Trijntje Oosterhuis Ziek

Trijntje Oosterhuis Ziek:- Trijntje Oosterhuis, nu 46 jaar oud, is er opnieuw in geslaagd de aandacht van haar volgers op Instagram te trekken. De zangeres deelde een foto van zichzelf op sociale media waarop ze lijkt te glimlachen, maar haar volgers zijn gefixeerd op een specifiek aspect van het beeld, met name haar slanke taille.

Trijntje Oosterhuis Ziek
Trijntje Oosterhuis Ziek

Fans kunnen niet geloven hoe goed Trijntje eruitziet. De uitdrukking “Wat een lijn!” is een veelgehoord compliment. ‘ en ‘Je hebt een prachtige uitstraling! ‘ stromen binnen als golven, en laten we eerlijk zijn – ook de zanger lijkt in uitstekende vorm te zijn.In ieder geval zal Trijntje Oosterhuis, die 42 jaar is, vanaf dinsdag volgende dinsdag haar Walk Along clubtour langs de grote poppodia van Nederland maken.

In totaal tien avonden, beginnend in Amsterdam, reizend via Groningen en Heerlen, en eindigend in Arnhem als ze al ver in haar zwangerschap is. Op 29 november eindigt haar reis door Nederland en begin december zal ze ergens in het land bevallen van haar derde kind.

“Kijk, toen we deze tour regelden, wist ik niet dat ik tegen die tijd zwanger zou zijn”, zegt Oosterhuis, die haar concertreeks in Paradiso aftrapt. “Kijk, toen we deze tour planden, wist ik niet dat ik tegen die tijd zwanger zou zijn.

Maar ik kan gewoon geen enkele goede reden bedenken om het af te blazen. Ik ben niet ziek, ik ben gewoon zwanger. Tot mijn grote geluk behoor ik niet tot de vocalisten die als gevolg van de aandoening niet in staat zijn op te treden.

Simpelweg omdat ze er in overvloed zijn.”Trijntje heeft de afgelopen jaren een significante vermindering van lichaamsvet ervaren zonder enige vorm van cosmetische chirurgie of het volgen van een extreem restrictief dieet.

In plaats van te proberen af ​​te vallen, raadt Trijntje aan om een ​​kliniek voor cosmetische geneeskunde te bezoeken die zich richt op het contouren van gewichtsverlies in plaats van simpelweg het verminderen van het totale lichaamsvet. met positieve effecten, zoals blijkt uit de smalle taille van de zanger op recentere foto’s (tekst gaat verder onder de foto’s).

Het heeft een reputatie voor zowel uitstekende zang als een breed scala aan stijlen, dus veel mensen in Nederland zien het als een van de beste en meest flexibele zangers van het land. Als onderdeel van haar clubtour, die volgende week van start gaat in Paradiso, Nederland, zal Trijntje Oosterhuis nummers van haar album Walk Along uitvoeren.

Trijntje Oosterhuis wilde de legendarische rode jurk kunnen dragen die ze 23 jaar geleden droeg naar de opening van de Amsterdam ArenA voor haar 25-jarig jubileum. Op dat moment vierde ze haar 25-jarig huwelijk.

Trijntje Oosterhuis Ziek

In de loop van de afgelopen maanden is ze zeer succesvol geweest in haar pogingen om gewicht te verliezen. Op 30 maart stapte ze met haar spullen op het podium in de Ziggo Dome in die rode jurk. Trijntje is heel blij dat ze heeft kunnen afvallen, maar ze denkt dat (een tijdje) een klein beetje extra gewicht goed kan zijn voor een groei van de persoon.

Trijntje Oosterhuis is van mening dat iemands identiteit niet wordt bepaald door zijn uiterlijk, zelfs niet door zijn grootte. Ze is van mening dat het nodig is om een ​​positief zelfbeeld te hebben. Trijntje is flink afgevallen en is tevreden met hoe ze er nu uitziet. Ze wil echter benadrukken hoe belangrijk het is om zelfverzekerd te blijven over je kledingmaat.

“Het Alizonne-dieet was behoorlijk effectief in het helpen van me om af te vallen, maar ik heb een leven. Ik zou zo ver gaan om te zeggen dat een beetje overgewicht voor een korte periode eigenlijk gunstig is voor elke vrouw, omdat het dwingt je om je zelfvertrouwen te ontlenen aan andere bronnen dan je uiterlijk, die uiteindelijk veel belangrijker zijn.”

Veronica Magazine geeft uitleg over de zangeres.Maar tegen de tijd dat ze het einde van haar reis bereikt, is ze al ver in haar zwangerschap. “Ik geloof niet dat op de bank zitten je zou helpen om in vorm te komen.”We waren eerder bekend met Trijntje vanwege haar lange bob, maar de lokken zijn misschien nog korter.

Haar Glam Squad besloot haar een nog kortere snit te geven, en het staat haar geweldig!
Oosterhuis schrijft in een video waarin ze wordt opgevangen: “Vandaag heb ik mijn haar zomer- en vakantieproof laten maken door mijn Glam Squad.” Ze vertrouwt haar favoriete kapper volledig omdat de schaar even krachtig wordt gebruikt. “Het is altijd leuk om dit uitje te hebben!” zegt Trijntje enthousiast. “Laat die vakantie maar komen, ik ben er klaar voor!”

Vanaf dinsdag 2 april begint Trijntje Oosterhuis aan haar Walk Along clubtour, waarbij ze zal spelen op enkele van de meest prestigieuze poppodia van Nederland. Ze treedt in totaal tienavonden door het hele land, van Amsterdam naar Arnhem, via Groningen en Heerlen, ook al zal ze behoorlijk zwanger zijn tegen de tijd dat de tour voorbij is.

Trijntje Oosterhuis steekt niet onder stoelen of banken dat ze al geruime tijd met haar gewicht worstelt. Echter, nadat haar geheim voor gewichtsverlies, Alizonne Therapy, een jaar geleden openbaar werd gemaakt, lijkt ze eindelijk een punt te hebben bereikt waarop ze tevreden is met haar figuur.

Trijntje Oosterhuis Ziek
Trijntje Oosterhuis Ziek

De zanger had vorig jaar al in het verhaal vermeld dat er nog werk aan de winkel was: “Ik ben gezegend met de mogelijkheid om geweldige kinderen te baren, wat belastend is voor je lichaam en waarvoor je serieuze inspanningen moet leveren af en toe tijdens je leven.”Ze zal haar reis door Nederland op 29 november beëindigen en ergens in de maand die volgt op die dag zal ze bevallen van haar derde kind. Ze beweert dat ze niet ziek is, maar dat ze een kind verwacht.