Tina Turner Wohnort

Tina Turner Wohnort:- Er zijn veel overeenkomsten tussen de rockster (“Simply the Best”, “Private Dancer”) en de muziekproducent die bij Villa Algonquin te vinden is. De inheemse volkeren van Noord-Amerika, waaronder de voorouders van Tina Turner, vormden de inspiratie voor de naamgeving van het land dat nu haar naam draagt.

Tina Turner Wohnort
Tina Turner Wohnort

In 1998 verhuisde het paar van hun vorige huurwoning op de Zürichberg naar een landgoed aan de Gold Coast om te voldoen aan de grote wens van Turner om op een locatie te zijn die meer direct aan het water lag. In 2013 stapte het paar in het huwelijksbootje in de villa en was een groot aantal opmerkelijke mensen van over de hele wereld aanwezig bij de ceremonie.

Direct uit de flat komen is echter geen absolute must voor de twee personen. Kaindl-Benes heeft de verantwoordelijkheid voor de verantwoordelijkheden van beide partijen onder de leaseovereenkomst op zich genomen.

Kaspar Fleischmann, een fotograaf wiens familie fortuin vergaarde via de handel in koffie en granen, zal na de verkoop van het hoofdgebouw van Villa Algonquin in het boothuis blijven wonen. Zijn familie bouwde hun fortuin op door koffie en granen te verhandelen.

Dit leidt tot de conclusie dat Kaindl-Benes het huis mogelijk heeft gekocht met het doel het te gebruiken als huurwoning toen ze het aanvankelijk kochten. De partijen die bij de transactie betrokken waren, wilden niet verder ingaan op de kwestie.

Naar verwachting zullen de Rock ‘n’ Roll Queen en haar Rock ‘n’ Roll Echtgenoot, Erwin Bach, dit weekend aanwezig zijn. Ze zijn van plan om het grootste deel van hun tijd te besteden aan ontspanning in Chateau Algonquin in Küsnacht.

Tina Turner Wohnort
Tina Turner Wohnort

De bewoner van Richterswil ZH, Joel, vindt dit een beetje vreemd: een vakantiewoning dicht bij mijn hoofdverblijfplaats is niet iets waar ik in geïnteresseerd zou zijn. Ik ben echter heel blij voor haar en ik heet haar van harte welkom haar in het prachtige nieuwe vakantieresort.

Bullock ging op bezoek bij haar strenge en vrome grootouders van vaderskant, Alex en Roxanna Bullock, in hun huis in hun geboorteplaats Bullock. Zowel Alex als Roxanna Bullock waren actieve deelnemers aan de bediening van de Woodlawn Missionary Baptist Church, waar ze respectievelijk de functie van diaken en diacones bekleedden.

Na het einde van de oorlog werden de zussen herenigd met hun ouders en verhuisden ze met hen naar Knoxville. Na twee jaar verhuisde het gezin naar Nutbush en vestigde zich toen ze daar aankwamen in het Flagg Grove-gebied. Bovendien is dit de buurt waar Bullock van de eerste tot de achtste klas haar basisonderwijs had op de Flagg Grove Elementary School.

Ze was 11 jaar oud toen haar moeder, Zelma, in 1950 plotseling naar St. Louis, Missouri verhuisde om te ontsnappen aan een gewelddadige relatie die ze had met haar stiefvader, Floyd.In 1952, twee jaar nadat haar moeder het gezin had verlaten, trouwde haar vader met een andere vrouw en verhuisde het gezin naar Detroit. Deze verhuizing vond in hetzelfde jaar plaats.

Tina Turner Wohnort
Tina Turner Wohnort

Er werd vastgesteld dat Bullock en haar zussen tijdens hun beginjaren in Brownsville, Tennessee zouden wonen bij hun grootmoeder van moederskant, Georgeanna Currie.Ze deed deze beweringen over haar ouders in haar autobiografie, getiteld Me, Tina. Ze beweerde dat haar ouders niet van haar hielden en haar niet wilden.

Nadat Zelma ontdekte dat ze een kind verwachtte, heroverde ze haar beslissing om Floyd te verlaten en in plaats daarvan koos ze ervoor om bij hem te blijven. Turner merkte op dat “Ze een heel jonge vrouw was die geen ander kind wenste.” Ze drong ondubbelzinnig aan op dat punt.

Anna Mae Bullock was de naam die aan Tina Turner werd gegeven toen ze werd geboren op 26 november 1939 in Brownsville, Tennessee. Ze was de jongste dochter van Zelma Prisilla en Floyd Richard Bullock. De volledige naam van haar moeder was Floyd Richard Bullock.

Tina Turner heeft gedurende haar hele carrière de titel “Queen of Rock and Roll” verdiend. Ze herinnerde zich dat ze met haar familie katoen plukte toen ze een klein kind was en ze woonden in de nabijgelegen landelijke gemeenschap van Nutbush, Tennessee. Het dorp was toen nog ongeorganiseerd. Haar vader bekleedde de functie van pachteropziener bij Poindexter Farm, gelegen langs Highway 180, waar ze opgroeide.

Gedurende de tijd dat ze bijdroeg aan de productie van het tweede seizoen van de documentaireserie African American Lives met Dr. Henry Louis Gates, woonde ze deze bij.Hij onthulde de bevindingen van haar DNA-test voor voorouders, waaruit bleek dat ze voornamelijk van Afrikaanse afkomst was, ongeveer 33 procent Europees en amper 1 procent Indiaans.

Twee van Bullocks oudere zussen, Evelyn Juanita Currie en Ruby Alline Bullock, waren beide songwriters. Bullock was de jongste van de vier broers en zussen. In vergelijking met de andere twee was Bullock de jongste.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontwortelden de ouders van de drie zussen hun familie en brachten ze naar Knoxville, Tennessee, zodat hun vader werk kon vinden bij een lokale munitiefabrikant. Als gevolg hiervan hebben de zusters’relatie met elkaar verslechterde.