Stan Van Samang Gezin

Stan Van Samang Gezin:- Als Van Samang zijn eigen muziek ten gehore brengt, doet hij dat in de stijl van Luka Bloom en Sting, twee muzikanten die ook graag optreden op zee. Sting en Luka Bloom zijn twee van de belangrijkste muzikale invloeden van Van Samang. De locatie die de nummer één plek op de Vlaamse top 50-kaart heeft, wordt soms “Littekens” genoemd.

Stan Van Samang Gezin
Stan Van Samang Gezin

of de positie van nummer één. Op 23 november 2007 werd het debuutalbum, getiteld Welcome Home, te koop aangeboden. De naam van de muzikant stond bovenaan de playlist van de zomer van 2007 voor beste optreden op Radio 2.

Als er een aanzienlijk aantal littekens is, zal het aantal dicht bij 10 liggen. De Lotto Arena, waar op 14 februari 2009 het eerste concert plaatsvond, vestigde zich al snel als een populaire bestemming voor muziekfans.verdwenen na een wachttijd van ongeveer vier jaar.

In 2011 hernam hij zijn rol als Steve in de televisieserie Missing. Zijn doorbraak als Rob Vandenbergh in het seizoen 2013 van VTM’s Zuidflank was ongetwijfeld een van de professionele hoogtepunten van zijn acteercarrière.

Daarnaast zal hij dezelfde rol spelen als ik in het vijfde seizoen van de show. Samang, 2017 Na hun optreden in de aflevering van VTM’s Liefde voor Muziek, waarin artiesten covers van liedjes ten gehore brengen,

extra tracks, 2015 was een doorbraakjaar voor Van Samang in termen van zijn succes als muzikant. Op 9 mei 2015 had hij zes nummers die op de Ultratop 50 stonden, wat een nieuw record creëerde voor de meeste nummers die ooit op de kaart stonden. Daarnaast heeft hij twee albums die de nummer één in de hitparade hebben bereikt: Een ster en Good Morning, Goedendag. Beide albums zijn echter al afgelopen.

Ze hebben de mijlpaal van tienduizend verkochte exemplaren bereikt, waarmee ze de status van gouden certificering hebben behaald. Gedurende deze periode bereikte de verzamel-cd Love For The Public, met live optredens, de hoogste positie op nummer één.

Het zal ook het record van Clouseau breken voor de hoeveelheid tijd die aan de top van de Belgische hitlijsten wordt doorgebracht, zowel in de Nederlandse als in de Engelse taalversie van de hitparade. Er zijn tot nu toe 40.000 exemplaren verkocht.

Het totale aantal platina-certificeringen bracht hij op twee. Later in dat jaar besloten Radio 2-luisteraars dat Een ster de meest succesvolle zomerhit van het jaar was, en hij won ook de prijs voor beste Nederlandse lied voor Goeiemorgend, goedendag. Daarnaast won hij ook nog de prijs voor beste zanger.

Stan Van Samang Gezin
Stan Van Samang Gezin

Daarnaast werd hij genomineerd voor drie MIA-awards. Zijn cover van een bekend nummer leverde hem een ​​MTV Video Music Award op voor Hit of the Year. In april 2015 verspreidde de Nederlandse platenmaatschappij CNR een verzamel-cd getiteld Love for the Public aan het publiek.De cd bevat drie covers van de VTM-serie “Love of Music”, evenals live concertopnames van enkele eerdere hits van Van Samang (Good morning, Good day.

Een ster en moeilijke tijden. Na meer dan 40.000 exemplaren te hebben verkocht, bereikte dat album uiteindelijk de status van dubbel platina in België, waar het onmiddellijk na de release op nummer één in de hitlijsten debuteerde. De Belgische singles chart werd dankzij zijn succes aangevoerd door Van Samang.

Met twee afzonderlijke live-tracks: “Goeiemorgend, goedendag” en “Een ster”, waarvan de laatste een Nederlandse vertolking is van Nikolaus Presnik’s “Hit”, “Ein Stern (.. der deinen Namen tragt”, oorspronkelijk uitgevoerd in het Duits In de maand november brachten hij en Lisa Castelli een cover uit van Coldplay’s nummer “Fix You” om geld in te zamelen voor het liefdadigheidsevenement Red Nose Day.

Als gevolg van zijn optreden deed EMI hem een ​​aanbod van een platencontract. Zijn eerste single, “Scars”, bereikte uiteindelijk de nummer één in de Belgische (officiële ultra-toplijst van Vlaanderen) singles chart nadat hij daar de hoogste positie had bereikt.

Door de massale verkoop is het goud omhooggeschoten. Datzelfde jaar debuteerde hij ook met het album Welcome Home, dat in België meteen naar de derde plaats op de albumcharts steeg. Beide prestaties vonden in hetzelfde jaar plaats.

Het behaalde veel succes op de radio, met nummers als ‘Scars’, ‘Poison’ en ‘Siren’. Van Samangs belangrijkste bijdrage aan het rock-popalbum was als zanger, maar daarnaast schreef hij ook drie nummers, speelde hij gitaar en droeg hij bij aan de productie van het album.

op een paar live opgenomen opnames. Op sommige van zijn latere albums werkte hij ook samen met componist Beverly Jo Scott, met wie hij een creatieve samenwerking deelde. Eric Melaerts, die lid was van de jury van de Steractor Sterartiest toen hij Samang voor het eerst ontmoette, is de man achter de ontwikkeling van de Welcome Home-video.

Het tweede studioalbum van Van Samang, getiteld “Take It From Me”, werd uitgebracht in januari 2009. Eric Melaerts was ook degene die verantwoordelijk was voor de productie. Dat deed het ook aardig goed in België, waar het op nummer vijf de hoogste positie op de singleslijst bereikte. In aanvulling,
Hij heeft ook een toezegging gedaan aan het goede doel

bekend als Sta op tegen kanker. Voorafgaand aan het evenement raadde hij ten zeerste aan dat alle vrouwen ouder dan 50 een uitstrijkje krijgen om te screenen op borstkanker. “Laat iets zien” is de slogan voor deze specifieke campagne.

Ik groeide op in een liefdevol maar ook streng gezin: “Zodra ik oud genoeg was, ging ik er helemaal voor.” Stan Van Samang Wijgmaal, beter bekend onder zijn artiestennaam NINASinger en acteur Stan Van Samang Wijgmaal, bracht zijn jeugd door in het plaatsje Wijgmaal, gelegen binnen de gemeente Leuven.

Stan Van Samang Gezin
Stan Van Samang Gezin

Na zijn afstuderen zette hij zijn interesse in cabaret voort door lessen te volgen aan de Herman Teirlinck Studio in Antwerpen. In latere jaren begon hij zijn carrière als stemacteur en als tv-acteur. Tussen 2001 en 2008 gaf hij de performance van politieagent Kevin De Kesel in de Vlaamse seriële opera Wittekerke (VTM).

Zijn debuut in de filmindustrie kwam in 2006, toen hij de rol van co-piloot speelde in de film Windkracht 10: Koksijde Rescue, waarin ook de Belgische acteur Koen de Bouw speelde. Het jaar daarop werkte hij opnieuw samen met De Bouw aan de suspensefilm Missing.

De belangrijkste rol die hij daar speelde was die van inspecteur Steve Van Hamel, een computerexpert die deel uitmaakte van een vijfkoppige taskforce die op zoek was naar vermiste personen.Vanwege de positieve ontvangst die de pilot-aflevering van Missing ontving, werd de serie opgepikt door VT4 en wordt deze al zes seizoenen onder dezelfde naam uitgezonden.

In de televisie-adaptatie zal Van Samang dezelfde rol spelen en ook een terugkerende rol hebben. Acteren was echter niet waar Van Samangs interesse in de kunsten begon; hij begon ook zijn muzikale opleiding op jonge leeftijd en studeerde gitaar, drums en piano.

Beide nummers die werden opgenomen, “This Time” en “I Didn’t Know”, hebben de top 50 gehaald. Van Samang heeft zang bijgedragen aan de pre-single “Hang On” die is opgenomen op Regi Penxten’s album REGIstrated 2, dat in 2010 de hoogste positie van #10 in de hitparade bereikte.

In maart 2011 bracht EMI hun derde studioalbum uit onder de naam King in My Head. In dezelfde geest debuteerde dit item in de Belgische hitlijsten (7e plaats in de Ultratops). Desondanks kwamen ze alle drie met hun officiële singles.”King In My Head”, “Free” en “All In My Head” zijn de enige nummers van deze artiest die in kaart zijn gebracht op Ultratip.

In juli van dat jaar bracht Samang een coveralbum uit met hun vertolkingen van liedjes die oorspronkelijk werden uitgevoerd door Nederlandse muzikanten als Van Velzen (Baby Get Higher) en Ilse DeLange (I’m Not So Tough). Elke vrijdag presenteerde Van Samang een radioprogramma op Q-Musik waarin hij een van de covers uitzond die op deze locatie waren opgenomen. “Vrijdag” is het Nederlandse woord voor vrijdag.

Daarnaast werkte hij samen met de Belgische kindermuziekster Laura Omloop aan haar album Wereld vol kleuren, dat in 2011 uitkwam en namen ze het duet op.In de wedstrijd genaamd ‘Star Actor Star Artist on One’ kwam de jonge acteur als beste uit de bus en behaalde de eerste plaats.

De vergoeding van 25.000 euro die dit jaar werd ontvangen door de medewerkers van Het Balanske, een activiteitencentrum in Tielt-Winge, wordt door die medewerkers zeer gewaardeerd.Het organiseert ook evenementen voor personen met een beperking en werft een aanzienlijk bedrag aan fondsen.

Op 30 maart 2007 deed EMI Group een aanbod om Van Samang een platencontract te tekenen voor het uitbrengen van één cd als resultaat van zijn optreden in deze competitie. Het zou een rockalbum in het Engels worden, vol met spannende nummers.In 2006 werd hij gekroond tot winnaar van de zangwedstrijd die bekend staat als Steractor Sterartiest, die te zien was op One.

Coverversies van nummers van Neil Young en Radiohead, zoals “Rockin’ in the Free World” en “Creep”, behoorden tot de nummers die hij uitvoerde.Als blijk van waardering gaat de acteur naar zijn ondergoed. Zowel Roel Vanderstukken als Van Samang werden geboren in december 2007, toen hun ouders met een live band op pad waren.