Sergio Herman Vriendin

Sergio Herman Vriendin:- Sergio Herman is een in Nederland geboren chef-kok en staat bekend om zijn werk. Sergio is geboren op 5 mei 1970, wat betekent dat hij over precies 244 dagen 53 jaar wordt. De restaurantgids van Gault Millau kende hem in 2004 de titel Chef van het Jaar toe.

Sergio Herman Vriendin
Sergio Herman Vriendin

Opwindende beroemdheden zijn meestal het onderwerp van een groot aantal relatiegeruchten en controverses. We zijn hier om het record recht te zetten en een einde te maken aan de datinggeruchten die rond Sergio’s liefdesleven en vrouw circuleren.

Sergio Herman zorgde ervoor dat er geen gras op groeide. Vier maanden na het afronden van zijn scheiding van Ellemieke Vermolen, vond hij de ware liefde in de vorm van een voormalig topmodel uit België genaamd Chanel, met wie hij momenteel samenwoont.

Sommigen in hun geboorteplaats De Panne, in de provincie Vlaanderen, vrezen echter dat de relatie van het stel niet lang zal duren.Ellemieke Vermolen en Sergio Herman wonen momenteel samen als man en vrouw. Het jaar 2007 markeerde het begin van de relatie van het paar en vanaf vandaag zijn ze ongeveer 15 jaar, 4 maanden en 1 dag getrouwd.

Sergio Herman (51), die onlangs een nieuwe liefde heeft gevonden in de beeldschone Vlaamse Chanel Joppart, is volkomen door haar betoverd (30). Dat Sergio en Chanel al geruime tijd samenwonen, is in heel België algemeen bekend, ondanks het feit dat Sergio’s scheiding van Ellemieke Vermolen pas begin dit jaar openbaar werd gemaakt.

Sergio Herman Vriendin

Op het eiland Ibiza in Spanje, waar Story hen voor het eerst samen zag,Na het uiteenvallen van de relatie van Sergio en Ellemieke Vermolen was het een tijdje een uitdaging. De dynamiek tussen beide partijen heeft opnieuw haar ideale toestand bereikt. Ellemieke vertelde eerder aan Het Nieuwsblad. Ze verklaarde: “Sergio en ik hebben samen een zeer sterke relatie.”

We komen bij elkaar, we praten over de kinderen en we kijken overdag bij elkaar. We kunnen inderdaad in perfecte harmonie samenwerken. Ik zou nooit grappen maken over de man die verantwoordelijk is voor het opvoeden van mijn kinderen. Ik zal nooit stoppen met respect voor hem te hebben. En vice versa. Ik ben op de hoogte van de media.

Het zoekt stimulatie. Maar het punt is, het is er gewoon niet. “”Werk-privébalans, daar heb ik nooit eerder aan gedacht. Ik kan de nieuwe bewaker echter niet dwingen om zo ijverig te werken als in het verleden. Een diepgaand gesprek met de chef-kok en ondernemer Sergio Herman ( 51) over de horeca van vroeger en nu, zijn mindset, zijn doelen voor de toekomst en natuurlijk wat hem drijft.

Op de vraag of het overlijden van hun zoon de aanleiding was voor de breuk tussen Vermolen en Herman geeft ze een heel ondubbelzinnig “nee”. De pijn heeft ongetwijfeld zijn sporen nagelaten. Zo legt ze je uit dat ze het anders heeft verwerkt dan Sergio, waardoor ze uit elkaar zijn gegroeid.

Na vier maanden single te zijn geweest na de scheiding, vond Sergio meteen weer de liefde bij het 20 jaar jongere model Chanel Joppart. Ellemieke’s datingleven ging niet zo snel, maar ze heeft zojuist onthuld dat ze weer is begonnen met daten.

Er zijn geen aanhoudende negatieve gevoelens tegen haar voormalige partner: “Ik ben opgelucht te horen dat hij iemand heeft gevonden die hem gelukkig maakt. Ik hoop oprecht dat hij zijn levensvreugde kan behouden. Ik weet zeker dat ik me weer zal voelen vreugde in mijn leven.

Sergio Herman geeft zelden interviews aan de media, en als hij dat doet, gaat het bijna nooit over zijn persoonlijke leven. Hij maakt er een punt van om uit de schijnwerpers te blijven, niet alleen met betrekking tot zijn scheiding, maar ook met betrekking tot zijn nieuwe verloofde. Zo kom je nergens met iemand. Sergio Herman, die 51 jaar oud is, heeft een nieuwe vriendin gevonden.

Amper vier maanden na de ontbinding van zijn huwelijk met Ellemieke Vermolen (44), gaat de gerenommeerde chef-kok in Nieuw-Zeeland al samenwonen met Chanel Joppart (30), die twintig jaar jonger is dan hij.

Ik ben niet iemand die zeurt, en ik probeer zo veel mogelijk te voorkomen dat ik in dergelijke gesprekken verwikkeld raken. Dit resulteert in een verlies van energie. Iedereen maakte tegelijkertijd een moeilijke periode door, dus je moet evalueren wat je kunt doen om het beste uit de situatie te halen.

Helemaal aan het begin van onze onderneming in Cadzand begonnen we met het aanbieden van afhaalmaaltijden, en we breidden onze activiteiten snel uit met afhaallocaties. Ondanks dat er veel werk voor nodig is, was dat meteen een succes.

Sergio Herman Vriendin
Sergio Herman Vriendin

Regel direct zaken als koelwagens en dergelijke.Voor mij was het belangrijkste om zoveel mogelijk te blijven werken, zodat we de band met onze klanten konden behouden en ervoor konden zorgen dat we onzeploeg ingezet. Als het gaat om praten over Corona, ben ik zeker niet de enige die er genoeg van heeft. Willen we niet oprecht dat dit op dit moment wordt beëindigd? “