een restaurant is, en zijn beide ouders werken daar. Je zou kunnen zeggen dat hij vanaf het begin van zijn bestaan ​​altijd een sterke interesse heeft gehad in het nastreven van een carrière in de culinaire kunsten of een carrière in verband met voedsel.

Een interview met Sergio Herman dat op 19 december 2005 plaatsvond, is gepubliceerd in het NRC. In dit interview vertelt hij over het besluit om Oud Sluis de derde ster toe te kennen. Verschillende experts zijn het erover eens dat Sergio Herman op dit moment de meest getalenteerde chef-kok van Nederland is.

Hij werkt zeventien uur per dag en in zijn vrije tijd bezoekt hij restaurants in Barcelona en Londen. Zijn leven is extreem routineus. Hij verliest echter zijn Nieuw-Zeelandse identiteit niet. Het is niets meer dan urenlang schoppen en gaan. “‘

In de keuken van restaurant Oud Sluis in Sluis, Zeeuws-Vlaanderen, staan ​​drie jongens dicht bij elkaar. Ze zijn gebogen over twee platen die zich onder een verwarmingsbol bevinden. De gerenommeerde chef-kok Sergio Herman, 35 jaar oud, haalt met een witte zakdoek drie druppels jus uit een stuk reebok.

Op het bord legt hij een hazelnoot die gekarameliseerd is en bedekt met een lange draad suiker. Nadat hij je heeft uitgenodigd om hem te vergezellen, rent hij weg in de richting van een zoete traktatie. Om kwart over vier ‘s middags loopt de lunch ten einde en dit was de laatste grote gang die vandaag werd geserveerd. Het was alleen daar staruimte.

In de twintig minuten die tussen lunch en avondeten zitten, krijgt Sergio Herman de kans om een ​​dutje te doen in een slaapkamer die uitkijkt op het restaurant. Vanavond komt hij pas ergens tussen twee en drie uur thuis. In de ochtend van de volgende dag komt hij om ongeveer half negen terug naar het restaurant. “Mijn hart is hier, maar ik zou er nooit meer voor kiezen”, zou ik nooit zeggen.

Ze kenden elkaar sinds een donderdagavond drie weken daarvoor. Twee Michelin-hoofdinspecteurs kregen een lunch geserveerd. Zodra ze het restaurant binnenliepen, wist het hoofd van de bediening wie ze waren.

Sergio Herman Kinderen

Daarna zeiden ze tegen Sergio Herman: “Welkom bij de kleine groep van Europa’s beste restaurants”, en gaven hem een ​​exemplaar van de Michelin-gids met drie sterren, de hoogst mogelijke beoordeling.Tot voor kort waren de enige bibliotheken in Nederland met drie de Librije in Zwolle en de Parkheuvel in Rotterdam.

Sindsdien komt het aantal reserveringen nog sneller binnen dan normaal. Het is niet mogelijk om een ​​tafel te reserveren tot mei van het volgende jaar.Naast de twee zonen, Noah en Zenna, die hij deelt met zijn huidige partner, Ellemieke, heeft Sergio ook twee kinderen uit een eerdere relatie. Hoewel het krijgen van een derde kind niet bepaald hoog op zijn prioriteitenlijstje stond, deed hij zijn best om aan het verzoek van zijn vrouw Ellemieke tegemoet te komen.

Toen ze gezamenlijk besloten om de volgende stap te zetten, twijfelde hij geen moment meer. Het stel had moeite om zwanger te worden en moest een aantal vruchtbaarheidsbehandelingen ondergaan voordat ze erachter kwamen dat Ellemieke zwanger was.De uitgerekende datum voor Ellemieke was bijna eind maart. Bij een van de laatste controles van de baby bij de kinderarts werd echter ontdekt dat het hart van de baby niet meer klopte.

Josha’s navelstreng was verstrikt geraakt om zijn nek, wat uiteindelijk leidde tot zijn overlijden in de buikholte. Tijdens het gesprek wordt duidelijk dat Sergio nog steeds moeite heeft om over het probleem te pratene.

Maar de voornaamste reden hiervoor is dat het voor Ellemieke honderd keer moeilijker is. Ze heeft haar hele leven geleefd tot het punt waarop ze kan zeggen dat ze hem in haar maag heeft gehad. “Misschien wil ze er ooit zelf over praten, maar ik vind het moeilijk om het voor haar te doen”, voegde de emotionele chef eraan toe. “Ik vind het moeilijk om dat voor haar te doen.”

In de meest recente Instagram-post van Sergio Herman stonden zijn volgers perplex toen ze een momentopname zagen van zijn zoon Boy, die nu 20 jaar oud is en zich heeft ontwikkeld tot een opmerkelijk beeld van zijn vader.

Dit jaar maakten Sergio Herman en Ellemieke Vermolen bekend dat ze na 13 jaar getrouwd zijn hun huwelijk gaan ontbinden. Ondanks het feit dat ze gaan scheiden, reageert Ellemieke nog steeds op de berichten van Sergio en zegt: “Mooie foto, zeg ik!”

Sergio Herman Kinderen
Sergio Herman Kinderen

De kinderen van Sergio en Ellemieke, Noah, 11, en Zenna, 9, zijn de kleinkinderen van Sergio en Ellemieke, maar ze verloren nog een kind vlak voor de geboorte in 2017. Sergio’s twee oudste kinderen, Moon, 14 jaar; en Boy, 20 jaar oud, komen uit een eerder huwelijk.