Summer De Snoo Lengte, leeftijd, vermogen en gewicht…

Summer De Snoo Lengte:- Wanneer je gaat kamperen in de Mosterdpot in Woudrichem, kun je alleen het geluid horen van de tentmaterialen die fladderen. Er zijn hier nauwelijks veel mensen te zien. Het kampeerseizoen komt ten einde, wat betekent dat de zomer binnenkort ook voorbij zal zijn.

Summer De Snoo Lengte

Summer De Snoo Lengte en Wikipedia

Summer de Snoo zegt: “Het is een goede zaak dat onze luifels stevig in de grond zijn vastgesteld”, wat een positieve opmerking is. “Het lijkt erop dat er hier een windsnelheid van 10 is. Mama en papa hebben echter geweldig werk verricht om alles te beveiligen.

Onder de klappende dekens zit de zomer, die 11 jaar oud is, op een campingstoel met haar benen opgerold op haar borst. Ze is niet verzonnen en is gekleed in een jurk die loszittend is. Ze draagt ​​ook slippers.

In slechts drie dagen zal de jongere in het middelpunt van de belangstelling staan ​​in een enorme studio in Milaan, Italië, de modehoofdstad van de wereld. Een fotograaf die geen interesse heeft in iemand anders dan zichzelf. En elke nacht verblijft ze in een vijfsterrenhotel.

Summer Age de Snoo/De Snoo maakte haar modelleringsdebuut toen ze slechts zes jaar oud was. Een bindende overeenkomst met het New York Model Agency toen ze negen jaar oud was en ze verhuisde naar de stad met haar familie, het management bracht haar onder de aandacht van mensen in het hele land.

Zomer De Snoo Biografie

De verhuizing is echter voorlopig vertraagd. Er waren artikelen over de zomer die werden gepubliceerd in de Jeugdjournaal, RTL Boulevard en Jinek.Een filmteam volgde haar een heel jaar rond om beelden vast te leggen voor haar eigen documentaireserie, getiteld Summer de Snoo: Picture Perfect (2020), die op Videoland werd uitgezonden.

De Snoo heeft werk verricht voor verschillende bedrijven, waaronder Mischka Aoki, Nik & Nik, Dsquared2 en ReindersJM, om er maar een paar te noemen.De 11-jarige Deze jonge dame is een hete babe.Mensen zien al parallellen tussen haar en het beroemde Frisian Supermodel, Doutzen Kroes.Ze heeft momenteel contracten met twee verschillende modelleringsinstanties, een in Italië en een in de Verenigde Staten.

Ze hoopt het volgende geweldige ding te worden in het modelleringsberoep, maar tegelijkertijd heeft ze nu veel op haar bord.Haar ouders behouden een afzonderlijke bankrekening voor het geld dat de zomer ontvangt als betaling voor haar klusjes.

“Voorlopig zou ik daar enige afstand van houden.”Als ik achttien ben, kan ik het alleen omgaan. Als ik echter besluit dat ik een aankoop wil doen, zoals schoenen, zullen mijn ouders wat geld uit die rekening halen.

Ondanks het feit dat de zomer geniet van wat ze doet voor de kost, zijn veel mensen kritisch over haar bestaan. Er is gezegd dat mijn ouders me te veel laten werken, maar het kan me niet schelen wat andere mensen denken.

Vanaf vandaag zal een documentaire over haar leven beschikbaar zijn om te zien op Videoland. Het model is van mening dat de meningen van degenen die het bekritiseren, zullen verschuiven zodra enige tijd is verstreken. “Dan zien ze dat de belangrijkste reden dat ik het doe, is omdat ik er zelf van geniet”, zegt u. De tekst gaat verder waar de post was gebleven.

Wanneer ze op de set is, heeft de zomer haar haar goed gekruld, draagt ​​hij briljant gekleurde outfits en heeft een dramatische make -up. Maar als ze niet werkt, houdt ze graag ontspannen door voetbal te kijken met haar haar teruggetrokken in een paardenstaart. Ik ben geen meisjesmeisje.

Naast het hebben van een groot aantal mannelijke metgezellen, is een van mijn primaire interesses voetbal. Ik doe het al heel lang, maar mijn modellentaak is degene die ik altijd zal prioriteren. Gewoon vooruitgang boeken is mijn enige doel. Doutzen Kroes en Romee Strijd zijn twee modellen die als voorbeelden te binnen schieten. Mijn echte doel is echter om nog grotere hoogten te bereiken.

Ze heeft zichzelf gevestigd als een model in de mode -industrie. Haar eerste fotoshoot was toen ze pas zes jaar oud was. Dit was bedoeld voor een van de goede vrienden van haar moeder. Ze kon niet genoeg krijgen van de ervaring, dus met de hulp van haar ouders meldde ze zich aan bij een modellenbureau in Nederland.

Daarna bewoog alles heel snel en werd de zomer opgemerkt door een modellenbureau in New York toen ze slechts 9 jaar oud was. In de tussentijd zijn steeds bekende bedrijven op de hoogte van haar verblijfplaats en ze heeft meer dan 210.000 mensen die haar volgen op Instagram.

Cheeru Mampaey, een Vlaamse documentairemaker wiens foto’s perfect zijn, geeft een kijkje in het leven van het kindermodel. “Er is veel kritiek op de zomer en haar ouders,” voegt Mampaey toe. “Een kijkje in haar leven is perfect.”

“Daarom besloot ik dat ik een documentaire wilde doen. Om aan te tonen dat er geen reden tot bezorgdheid is. De zomer besteedt veel tijd aan actief en ze gaat vaak kamperen met haar ouders. Het lijkt erop dat veel mensen een Onjuiste notie, en het is mijn verlangen dat ik kan helpen die misvatting te corrigeren.

Ze verschijnt niet voor de CAMera of op de set regelmatig. Als er een specifieke instructie is om dit te doen. Ze passeert de tijd door games te spelen met haar jongere zussen, voetbal te spelen of andere sporten te doen. Ze speelt meer dan ik ooit in mijn leven heb kunnen spelen. Het gebeurt gewoon zo dat ze in de media werkzaam is, en het gebeurt gewoon dat ze financiële stabiliteit heeft.

Het is veel uitdagender, maar ik maak een serie over jonge atleten die op het hoogste niveau in België concurreren. Ze zijn zo jong, en toch worden ze elke ochtend om de helft van de vijf uur wakker om een ​​uur te trainen voordat ze naar school gaan. Niemand heeft iets gezegd over hoe intens dat is, ondanks het feit dat het zo is. In het geval van de zomer worden veel dingen gezegd op sociale media.

Summer De Snoo Lengte

Haar ouders worden onderworpen aan onaangename ervaringen. Er zijn anderen die geloven dat de zomer nog te jong is om een ​​model te zijn. Ze hebben de indruk dat de ouders van de zomer haar dwingen deze positie in te nemen. Dit is volgens de zomer helemaal niet het geval. Een topmodel worden is altijd haar primaire doel in het leven geweest.