Vermogen Rico Verhoeven

Vermogen Rico Verhoeven:- Rico Verhoeven wordt al een aantal jaren erkend als een vooraanstaand figuur in de kickbokssport. Het is algemeen bekend dat men een royaal belegde boterham kan krijgen door een aantal stevige trappen en stoten te landen. De activiteiten van de garderobe gaan echter verder dan alleen oefenen en strijden in de vechtarena.

Vermogen Rico Verhoeven
Vermogen Rico Verhoeven

Hij is ook de eigenaar van het bedrijf Rico’s Business BV en heeft regelmatig de wens geuit om als acteur succes te behalen in Hollywood. Hoewel hij al in de veelgeprezen Nederlands-Belgische televisieserie Undercover te zien was, zal zijn acteercarrière daar niet eindigen.

De meest recente beschikbare cijfers van de Kamer van Koophandel zijn van 2018, dus het is veilig om aan te nemen dat we hier nog minimaal enkele tonnen aan kunnen toevoegen. Hij had op dat moment een minimum nettowaarde gelijk aan of groter dan 1.445 miljoen euro. In 2016 was dat nog minder vanwege het feit dat zijn vermogen destijds “slechts” 535.000 euro bedroeg.

Het bedrag is de afgelopen twee jaar bijna verdrievoudigd. Daarom moet u er rekening mee houden dat er vaak een grote hoeveelheid wordt toegevoegd. vooral in het licht van zijn gevecht met Badr Hari. Dit is wat voormalig profhonkballer Remi Bonjasky te zeggen had: “Ze moeten een andere manager zoeken als ze hier minder dan een half miljoen dollar mee verdienen.”

De afgelopen jaren heeft Verhoeven wereldwijd een behoorlijke reputatie opgebouwd dankzij zijn optredens voor Glory, het internationale kickboksplatform. Desondanks opereert de uit Bergen op Zoom afkomstige persoon sinds het jaar 2004 op professioneel niveau. Inmiddels is de wereldkampioen zo bekend dat niemand hem meer kan negeren en dit heeft ertoe geleid dat hij een rol in een film.

Verhoeven is de laatste jaren steeds vaker te zien in film- en televisieproducties. In de hitserie Undercover op Netflix anno 2020 heeft hij een terugkerende rol als een van Ferry Bouman’s goons. Maar wat heeft hij qua geld precies gewonnen met al die jaren boksen en acteren?

Zowel binnen als buiten de boksring heeft Rico Verhoeven verheven doelen voor zijn carrière. Hij heeft zijn zinnen gezet op Hollywood en is ook een ster in de echte wereld. Zijn debuutoptreden was in de veelgeprezen televisieserie Undercover. Daarnaast heeft Rico zijn zakelijke contacten met sponsors volledig onder controle.

Hij heeft voor een aantal bedrijven gewerkt, waaronder PFM Underwear, Matrix Fitness en Land Rover. Deze schnabbels brengen over het geheel genomen een respectabel bedrag op. Desondanks verdient Rico het meeste geld met zijn gevechten voor glorie. Dit is geen gewoon salaris; het wordt eerder bepaald door elke individuele wedstrijd.

Met betrekking tot de strijd tegen Rico Verhoeven deed voormalig kickbokser Bonjaski de volgende uitspraak: “Ze moeten een andere manager zoeken als ze hier minder dan een half miljoen dollar mee verdienen.”

Begin zo snel mogelijk met kickboksen en ga naar de sportschool, want daar valt veel geld te verdienen! Tijdens de aflevering die op 7 maart werd uitgezonden op Telegraaf VNDG’s “Money of the Stars”, kwam de rijkdom van Rico Verhoeven aan de orde. Verhoeven is de huidige wereldkampioen halstere kickboksen.

Vermogen Rico Verhoeven

In dit artikel claimt entertainmentreporter Jan Uriot dat het wereldkampioenschap kickboksen een prijzenpot heeft van tussen de tweehonderdvijftigduizend dollar. Omdat Rico het driemaal heeft gewonnen, staat het totale prijzengeld nu op $ 750.000, wat overeenkomt met ongeveer zeven ton.

Dat is op zich best indrukwekkend, maar in het filmpje vermeldt Jan Uriot ook dat de hoofdprijs op een enorm kickboksgala vijfduizend euro bedraagt, met een extra bonus van 50.000 euro als je iemand knock-out slaat. Deze informatie is erg interessant.

Geld verdienen hiermee is dus erg leuk! Dat moet een behoorlijke spaarrekening zijn als je bedenkt hoeveel wedstrijden Rico heeft gewonnen.Als iemand de naam Rico Verhoeven noemt, dan denk je als eerste aan de spectaculaire wereldtitelstrijd die hij begin december voerde met Jamal Ben Saddik.

De kickbokser uit Halsteren won die avond een indrukwekkende wedstrijd, die de geschiedenisboeken in gaat. Zijn prestaties zijn echter niet beperkt tot de grenzen van de ring. Zijn bestverkochte biografie, ‘Rico’, kreeg geweldige recensies en de krachtpatser profiteert ook van succesvolle partnerschappen met bedrijven in een breed scala van industrieën.

Het mag geen verrassing zijn dat wedstrijden in de beginfase, zoals die tegen Ben Saddik en Badr Hari, enorme inkomsten genereren. Hoewel het niet mogelijk is om de precieze bedragen te onthullen, beweert kickbokser Remy Bonjasky dat deze onderneming prijzengeld bevat van in totaal minimaal 500.000 euro.

Daarnaast heeft hij een contract bij Adidas, dat hem ongetwijfeld genoeg zal bieden. Om nog maar te zwijgen van de voordelen die gepaard gaan met zijn mixed martialarts (MMA) vereniging met Paradigm Sports Management. Deze organisatie wordt erkend als een van de machtigste in de Verenigde Staten.

Op 21 december is het dan weer zo ver. Op die dag vindt de belangrijkste wedstrijd van het jaar plaats. Rico Verhoeven en Badr Hari zullen het tegen elkaar opnemen in een kickbokswedstrijd en elke fan van de sport zal reikhalzend uitkijken naar de uitkomst. De vraag die beantwoord moet worden, los van het geheel van de competitie en de titel die daarbij hoort, is hoeveel geld een atleet als Verhoeven eigenlijk verdient.

Floyd Mayweather is een andere bekende superster waarvan wordt gedacht dat hij in het geld zwemt. Verhoeven is niet verschrikkelijk, maar het is nog steeds interessant om te proberen te achterhalen hoeveel kracht hij heeft.

Rico Verhoeven heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij een van de beste kickboksers is die ooit uit Nederland is gekomen en dat hij de internationale reputatie die hij heeft verdiend waar kan maken. Het blijkt dat het ruilen van slagen met een tegenstander en soms veel schade oplopen een goede manier kan zijn om veel geld te verdienen.

Bewoners die bekend zijn in de omgeving hebben wat onderzoek gedaan naar de statistieken die bij de Kamer van Koophandel beschikbaar zijn en kwamen al snel tot de conclusie dat het met Rico goed gaat, vooral de laatste jaren. De meest recente beschikbare gegevens van de Kamer van Koophandel zijn van het jaar 2018, waaruit blijkt dat hij de eigenaar is van Rico’s Business BV.

Hij had op dat moment een persoonlijk vermogen van ruim 1.446.000 euro. In 2016 was dat nog minder vanwege het feit dat zijn vermogen destijds “slechts” 535.000 euro bedroeg. Het bedrag is de afgelopen twee jaar bijna verdrievoudigd, en wie kan met zekerheid zeggen of het in 2019 is blijven groeien of niet?

Verhoeven is eigenaar van zijn eigen bedrijf, genaamd Rico’s Business BV, en de Kamer van Koophandel houdt enkele relevante gegevens bij. Volgens deze cijfers was het vermogen van Verhoeven in 2016 535 duizend euro waard, maar in 2018 was dat al opgelopen tot 1.446.000 euro.

Vermogen Rico Verhoeven
Vermogen Rico Verhoeven

Binnen slechts twee jaar heeft de kickbokser de omvang van zijn bedrijf praktisch verdrievoudigd. Er zijn geen gegevens toegankelijk na 2018, wat jammer is, want na dat jaar begon Verhoevens carrière echt van de grond te komen, zowel in het boksen als op televisie. Na dat jaar zijn er echter geen cijfers beschikbaar.