Tina Ahlin Familj

Tina Ahlin Familj;- Hon föddes den 6 juli 1967 och hennes artistnamn är “Tina”. Katrina Ahlin är en svensk kompositör, pianist och artist. Hon gick på Adolf Fredriks Musikskola, Kommunala musikinstitutet och Stockholms Musikgymnasium för att lära sig spela musik. Att Alvin i ett tidigt skede blev utsatt för ett stort antal nya människor var en positiv upplevelse för honom eftersom han tyckte om att göra nya bekantskaper.

Tina Ahlin Familj
Tina Ahlin Familj

Det tilltalade mig. Faktum är att Alvin inte har några uppenbara nackdelar. Vi har inte sparat några ansträngningar för att eliminera varje möjlighet till känslomässig påfrestning för honom. En av fördelarna för dig personligen är förstås förmågan att utföra det ansvar som du vill.

Och en som du förmodligen “måste” göra idag, åtminstone om du jobbar självständigt. En möjlig nackdel är att du kan känna dig stressad, splittrad eller till och med ensam. Har du märkt att det har varit utmanande för dig att gå tillbaka till jobbet så snart efter att ha fått barn?

Ja, men det är möjligt att det kommer att vara olika för varje individ. Jag hade en utmanande graviditet och förlossning, och som ett resultat var jag i ett mycket känsligt tillstånd. Det är verkligen viktigt att vara uppmärksam på sin egen röst.

så att du inte springer iväg för tidigt. Det är möjligt att jag har haft episoder av både svindel och kallsvettning tidigare. Men själva yrkena har också utvecklats! Upplevelsen av att arbeta med “Så ska det låta” kontra att arbeta på en dator i bekvämligheten av det egna hemmet är väldigt olika. Du bör förmodligen vara försiktig när du hanterar stress.

Eftersom jag fortfarande ammade var mina val lite begränsade. Att sluta amma till förmån för ett yrke skulle inte vara en trevlig upplevelse. Det faktum att min man, Morgan, ständigt var där med oss ​​och att han var ansvarig för Alvin, krävde att han gick ut och festade, vilket var nyckelfaktorn som bidrog till dess framgång.

Hur blev det?

Det slutade med att det blev en mer stressig situation än någon någonsin kunde ha förutsett. Det fungerade bra; Jag skulle dock inte rekommendera att arbeta under stor press när du är nyförlossad och behöver amma ofta. Hanteringen av en nyfödd är också omöjlig.

Har han varit anställd i någon annan kapacitet sedan dess?

Det är sant att han har deltagit i inspelningssessioner som hållits i både Göteborg och Sundsvall. Det har åstadkommits med framgång. Någon annan var inblandad, och det kunde ha varit Morgan eller hans föräldrar. Det har varit en helt stressfri ställning, och det har gett mig möjlighet att amma mitt barn i lugn och avskildhet. Utöver det har han deltagit i möten och intervjuer som alla har varit till hjälp.

Min fru är trummis från Norrland; hon heter Morgan Gren och vi har varit gifta någon gång mellan 13 och 14 år. Han är en kärleksfull och kvick person som besitter ett underbart sinne för humor! Vår son Alvin, som är 13 år, besitter en underbar humor. Utöver det har vi två hundar som heter Billie och Frida som är hennes nyfödda valpar.

Tina Ahlin Familj
Tina Ahlin Familj

Vårt hem ligger på ön Varmdo som är en del av Stockholms skärgård. Har om du vill en ödmjuk och antik minigård med fem små bostäder, en Pettson och en Findus. Vi har två lojala koltrastar på vår egendom, samt rådjur, salamander och grodor som badar i vår damm då och då.

Hon har gjort gemensamma projekt med en rad svenska konstnärer, bland annat Lisa Nilsson, Thomas Di Leva och Orup. Hon har medverkat som artist i en mängd olika revyer, varav några är Hjalmars spelhla, Lorry-revyn och Princes ceremoni.

Hon fungerade som lagledare och pianist för SVT-programmet “Så ska det lta.” På 1950-talet byggdes detta arbetshus, som till en början användes som garage. Efter att ha sänkt taket för att skapa mer plats fäste vi en släpvagn bak på bilen och körde den till ett antal andra loppisar.

Förmodligen precis som alla andra har jag uppfattningen att det kan vara lite avskräckande att bli äldre. Däremot gör jag mitt bästa för att vara lite nykter, lite ödmjuk och väldigt tacksam för att jag ens får fira min femtioårsdag, med tanke på att det finns många andra som inte ens får göra det.

Att ta på sig olika glasögon och tänka för sig själv, “Tack för att du är frisk”, ger följaktligen ett mer förnuftigt perspektiv. Utöver det har jag mycket interaktioner och spel med individer i hög ålder, och när jag gör det refererar de ofta till mig som den unge, vilket är en trevlig komplimang. Ålder är relativ; Jag känner folk i sjuttioårsåldern som fortfarande är otroligt barnsliga, och jag känner också folk i trettioårsåldern som redan gått i pension.

Till exempel hittade vi dörrarna till en gammal bondgård under vår utforskning. Loppisrundor, bord, hyllor, skåp, fönster och kökssoffor kan utgöra en stor del av allt. Kvällstidningar gjorde mycket noise, och de fick smugglas in i SVT genom hemliga passager. Det var nog den delen som fick folk att skratta mest.

Och när programmet startade var det mer än tre miljoner människor som tittade på det. Den mest fantastiska bubblan på den platsen! Samtidigt satt du med ett litet barn medan du var inne i amningsbubblan; därför var du i dubbla bubblor för tillfället!

Tina Ahlin Familj
Tina Ahlin Familj

I det här rummet fanns tidigare en flygel, men vi var tvungna att ta bort den eftersom den tog för mycket plats. Eftersom jag har gett den till skolan där mina barn studerar, finns det gott om plats här för andra musiker att öva på sina instrument.