Tilde De Paula Längd

Tilde De Paula Längd:- Efter 17 år som programledare för Nyhetsmorgon sa hon upp sig från sin tjänst den 18 november 2018. Hon är nu programledare för programmet Efter Fem på TV4, som hade premiär den 7 januari 2019 och sågs av över 400 000 personer den allra första dagen av dess sändning.

Tilde De Paula Längd
Tilde De Paula Längd

Invigningsupplagan av Paula Ebys livediskussionsprogram Tilde sändes på kanalen för första gången den 9 juli 2021. Värd för detta evenemang var Paula Eby. Det första avsnittet av programmet var värd av Mark Levengood, Darin Zanyar och Nooshi Dadgostar. Evenemanget sändes live på NBC.

Tilde har funnit mycket glädje i sin arbetstid på TV4, vilket hon har gjort väldigt länge. Let’s Dance, Nyhetermorgon och Tildes samtalsprogram har alla tagits fram tack vare denna individs insatser. Utöver det är hon ansvarig för produktionen av “After Five”.

Kanske beror det på att vi börjar med oss ​​själva och de saker vi tycker är intressanta. Å andra sidan borde ingen av oss bry sig om det. Saker och ting är inte så enkla eller okomplicerade som de var förr vid denna tidpunkt. Det första vi ska göra är att undersöka de aktuella händelserna, och sedan går vi vidare till nästa steg:

Att folk tycker om programmet gör mig inte bara glad och stolt, utan det gör mig också mer beslutsam att fortsätta kämpa för det jag tror på. Att kunna hänga med i tiden och vara villig att ändra planer i sista minuten både kräver mycket energi och mod. Det här är väldigt viktigt för mig, men jag anser det inte vara något som ska tas för givet på något sätt.

Trots att Tilde de Paula bara var 10 månader gammal gick armén igenom huset och sökte igenom det. Detta är anledningen till varför, och anledningen är att hennes pappa tävlade mot honom på den politiska arenan. När Mother Hope såg sin dotter gråta i lönnrummet bakom bokhyllan vädjade hon till henne att sluta.

Det var en upprörande prövning för min mor att minnas eller tänka på den perioden av sitt liv. Det har förklarats för mig att omständigheterna verkligen var osäkra, och jag har visat mig allt. Tilde de Paula har uttryckt sin ånger över att hon har orsakat så mycket lidande för sin mamma.

När han skrev sin nya bok, Tid botar inte ärr, delade han historien om hur han och hans familj flydde Chile 1973 och så småningom bosatte sig i Sverige efter att ha gjort överföringen.

Han berättade också hur det svenska sändebudet till Chile hade hjälpt dem på en mängd olika sätt, bland annat genom att säkerställa deras överlevnad. Den här boken innehåller två olika berättelser.

En av berättelserna fokuserar på damerna i familjen och hur de navigerar i världen samtidigt som de letar efter sin plats i den. Upplevelsen av att ha sin barndom tillbringad i ett annat land på grund av sin status som invandrare i första person

Det krävdes mycket ansträngning för att ta oss ur den knipa som vi befann oss i. Familjemedlemmar som inte vill bli namngivna och som har en historia som har varit källan till problem ingår.

Längs den slingrande vägen som är så full av vändningar, bär de också sina egna personliga minnen och känslor med sig. Min vän Ulrika var den som ingav mest tilltro till Tilde.Ulrika menar att det inte går att sammanfatta svensk historia utan att ta hänsyn till invandrarnas bidrag. Därför tror hon inte att det går att göra det.

Det här är människorna jag är mest hängiven åt. Jag har haft ett samtal med dem. Det finns många människor som liknar min mamma. Om hon hade tackat nej hade jag inte gått igenom och skrivit boken eller försökt sälja den.

Tilde De Paula Längd
Tilde De Paula Längd

Enligt Tilde önskar hennes mamma att Harald Edelstam och det tapperhet han ägde ska bli ihågkommen för alltid. Detta är något som toppar hennes prioriteringslista framför allt.

Jag var tvungen att läsa hennes brev högt för henne eftersom hon ansåg att det var ganska utmanande. Efter det läste hon om sig själv och grät medan hon gjorde det. Hon kunde inte låta bli att gråta. Hon tackar henne för att hon tagit på sig rollen som invandrare så att en flykting kan uttrycka sig med sina egna ord.

Det tog lite tid innan hon började identifiera sig som svensk. Att hon trodde att hon älskade Sverige mer än sina svenska vänner spelade dock ingen roll för henne eftersom hon kände sig frånkopplad från nationen.

Det är svårt att sätta ord på hur mycket jag lämnas utanför saker. Det var nödvändigt för mig att få kunskap om det från dig för att jag skulle förstå allt du gör som svensk. När jag var yngre utvecklades inte djupet av mina rötter särskilt snabbt. Hon hävdar att allt hon ville var att framstå som så svensk som det var mänskligt möjligt.

Därefter blev hon programledare för Nyhetsmorgon, som är ett svenskt nyhetsprogram, och hon ansvarade för dess dagliga sändningar (som i första hand sändes måndag till onsdag).Hon var en av programledarna i tv-programmet Nyhetsmorgon valflyget 2006, tillsammans med Lasse Bengtsson. Tillsammans medverkade de i denna show.

När hon var ansvarig för Celebrity Jungle-tävlingen 2009 var hon och David Hellenius tillsammans med värdarna för showen och var ansvariga för dess framgång.2008 var de Paula med i TV4-programmet Sprlost, där hon hjälpte människor att hitta förlorade eller stulna familjemedlemmar.

Hon är en välkänd journalist, författare och programledare i svensk tv. Hon har gästspelat i en rad olika tv-program, och hon är också en skicklig författare.Hennes mamma var amerikansk och hennes brasilianska far var bosatt i USA vid tiden för hennes födelse. Hon föddes i USA. Sedan år 1997 har hon varit anställd på TV4.

Under sin tv-tid blev hon mest uppmärksammad för sin roll som programledare för programmet Nyhetsmorgon, som hon höll i från åren 2001 till 2018. Längden på hennes längd är 1,62 meter.

År 1972 föddes Tilde Paula i landet Chile. För ett par decennier sedan hade hennes far ett politiskt ämbete i Brasilien på vänster sida av det politiska spektrumet. Eftersom han var målet för mordförsök från andra individer hade han inget annat val än att söka skydd på Kuba och lämna landet.

Efter att ha träffat kvinnan som senare skulle bli hans fru och Tilde de Paulas mamma på Kuba, flyttade han och hon till Chile tillsammans. Tilde de Paula föddes i Chile.

1973, när militären fick kontroll över landet, tvingades familjen överge sitt hus. De var framgångsrika i sitt sökande efter nya boenden i Sverige som ett resultat av insatser från Harald Edelstam och andra som arbetade på svenska ambassaden.

Tilde De Paula Längd
Tilde De Paula Längd

Hon hade precis fyllt år när hon skickades till ett flyktingläger i Alvesta, Sverige, så att hon och resten av hennes familj kunde bo där tillsammans.Medan hon växte upp hade hon en mängd olika yrken, bland annat som barnvakt, postsorterare, kassörska och motorsågsförsäljare. Hon arbetade i en tidningsbutik.

Anatilde Jane de Paula Diaz var hennes förnamn när hon kom in i världen den 14 november 1972 i Chile. Tilde, född Anatilde Jane de Paula Eby, blev senare bara känd som Tilde.Efter avslutad utbildning mellan åren 1994 och 1996 anställdes hon som programledare för tv-programmet Mndagsklubben som sänds i Kanal 5-kanalen.

Tilde de Paula arbetade på TV4 i Uppland medan hon var medlem i Mndagsklubben. Hon hade varit anställd av TV-nätverket fram till år 2000. Fram till den tidpunkten hade hon varit anställd av nätverket i en mängd olika roller, inklusive som programledare, manusförfattare och reporter.

Under denna period var hon tillsammans med David Hellenius värd för ungdomsprogrammet Fredagspuls från 1997 till 1998. Programmet blev en stor hit, och hon nådde stor popularitet med det.

På grund av detta började hon sin karriär som programledare i barn- och ungdomsprogrammet Proppen, som producerades av Nyhetsmorgon. Under denna period gjorde hon också research för ett program på tv som heter “När och långt.” På grund av detta blev hon så småningom programledare i programmet Nyhetsmorgon.

Sedan 1997 har Tilde de Paula varit anställd på TV4 där hon varit med i en mängd olika program. Några av dessa visar bland annat Fredagspuls, P. Rymmen, Nar & Fjarran, Frivolt, Bara barn-galarna, Humorkvall, Saknad, Valpassagen, Nyhetsmorgon och Nyhetsmorgon Sondag.

Innan Tilde de Paula började programleda sin egen show gick hon på folkhögskolan i Sodra Vatterbygden som ligger i samma stad. Där fick hon utbildning till journalist.

2013 och 2020 var De Paula värd för julerbjudandena som sändes på TV4 under semesterperioden. Under samma år är hon programledare för den stora julshowen “Late Night Christmas”, som produceras av Cirkus i Stockholm och visas på TV4.