Taylor Hawkins Doodsoorzaak

Taylor Hawkins Doodsoorzaak:- Taylor Hawkins stierf toen hij 50 jaar oud was. Hij werd geboren op 17 februari 1972, waardoor zijn leeftijd bij overlijden precies 50 jaar oud was. Hij werd geboren in een zeer welvarend katholiek christelijk gezin in Fort Worth, Texas, in de Verenigde Staten, waar hij ook zijn jeugd doorbracht.

Taylor Hawkins Doodsoorzaak
Taylor Hawkins Doodsoorzaak

Hij beleden zijn geloof in de katholieke christelijke traditie met behoud van zijn burgerschap in de Verenigde Staten van Amerika.Zijn lagere en middelbare school werden beide voltooid op de plaatselijke school in Fort Worth, Texas, in de Verenigde Staten.

Daarna schreef hij zich in op de middelbare school van zijn keuze, die was gevestigd in Laguna Beach, Californië, in de Verenigde Staten. Hij was altijd meer geïnteresseerd in muziek dan in schoolwerk, zelfs vanaf zijn jeugd.

Het overlijden van Taylor Hawkins, de drummer van de Amerikaanse rockband Foo Fighters, kwam vrijdagavond plotseling om het leven. Hij was 50 jaar oud. Twitter werd gebruikt om het nieuws over de band te verspreiden. De zanger en zanger van de band, Dave Grohl, noemde Hawkins zijn ‘beste vriend en partner in crime’.

Volgens de autoriteiten in Colombia behoorden cannabis, opioïden, antidepressiva en benzodiazepinen (sedativa, red.) tot de verschillende middelen die Hawkins zou hebben gebruikt,Wijlen Taylor Hawkins, een voormalige drummer van de band Foo Fighters, vertrouwde naar verluidt kort voor zijn overlijden aan vrienden toe dat hij moeite had om het veeleisende tourschema van de band bij te houden.

Dit is volgens vertegenwoordigers van de band niet het geval. Vrienden van de expressieve drummer, waaronder drummers Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) en Matt Cameron (Pearl Jam), hebben verklaard dat de precieze opmerkingen van de expressieve drummer waren: “Ik kan het zo niet meer doen.” Volgens het stuk dat vandaag in Rolling Stone verscheen,

Meer informatie over het plotselinge overlijden van de legendarische zangeres is in de loop van de afgelopen 24 uur opgedoken. Vanwege de “cocktail” van 10 verbindingen die werden geïdentificeerd in het systeem van Hawkins, waaronder opioïden, benzodiazepines, antidepressiva en THC, hebben de Colombiaanse autoriteiten geconcludeerd dat de dood van Hawkins mogelijk door drugs is veroorzaakt.

Tot deze conclusie kwam na een forensisch onderzoek.Volgens aanvullende bevindingen die werden gepubliceerd in het Colombiaanse tijdschrift Week, was heroïne een van de verdovende middelen die werden ontdekt, evenals een abnormaal vergroot hart.

‘Forensische artsen stonden versteld van de grootte van het hart van de drummer’, dat meer dan 600 gram woog, volgens wat er werd gezegd; dit was een mogelijke oorzaak in “Hawkins bezweek snel aan een cocktail van verdovende middelen.”Volgens een officiële verklaring van de Foo Fighters is Taylor Hawkins helaas verdwenen.

De drummer werd niet-reagerend ontdekt in Bogota, in Colombia; de band zou daar op vrijdag spelen. Hawkins had de leeftijd van 50 bereikt en het is niet bekend wat zijn dood heeft veroorzaakt.Volgens de verklaring van de band, “is de familie Foo Fighters verpletterd door het tragische en vroegtijdige verlies van onze dierbare Taylor Hawkins.” [Transcriptie]

“Zijn aanstekelijke vreugde en muzikale geest zullen voor altijd bij ons blijven”, zei een persoon. Via sociale media, de reacties van vrienden en vakbroeders ontvangen binnen, van Kiss en Guns N’ Roses tot Ozzy (‘Tot ziens aan de andere kant’) en Ringo Starr (‘Vrede en liefde’).

Taylor Hawkins Doodsoorzaak

Vanuit de stad Bogota zelf bracht Nile Rodgers van Chic de volgende boodschap over: “We moesten vanuit ons hart spelen voor Foo Fighters en Taylor Hawkins.” We aanbidden hen allebei, evenals jullie allemaal. We stellen uw hulp zeer op prijs om ons door die moeilijke nacht te helpen.

Om de show weg te nemen van Dave Grohl, moet je op de top van je kunnen zijn. En Taylor Hawkins, die vandaag (26 maart) om onbekende redenen op jonge leeftijd van 50 jaar is overleden, deed het elke nacht.

Toen Taylor Hawkins, die zichzelf al had gevestigd als een van de beste drummers in de rock – zoals je zou moeten zijn om 25 jaar met Foo Fighters te drummen – zou afdalen van zijn uitrusting, frontman worden en stadions bezitten met bestormende covers van Queen-hits of een van zijn songwritingbijdragen van Foo Fighters, zoals ‘Cold Day in the Sun’, het was geen nieuwigheid bij het hoofdoptreden; het was eerder de band die zichzelf losliet.

Als Grohl de belichaming is van de toewijding van de Foo Fighters om de hele nacht door te spelen, dan is Hawkins de belichaming van hoeveel plezier ze hadden tijdens het doen.Een schokkende tragedie treft de band Foo Fighters tijdens hun tour ter ondersteuning van hun meest recente studioalbum, Medicine At Midnight.

De komische horrorfilm Studio 666 werd een maand geleden door de band uitgebracht, en gisteren werd de death metal plaat Dream Widow die de film begeleidde beschikbaar gesteld. Dit weekend zou de band optreden in Lollapalooza Brazilië. Daarna toeren ze in de maanden juni en juli door stadions in Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Tijdens een emotieAls eerbetoon aan Taylor Hawkins hebben de Foo Fighters zaterdagavond afscheid genomen van de drummer. Zonder Hawkins trad de band voor het eerst op in het Wembley Stadium in Londen, dat volledig uitverkocht was. Het overlijden van de drummer vond plaats in maart vorig jaar, toen hij vijftig jaar oud was.

Dave Grohl, de frontman van Foo Fighters, zei dat hij moest vechten tegen de tranen tijdens het eerste optreden van de band zonder Taylor Hawkins, die hij zijn “goede vriend, bandgenoot en broer” noemde. Grohl toonde uiterlijke tekenen van passie bij het uitvoeren van het nummer “Times Like These”.

Grohl had dit te zeggen over Hawkins: “Niemand anders dan Hawkins kon je laten lachen, dansen of zingen zoals hij kon.” Daarom moeten we zingen en dansen en lachen en huilen en schreeuwen en lawaai maken, zodat hij ons kan horen, “instrueerde de leider.”Oliver Taylor Hawkins, beter bekend onder zijn artiestennaam Taylor Hawkins, was een muzikant die werd geboren in Fort Worth, Texas, in de Verenigde Staten.

Taylor Hawkins Doodsoorzaak
Taylor Hawkins Doodsoorzaak

Zijn ouders heetten Terry Hawkins en Elizabeth Ann Hawkins. Er is een broer in Taylors familie met de naam Jason Hawkins, en er is een zus met de naam Heather Hawkins.Nadat het stuk was gepubliceerd, distantieerden zowel Chad als Matt zich ervan en verontschuldigden zich bij de leden van de familie van Taylor Hawkins en de leden van de Foo Fighters-band.