Tim Overdiek Vriendin

Tim Overdiek Vriendin:- Door de ramp was Overdiek gemotiveerd om de roman Tears of Love te schrijven, die hij opdroeg aan zijn overleden vrouw. Je verhaal heeft mijn interesse gewekt. Het zou in de eerste plaats bij mij beginnen. Mijn belangrijkste verantwoordelijkheden als therapeutisch coach zijn om goed op te letten en ervoor te zorgen dat ik de omstandigheden volledig begrijp.

Tim Overdiek Vriendin
Tim Overdiek Vriendin

Op deze manier kan ik je een spiegel bieden die vrij is van oordeel en die je kan helpen om te zien en te begrijpen wie je bent als individu. Ik ben nooit gestopt met zoeken naar verhalen die om mensen draaiden.

Daarnaast haal ik als therapeut mijn motivatie uit de ervaringen die ik in mijn eigen leven heb gehad. De enige manier om een ​​ander nauwkeurig weer te geven, is door verbinding te maken met je eigen leven en de dingen die je hebt meegemaakt.

Vanwege het feit dat mijn vrouw is overleden, ben ik een alleenstaande vader voor mijn twee zonen. Ik werd helemaal alleen ouder op dezelfde leeftijd dat mijn eigen vader stierf. Ik ben niet gewend om door het rouwproces te gaan. Naast het feit dat ik een gediplomeerd professioneel adviseur ben, heb ik ook ervaring in de schrijfindustrie.

Er is geen activiteit die leuker is dan het proberen van nieuwe combinaties van taalgebruik. Ik speel graag met woordspelingen als een vorm van entertainment. Tears of Love is de titel van een dagboek geschreven door een weduwnaar met een aantekening die de auteur heeft geschreven over zijn eerste jaar als alleenstaande ouder van zijn twee zonen.

Lezers kregen in de maand januari toegang tot een nieuwe en vergrote versie van het boek. Deze versie had een extra hoofdstuk dat ging over wat er was gebeurd in de negen jaar sinds het boek uitkwam.U kunt per e-mail contact met mij opnemen om dit tijdschrift te bestellen. De prijs is vermeld in euro’s, maar is exclusief de verzendkosten. Er is een andere versie van Tears of Love die kan worden gekocht op Bol.com, en die gaat als volgt:

Verlengde versie van Tears of Love (Extended Version) Tranen die uit liefde vloeien In de maand oktober zal de man gedwongen worden gevoelens van desillusie, verlies en verdriet onder ogen te zien als hij niet succesvol is.

Wim van Lent, mijn co-auteur, en ik hebben een boek geschreven waarin we onderzoeken hoe mannen en vrouwen het onderwerp rouw heel verschillend benaderen. Ik spreek regelmatig voor een groot publiek. Daarnaast ben ik bereid om op congressen dagvoorzitter te zijn.

Ik ben in staat om organisaties en bedrijven in de samenleving te voorzien van workshops, maar ook themadagen en -avonden, gericht op verlies en afscheid nemen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van de intersession meetings. Stuur me een e-mail met je precieze wensen of bel me, dan kunnen we praten over hoe we elkaar kunnen helpen.

Tim Overdiek Vriendin
Tim Overdiek Vriendin

Sinds mijn veertigste vertel ik verhalen en werk ik fulltime als journalist. Ik heb voor grote nationale media gewerkt, zowel in de Verenigde Staten als elders in de wereld. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het wat en hoe, maar ik ben nog meer gefascineerd door het wie en het waarom.

Ik heb de beslissing genomen om een ​​andere richting op te gaan. Tijdens het eerste jaar van mijn opleiding tot therapeutisch coach ben ik begonnen met mijn studie aan het Phoenix Training Institute, gevestigd in Utrecht.

De tijd die ik voor deze organisatie heb doorgebracht, heeft me de vaardigheden gegeven die nodig zijn om een ​​echte “ontmoeting” met klanten te hebben. Omgaan met computersystemen en het uitvoeren van analyses van financiële transacties Transactionele analyse (TA) en neuro-linguïstisch programmeren (NLP) vormen de primaire theoretische onderbouwing van mijn werk. Te midden van dit alles heb ik ook de vervolgcursus “The Healing Story” kunnen afronden.

Tim Overdiek, Oisterwijk. April was in het verleden journalist en werkte voor de NOS. Tussen december en november was hij samen met Lucella Carasso gastheer van de middageditie van Radio Journaal. Zijn ambtstermijn daar duurde van december tot november. Tot september was hij plaatsvervangend hoofdredacteur bij NOS Nieuws.

Tim Overdiek Vriendin
Tim Overdiek Vriendin

Daar hoort ook het NOS Journaal bij als onderdeel. Voordat hij voor het NOS Journaal in Londen werkte, was hij correspondent voor het Radio Journaal in Washington en daarvoor werkte hij voor het Radio Journaal in Londen. Zijn meest recente functie was die van het NOS Journal in Londen. Overdiek begon in november bij NOS.

nl, waar hij samen met Wouter Bax werkte aan het vergroten van de journalistieke kwaliteit van de digitale activiteiten van NOS Nieuws.In die periode was Overdiek hoofdredacteur van de publicatie. Na vele jaren in de journalistiek te hebben gewerkt, besloot Eind Overdiek de overstap te maken naar de therapeutische coaching.

In oktober opende hij zijn eigen counselingpraktijk in Amsterdam onder de naam Tim Overdiek Counseling. Hij schreef samen met Wim van Lent het boek “Als de man verliest” en het onderwerp van het boek is hoe om te gaan met gevoelens van loss, teleurstelling en wanhoop.

Het werd in oktober voor het publiek beschikbaar gesteld.Hij kreeg dat jaar een eervolle vermelding van de Nipkow Foundation als beloning voor de bijdragen die hij heeft geleverd als journalist in de Verenigde Staten.

Omdat Overdiek getrouwd is met de Amerikaanse schrijfster, taalkundige en vertaalster Jennifer Nolan, is het echtpaar gezegend met twee kinderen. Overdiek spreekt ook vloeiend meer dan één taal. In oktober overleed zijn vrouw op tragische wijze als gevolg van een ongeval.