Vermogen Kelly Piquet

Vermogen Kelly Piquet:- Kelly Piquet is de erfgename van een familie die drie keer het wereldkampioenschap heeft gewonnen. En het feit dat Kelly onder beroemde mensen, succesvolle zakenmensen en andere notabelen is, is geen toeval. Haar achternaam komt niet op de laatste plaats. Vader Nelson, afkomstig uit Brazilië, heeft in totaal drie keer het wereldkampioenschap in de prestigieuze koningsklasse gewonnen.

Vermogen Kelly Piquet
Vermogen Kelly Piquet

Kelly Piquet staat niet alleen bekend om haar relatie met Max Verstappen, maar ook om haar status als dochter van Nelson Piquet, die drie keer het wereldkampioenschap Formule 1 won. Kelly’s beroep is misschien niet zo bekend als dat van Max of haar vader, maar het geeft niet aan dat ze zelf niet van succes geniet.

Kelly heeft niet alleen veel geld op zak vanwege het feit dat ze de vriendin van Max Verstappen is, maar ze heeft ook veel geld in haar portemonnee omdat ze een mooie eigen carrière heeft. In de loop van enkele jaren is ze er al in geslaagd een respectabel geldbedrag op te halen.

succesvol model Naast een succesvol model staat Kelly ook bekend als ‘de vriendin en dochter van’. Ze is als model in verschillende publicaties verschenen en heeft functies bekleed bij gerenommeerde bedrijven zoals Vogue Latinoamerica. In 2012 was ze in dienst van Group Arezzo SA als marketingcoördinator en het jaar daarop, in 2014, begon ze te werken als columnist voor Marie Claire Magazine.

Daarnaast is Kelly verantwoordelijk voor de berichtgeving op de Formule E-website en de sociale mediaplatforms.Volgens Essentially Sports weet Kelly duidelijk hoe ze de handen uit de mouwen moet steken, en dat lijkt zijn vruchten af ​​te werpen, want haar vermogen ligt momenteel ergens tussen de 700.000 en een miljoen dollar.

Dat Kelly praktisch nooit in iets anders dan dure merkkleding wordt gezien, komt niet alleen door het feit dat Max zo’n hoog salaris verdient.In vergelijking met dat van Max Verstappen is het vermogen van Kelly Piquet niet meer dan een schijntje. Zij heeft echter geen gegronde grond voor een klacht.

De regerend wereldkampioen, die door een vreemde speling van het lot ook Kvyat’s stoel bij Red Bull Racing in 2016 innam (en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis), heeft onlangs grote stappen voorwaarts gemaakt op het gebied van winstpotentieel. Kelly hoeft haar “sugar daddy” echter niet om geld te smeken omdat hij veel jonger is dan zij.

De mooie Kelly kon veel deuren openen dankzij het feit dat haar vader een van de meest succesvolle Braziliaanse chauffeurs was, en zij was ook zijn dochter. Dat laatste zal er zeker aan hebben bijgedragen. Voor een aanzienlijk deel van haar carrière was Kelly een model.

En ondanks het feit dat Kelly momenteel 33 jaar oud is, lijkt het erop dat een rijke familiegeschiedenis een van de meest effectieve behandelingen is voor de rimpels die gepaard gaan met het ouder worden, in haar geval.

In een notendop, de rijkdom van Kelly Piquet heeft haar in staat gesteld een leven te leiden dat is, en heeft haar in staat gesteld om het relatief zorgeloos te leven.Max nam Kelly en de kleine Penelope mee naar Sint Maarten voor een vakantie voordat de tweede helft van het Formule 1-seizoen begon in Spa-Francorchamps.

Tijdens hun tijd daar hadden ze veel plezier.niet alleen om op krachten te komen, maar ook om quality time door te brengen met wat hij nu met recht zijn ‘familie’ kan noemen. En dit proces werd uitgevoerd in de schoot van luxe. De oranje-grijze Dassault Falcon 900 van Max was de vervoermiddel voor de aankomst van het gezin op Princess Juliana International Airport.

Die zomervakantie was een van de zeldzame kansen die Max had om het een tijdje rustiger aan te doen. De komende drie weken is het tijd om bij familie en vrienden te zijn. Op de foto’s die Max en Kelly deelden, was te zien hoe zij van de vakantie genoten.

Vermogen Kelly Piquet

Van elkaar en van Kelly’s dochter Penelope, die ze in de zomer van 2019 had met de Russische Formule 1-coureur Daniil Kvyat, van wie ze het jaar daarop scheidde. Als hij de video’s heeft bekeken die Max en Kelly op Instagram hebben gezet, is het hem waarschijnlijk niet ontgaan dat Max hem nu papa noemt.

De belangrijkste reden waarom we Kelly Piquet kennen, is omdat ze niemand minder is dan de vriendin van Max Verstappen. Ze is echter ook de dochter van een bekende coureur, Nelson Piquet, die drie keer het wereldkampioenschap Formule 1 won. Kelly is even succesvol in haar eigen carrière, die ze onafhankelijk van de zaken van het paar nastreefde. In hoeverre profiteert ze echt van dit streven? We zullen je op de hoogte brengen.

Kelly is niet alleen welvarend vanwege het feit dat ze een relatie heeft met Max Verstappen, die natuurlijk een aanzienlijk bedrag verdient, maar ze is ook rijk vanwege het feit dat ze een goede eigen carrière heeft. Daardoor heeft ze een behoorlijk bedrag bij elkaar gekregen.
Naast b

Als succesvol model staat Kelly ook wel bekend als ‘de vriendin en dochter van’. Ze heeft als model gewerkt voor een aantal bekende bedrijven, zoals Vogue Latinoamerica, en heeft in een aantal tijdschriften gestaan.

In 2012 was ze in dienst van Group Arezzo SA als marketingcoördinator en het jaar daarop, in 2014, begon ze te werken als columnist voor Marie Claire Magazine. Daarnaast is Kelly verantwoordelijk voor de berichtgeving op de Formule E-website en de sociale mediaplatforms.

Volgens het artikel dat in Essentially Sports verscheen, begrijpt Kelly duidelijk hoe ze de handen uit de mouwen moet steken en dat loont, want ze wordt momenteel gewaardeerd tussen de 700.000 en een miljoen dollar.Het hoge salaris van Max is niet de enige reden waarom Kelly bijna nooit iets anders draagt ​​dan dure merkkleding en accessoires.

Het is geenszins toeval dat Kelly in deze groep wordt gerekend tot beroemdheden, succesvolle zakenmensen en dergelijke. Haar achternaam komt niet op de laatste plaats. Vader Nelson, afkomstig uit Brazilië, heeft in totaal drie keer het wereldkampioenschap in de hoog aangeschreven koningsklasse gewonnen. Dit werd trouwens door hem bereikt in een periode waarin Formule 1-voertuigen meer leken op aangepaste doodskisten op wielen. Dus een pluim voor jou.

Laat in het jaar 2020 begonnen Kelly en Max hun relatie. Het is niet helemaal duidelijk hoe het aantrekkelijke paar voor het eerst met elkaar verbonden was. De kans is groot dat ze met elkaar in contact zijn gekomen op de baan waar de vonk zo snel was ontstoken.

Aan het einde van de races werd gemeld dat de twee “veel om elkaar heen waren”. Daarvoor hadden ze al een tijdje commentaar op elkaars beelden. Het is op dit moment niet duidelijk wie de eerste stap heeft gezet. Men dacht al een tijdje dat de twee zich gaan verloven, maar dit is (nog) niet bevestigd.

Kelly is een succesvol model dat ook de kans heeft gekregen om voor een aantal tijdschriften te poseren en samen te werken met een aantal bekende organisaties, zoals Vogue Latinoamerica. Na in 2012 als marketingcoördinator voor Group Arezzo SA te hebben gewerkt, werd Kelly het jaar daarop in 2014 columnist voor Marie Claire Magazine.

Daarnaast was Kelly verantwoordelijk voor de berichtgeving op de Formule E-website en de sociale media. En we hebben geen andere keuze dan te erkennen dat al deze dingen haar vruchten hebben afgeworpen, aangezien Essentially Sports onthulde dat Kelly’s nettowaarde varieert tussen $ 700.000 en $ 1.000.000 dollar. Dat is ook de reden waarom ze vaak dure kleding draagt. [Citaat nodig]

Vermogen Kelly Piquet
Vermogen Kelly Piquet

Zo’n achternaam helpt ongetwijfeld en opent deuren die voor het grootste deel gesloten blijven. Kelly was echter in staat om haar eigen succesvolle carrière op te bouwen, zodat ze niet langer alleen bekend staat als ‘de dochter van’. Het staat mij bij dat haar mooie uiterlijk, naast haar talent, heeft bijgedragen aan haar succes. Hoewel Kelly Piquet momenteel 33 jaar oud is, zouden we geen oog dichtknijpen als je ons zou vertellen dat ze 23 was.