Van Uytvanck Vriendin

Van Uytvanck Vriendin:- Ik kan veel positiever zaken beter uit deze”, analyserde Zanevska. “Maar Kudermetova was vandaag. Het was niet makkelijk om een ​​goede evenwicht te vinden tussen agressiviteit en afronding in de spelwisselingen.

Van Uytvanck Vriendin
Van Uytvanck Vriendin

Ik was soms te passief en dit straft een speelster als Kudermetova direct af. Ik soms te gehaast. Ik moet nog verbeteren in verschillende spelfacetten, maar was een interessante match. Kudermetova serveerde ook zeer goede op belangrijke momenten. “

In het enkelspel vandaag heeft Van Uytvanck de uitslag al bepaald voor de 42-jarige Amerikaanse speler. Onze landgenoot van 28 was meedogenloos in de eerste set (6-1). Tijdens de tweede set van de wedstrijd bleek Williams weer buskruit in haar racket te hebben. Ze toonde flitsen van ongelooflijke klasse, maar kwam uiteindelijk te kort in de tiebreak en verloor met 7-5.

Na haar overwinning toonde Van Uytvanck veel vreugde. Ik ben net hersteld van een blessure en dan moet ik meteen mijn eerste wedstrijd in, die is tegen een tennisgrootheid genaamd Arthur Ashe. Als dat gebeurt, maakt u zich grote zorgen, maar ik ben tevreden met hoe ik over het algemeen heb gepresteerd.

Ik begon goed, maar naarmate de wedstrijd vorderde, speelde ze beter en begon ik meer te twijfelen aan mijn schoten. Ik had een pauze, maar ik herinnerde me dat ik haar in de eerste set in totaal drie keer had gebroken. Daarom was ik me ervan bewust dat het erin zat en bleef worstelen.

Van Uytvanck Vriendin

Natuurlijk is Venus Williams nog steeds een voormalige nummer één van de wereld. Als ik er echt over nadacht, zou ik denken, “wauw”, omdat de bal er zo krachtig uit zou komen. En er waren tijden dat haar leeftijd heel duidelijk was. Ik heb de indruk dat ze fysiek niet meer zo fit is als vroeger; desalniettemin ken ik geen enkele activiteit waarbij ze ooit op de eerste plaats is gekomen. “

De hoogste single-wereldrating die Van Uytvanck ooit heeft behaald, is de 37e plaats. Deze ranking werd behaald in het enkelspel. Haar grootste eindklassering in het dubbelspel is de 97e plaats. In het enkelspel heeft Van Uytvanck vier titels gewonnen, terwijl hij er in het dubbelspel één heeft gewonnen.

In het enkelspel wist Van Uytvanck eenmaal de kwartfinales van een Grand Slam-toernooi te bereiken; in 2015 deed ze dat op Roland Garros. Een andere tennisser genaamd Greet Minnen heeft een vriendin genaamd Alison Van Uytvanck. Haar naam is Alison Van Uytvanck. Ze treden ook vaak op als een dubbelact.

Ik deed mijn best om me zo min mogelijk met de situatie bezig te houden; in plaats daarvan concentreerde ik me erop de reikwijdte van mijn aandacht zo klein mogelijk te maken en met mezelf bezig te zijn. Je weet dat het een van de zussen is; niettemin is het ook slechts een tegenstander. “

“Dit heeft wel een behoorlijke impact op mijn leven. Ik had een dubbele hernia en een schijfscheur, dus ik heb het geluk dat ik op tijd ben begonnen met trainen. Ik heb er inderdaad veel moeite voor gedaan. Het is een van de belangrijkste overwinningen die ik ooit heb behaald.”

In de tweede ronde (WTA-131) neemt Van Uytvanck het in de tweede ronde (WTA-131) op tegen de 21-jarige Française Clara Burel. Hij verbaasde de Wimbledon-kampioene uit Kazachstan, Elena Rybakina, door haar in straight sets te verslaan met 6-4, 6-4. (WTA-25).

Van Uytvanck Vriendin
Van Uytvanck Vriendin

Zanevska komt dag nog in het dubbelspel uit, aan de zijde van Kimberley Zimmermann. “En daarna ga ik me richten op gravelen in Europa,” zei ze. “Op het einde van het seizoen is er ook nog de Billie Jean King Cup. Als ik goed kan blijven trainen, zullen de resultaten zeker nog volgen. “