Thomas Berge Vriendin

Thomas Berge Vriendin:- Ze werden gezegend met de komst van hun eerste kind in de maand juni. In juli kwamen we tot de conclusie dat het het beste was om onze relatie met Mylius te verbreken. Zijn broer Rens drumt bij de Engelse band Temples. Temples wordt geleid door zijn broer.

Thomas Berge Vriendin
Thomas Berge Vriendin

Ulanova begon haar schaatscarrière op vierjarige leeftijd en trainde in single-speed skaten onder de voogdij van Rafael Arutyunyan totdat ze dat was.Daarna werd ze lid van de groep van Andrei Filippov en begon ze met hen te ijsdansen.

De Wereldkampioenschappen Junioren werden gehouden in Brisbane, Australië, waar Ulanova en haar partner Mikhail Stifunin op de vijfde plaats eindigden. Ze namen de gouden medaille mee naar huis na het winnen van de Wereldkampioenschappen Junioren in Seoul, dat plaatsvond in Zuid-Korea.

Na de wedstrijd verhuisde Filippov naar Australië en Ulanova en Stifunin voegden zich bij het Alla Belyaeva-team als leden van het team. Ze schaatsten samen totdat ze hun hoogste finish ooit behaalden op de Russische kampioenschappen en daarmee de vijfde plaats overall behaalden. Het hele seizoen nam Ulanova het op tegen Alexander Pavlov. Ze eindigden op de vierde plaats overall op de Russische kampioenschappen.

Rond deze tijd besloten ze hun samenwerking samen te beëindigen. Na haar ambtstermijn bij Holiday on Ice, trad Ulanova in totaal zeven jaar op bij Martin IMEK, gevolgd door in totaal drie jaar bij Micha Zych.

In hetzelfde jaar was Ulanova een deelnemer aan de aflevering van Dancing on Ice die op ITV werd getoond. Tijdens de show werkte ze samen met Steven Arnold als haar partner. In de vorige aflevering werden ze geëlimineerd uit de competitie.

Ze nam deel aan de Dancing on Ice Tour en de professionele skater Matt Evers was haar danspartner voor het evenement. In de loop van het jaar verscheen ze meerdere keren in de serie naast Matthew Wolfenden, en de twee wonnen het uiteindelijk.

Ulanova kwam niet voor in de serie omdat ze een kind verwachtte op het moment dat het werd gefilmd. Gedurende het hele huidige seizoen van Dancing on Ice verscheen ze naast Kyran Bracken als haar partner.

Thomas Berge Vriendin
Thomas Berge Vriendin

Hij werkte samen met Junior Contest Deelnemer Tess Gaerthé om in de maand oktober de single “De Stem van Mijn Hart” op te nemen, die in november werd uitgebracht. Dit is de Nederlandse bewerking van het nummer “You Are the Music in Me”, dat voor het eerst werd uitgevoerd in de show High School Musical. In de loop van zijn carrière heeft hij gastoptredens gedaan in verschillende soorten televisieprogramma’s.

Het meest opvallende aan hem is dat hij de ster is van zijn eigen realityshow, die sinds de maand januari wordt uitgezonden op het televisienetwerk in Nederland dat bekend staat als Nederland. In hetzelfde jaar kwam zijn eerste hitsingle, “Without You”, op nummer één van de singleslijst in Nederland.

Dit werd snel gevolgd door Could I even be with you, dat Berge’s eerste nummer één single in Nederland werd, en Any Moment, dat nummer vier bereikte in de Nederlandse Single Top-hitlijst. Berge was verantwoordelijk voor de release van beide singles. Roemjana de Haan NL was zijn partner bij het optreden dat hij gaf op het tweede jaarlijkse Eurovisie Dansfestival, dat plaatsvond in Glasgow.

Ze eindigden op de laatste plaats en kregen één punt voor hun inspanningen. In datzelfde jaar verscheen hij in het Nederlandse televisieprogramma “De Beste Zangers van Nederland”, samen met een aantal andere bekende Nederlandse zangers. De Nederlanders konden naar dit programma kijken omdat het daar op de televisie werd uitgezonden. Ze zongen om de beurt liedjes uit elkaars repertoire en wisselden regelmatig van rol.

Hij raakte besmet met het virus terwijl hij op vakantie was in Salou, Spanje, in hetzelfde jaar dat bij hem de zogenaamde “varkensgriep” werd vastgesteld. Vanaf april wordt hij deelnemer aan de spelshow met een fotografiethema die bekend staat als ‘The Picture Perfect’. Thomas Berge woont in Nederland in het plaatsje Losser, in de provincie Overijssel.

Thomas Berge Vriendin
Thomas Berge Vriendin

Het nieuws dat Thomas Berge had ingecheckt in een revalidatiecentrum werd gepubliceerd in de krant RTL Boulevard, waar ook stond dat het nieuws naar buiten kwam. Het langverwachte antwoord op deze kwestie is eindelijk door hem geleverd.

Het jaar dat hij begon te daten met actrice Myrthe Mylius markeerde het begin van hun relatie. Myrthe Mylius is vijf jaar ouder dan hij en is vooral bekend van haar rol in de Nederlandse televisieserie ‘Nederlandse Hollywood Vrouwen’.

Thomas Berge werd geboren in Enschede. Zijn volledige naam is Thomas Berge. Het eerste nummer dat hij ooit opnam, werd als single uitgebracht toen hij nog maar twaalf jaar oud was. Neckermann was niet alleen verantwoordelijk voor de distributie, maar ook voor de verkoop van promotie-exemplaren van het album ‘Mijn Luchtballon’. Toen hij zijn artiestennaam koos, had hij de Duitse muziekindustrie in gedachten toen hij dat deed.

In het betreffende jaar ontving hij de Zilveren Harp, die algemeen wordt beschouwd als de meest prestigieuze prijs die in Nederland kan worden uitgereikt in de categorie aanstormend talent.

In maart, tijdens het Stars Dancing on Ice-programma, streden Berge en de Russische kunstschaatsster Nina Ulanova tegen Geert Hoes huis in een skate-off, maar Berge kwam uiteindelijk als verliezend uit de competitie.

De kijkers gaven Geert Hoes NL de voorkeur met meer stemmen. In dezelfde maand verscheen hij in de “Just the Two of Us”-bewerking van het muzikale programma dat werd uitgezonden op het TEN-netwerk in Australië.

Op de regionale televisiezender RTV Oost ging in de maand juni een gloednieuwe show met de pakkende titel “Toppers op Paarden” in première. Het gaf bekende Nederlanders de kans om hun rijvaardigheid te verbeteren.