Tamino Vriendin

Tamino Vriendin:- Eigenlijk, nu Tamino erover nadenkt, lijkt het voor het grootste deel erg leuk. Toen hij na een maand reizen thuiskwam, speelde hij zijn cd voor zijn vrouw en luisterde ernaar met een bijna onbevooroordeeld oor.Nadat de afleiding was weggenomen, konden we over ons werk nadenken en beoordelen of het goed was of niet.

Tamino Vriendin
Tamino Vriendin

Door de nauwe samenwerking tussen de drie producenten (PJ Maertens, Jo Francken en Tamino) kunnen we met zekerheid stellen dat ze hebben samengewerkt.Samen hielpen ze hem de strategie te bepalen die in de gegeven situatie het meest productief zou zijn.

“Schrijven mist aspiratie en reflectie; het is verstoken van beide.” Dat zal in mijn situatie niet gebeuren.Alleen door te experimenteren kun je bepalen wat succesvol is. Nadat je die kennis hebt opgedaan, weet je welke aspecten van het productieproces als eerste jouw aandacht vragen.

Dingen van elektronische aard of dingen die verwijzen naar Tamino’s Arabische erfgoed kunnen in deze categorie worden opgenomen. Absoluut! Ik ben blij dat je gelukkig bent. Het beangstigt me om te denken dat ik iets zou kunnen creëren waar niemand om geeft of dat niet lang stand zal houden.

Het is dat of je beschouwt dit als het ergste dat je ooit hebt gehoord, maar je kunt onmogelijk aan beide dingen tegelijk denken. Ik zie humor in situaties die zo absurd zijn.Voor mij is muziek nooit alleen op de achtergrond zoals andere mensen zeggen. Als ik niets anders te doen heb, zal ik niet aarzelen genoegen te nemen met een gerecht, al dan niet met de tekst erbij. Dit is de perfecte setting voor muziek die geen concessies doet.

Het is geen toeval dat muzikanten als Radiohead, Nick Cave en Leonard Cohen zo expressief zijn voor hun tijd en plaats. Deze hoeveelheid wil niet worden genegeerd of naar de achtergrond worden verbannen; het staat er eerder op voorop te staan. Wauw, dat is een schitterend uitzicht.

Ja, ik ben er ook getuige van geweest, Tamino. Aan de andere kant denk ik dat iedereen iets van mijn liedjes kan leren. Iedereen kan het vuur en het verlangen waarnemen dat uitgaat van Habibi.Ik maak er een punt van om, indien mogelijk, niet te letterlijk te schrijven in mijn schrijven. In feite worden dingen leuker als ze in een staat van dubbelzinnigheid worden gelaten.

Tamino Vriendin
Tamino Vriendin

“Het belangrijkste onderdeel van een nummer is dat grijze gebied”, zegt Bowie. Hierdoor pik je elke keer dat je ernaar luistert nieuwe informatie op en nieuwe inzichten. Als je iets schrijft dat echt persoonlijk is, is er maar één betekenis die je kunt overbrengen.

Breng het punt over met behulp van een metafoor.En ineens hechten zowel ik als het publiek veel waarde aan die muziek, ook over 10 jaar. Om zijn punt te accentueren, legt hij zijn vinger op de zijkant van zijn kin.

Toen ik nog maar twee jaar oud was, bracht mijn moeder me de trap af toen ze een ongeluk kreeg en de trap afging. Mijn onderlip werd uiteindelijk gescheiden van mijn kin, maar de medische professionals konden hem weer aan elkaar naaien. Schrik niet, ik maakte gewoon een grapje.

Toen ik jonger was, was ik ook het slachtoffer van pesterijen, en het was een vreselijke ervaring. Ik weet niet zeker of het cliché klopt, maar nadat ik het heb doorgenomen, heb ik het gevoel dat ik een betere versie van mezelf ben. Ik draag het met veel trots op mijn lichaam. Ik was in staat om te gaan met alles wat op mijn pad kwam en mijn integriteit te behouden, ongeacht de omstandigheden.

Hierdoor heb ik de indruk dat ik het doelwit was van pesterijen. Anders gezegd, ik onderscheidde me van de menigte dankzij de ongewone lengte van mijn haar. Aan de andere kant kwam de gedachte om er vanaf te komen of aan te passen aan hun eisen nooit bij me op.

Het interview met Tamino dat op Radio 1 plaatsvond met Het Zesde Metaal vond plaats in november 2016.Door de overweldigende respons op zijn debuutsingle ‘Habib’ pikte Radio 1 hem al snel op. In de ronde van Studio Brussel’s wedstrijd De Nieuwe Lichting 2017 was de winnaar Tamino. Een aantal mensen verwees met die benaming naar hem.

Op 11 oktober 2017 gaf hij optredens in de Melkweg, de Ancienne Belgique en Paleis 12. Deze evenementen maakten allemaal deel uit van de Vlaamse Music Industry Awards (Amsterdam). Er waren een aantal evenementen, waaronder Rock Werchter, Cactus Festival, Lokerse Feesten en Pukkelpop.

Tamino Vriendin
Tamino Vriendin

plekken waar hij in de zomer van 2017 optredens gaf. Daarna zijn we naar verschillende internationale festivals geweest. In 2018 gaf hij optredens op een aantal zomerfestivals, waaronder Rock en Seine in Parijs.

Eind oktober gaf hij drie voorstellingen in de Ancienne Belgique die elk werden bijgewoond door uitverkochte zalen.Zijn Europese tournee in 2019 omvatte optredens op het Sziget Festival in Boedapest, evenals data in Ierland, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië.

In november van datzelfde jaar debuteerde Tamino in de Lotto Arena. Bovendien, hij was verantwoordelijk voor het scoren van alle seizoenen van Over the Water. Volgens de Belg “Er zijn gevallen geweest waarin ik echt een week of twee vrij heb genomen om alleen in mijn slaapkamer te schrijven.” De cd’s zijn opgenomen in studio’s langs de route, tussen de vele optredens van de band door, wanneer ze even downtime hadden.

In zijn eentje doorbrak Tamino, op een toon waardoor Kim Jong-un zich meer op zijn gemak zou voelen, in zijn eentje het stereotype van de weerbarstige Belg. Toen zijn nieuwe nummer “Habibi” op de radio werd gespeeld, stopten talloze luisteraars omdat ze het te riskant vonden om door te rijden terwijl ze ernaar luisterden.

Tamino sleurt je mee naar de laagste diepten van ellende, tilt je naar duizelingwekkende nieuwe hoogten en zet je dan zachtjes weer neer.Het mag geen verrassing zijn dat hij de talentenjacht De Nieuwe Lichting won, georganiseerd door Studio Brussel, noch dat hij momenteel een sensatie genereert op verschillende festivals in heel België.

Het is mogelijk dat zijn (half-Egyptische) afkomst hem vatbaar maakt voor het plegen van het misdrijf. Moharam Fouad was destijds een van de meest bekende artiesten in Egypte, en het doorbladeren van de platencollectie van zijn moeder was als een wereldtournee.

Werchters weide erbij. Tamino daarentegen heeft zijn eigen stem gevonden temidden van al dat rumoer, en hij aarzelt niet om die te gebruiken om de weide van Werchter ermee te vullen.Het lijkt erop dat alles in België hals over kop verliefd op hem is geworden.

De mensen die uw evenementen bijwonen, hebben doorgaans verschillende achtergronden. Je publiek varieert van mensen van 15 jaar tot mensen van 55 jaar, ondanks het feit dat de meeste opkomende bands alleen jongeren aantrekken.

Middernacht was de tijd van vertrek voor zijn beide motorreizen; de eerste was naar de stad Kortrijk, en de tweede was naar St. Amands, dat dicht bij Antwerpen ligt. Het was niet ongewoon dat Tamino zijn verantwoordelijkheden hervatte terwijl zijn publiek er nog over nadacht.