Victoria Pelova Leeftijd

Victoria Pelova Leeftijd:- Op de FIFA U-World Women’s Cup streden Pelova om de Netherlands U. in het Nederlands elftal. De FIFA Women’s World Cup zal nog steeds in Tokio worden gespeeld, ondanks het feit dat de Olympische Spelen in dezelfde stad zullen plaatsvinden.

Victoria Pelova Leeftijd
Victoria Pelova Leeftijd

Ze verdiende haar eerste doelpunt voor haar land op het internationale toneel in de openingswedstrijd van de Olympische Spelen, die Nederland speelde tegen Zambia.Ze komt nu uit voor Ajax in de Eredivisie en maakt deel uit van het Nederlands elftal.

Na deze drie interlands werd ze de jongste speelster in de geschiedenis van de sport en werd ze de jongste speelster ooit. Ze was de jongste speelster die genomineerd werd voor het voorlopige WK-team. Echter, nadat ze helemaal naar het WK was gereisd, werd ze niet ingezet in een van de wedstrijden.

Tijdens de fase van kwalificatie voor het EK waar ze aan deelnam, trad ze drie keer op als vervanger. Bovendien zou ze gekwalificeerd zijn geweest voor het Olympisch team als de COVID-pandemie er niet voor had gezorgd dat de wedstrijden een jaar werden uitgesteld.

Als vervanger speelde ze in alle drie de groepswedstrijden die in Japan werden gespeeld, evenals in de kwartfinale tegen de Verenigde Staten van Amerika.In onze beide overwinningen op China en Zambia was ze direct verantwoordelijk voor een van de doelen van ons team. Het volgende is gebeurd in de eerste zeven wedstrijden van de WK-kwalificatie:

Ze werd twee of drie keer van het veld gehaald, afhankelijk van de situatie. Tijdens de maand mei ontdekte ze dat ze de cut had gemaakt om deel te nemen aan de finale van het Europees kampioenschap.

Tijdens het WK maakte Pelova deel uit van het team van Oranje Leeuwinnen dat in Frankrijk meedeed. Wat hen onderscheidt van het Nederlandse team dat deelneemt aan het wereldwijde toernooi, dat ook in Frankrijk wordt gehouden, is de locatie van hun trainingskamp.

Victoria Pelova Leeftijd
Victoria Pelova Leeftijd

De meerderheid van Pelova, die was geselecteerd voor het Olympisch team, scoorde haar eerste doelpunt voor haar land in een internationale competitie in de wedstrijd tegen Zambia die vóór juli plaatsvond.In april kon ze met haar team deelnemen aan het Europese U-kampioenschap omdat ze aan de toelatingseisen hadden voldaan.

Tijdens dit kampioenschap nam ze deel aan twee van de groepswedstrijden en scoorde ze in de halve finale het tussendoel, waarmee Spanje de wedstrijd won.In beide kwalificatierondes voor het UEFA Women’s European Championship, dat respectievelijk in oktober en april plaatsvond, speelde ze voor het U-team.

Daarna konden zij en haar team zich kwalificeren voor de finale, die werd gehouden in Zwitserland; ze nam echter niet deel aan de wedstrijd. In plaats daarvan maakte ze deel uit van het Nederlandse team dat deelnam aan het WK Onder-18 Dames, dat slechts enkele dagen na het betreffende toernooi plaatsvond.

Door hun prestatie in het EK Onder-21 behaalden de Nederlandse vrouwen voor het eerst een plek in deze competitie. Dat deden ze door de halve finales van die competitie te bereiken.Daar nam ze deel aan alle drie de groepswedstrijden en de kwartfinale tegen Engeland, wat uiteindelijk een verliesgevende inspanning was voor het Engelse team. Tijdens die wedstrijd hielp ze haar team om de leiding te grijpen.

In januari nam ze deel aan haar allereerste internationale toernooi op seniorenniveau. Deze wedstrijd werd gehouden in een ander land. Tijdens de wedstrijd die we in januari speelden en van Spanje verloren, kwam ze van de bank en speelde een paar minuten.

Victoria Pelova Leeftijd
Victoria Pelova Leeftijd

De tweede taak die ze kreeg, arriveerde ongeveer een jaar na de eerste. Ze kwam in de wedstrijd als vervanger van Kaapstad tijdens de tweede helft van hun overwinning op Zuid-Afrika.
Pelova begon haar voetbalcarrière bij DSV Concordia, dat in haar geboorteplaats ligt. Na een tijdje raakte het Nederlandse eersteklasserteam ADO Den Haag geïnteresseerd om haar vast te leggen voor het komende seizoen.

Nederland mag zich het thuisland van Pelova noemen. Tijdens haar debuutseizoen bij ADO eindigde ze op de vierde plaats overall en was ze de op één na hoogste scorer voor haar team dankzij de zeven doelpunten die ze maakte.Het jaar daarna eindigde ze met in totaal vijf doelpunten tijdens het reguliere seizoen, maar haar ploeg eindigde als zesde in de degradatie-play-offs.

Desondanks wisten ze te voorkomen dat ze gedegradeerd werden als topteam, omdat ze met de zes doelpunten die ze scoorden, bijdroegen aan het goede doel. Ze bracht het seizoen door bij Ajax Amsterdam, waar ze na haar optreden daar een contract kreeg aangeboden voor de komende drie jaar.verzorgd en de zalen waarin ze optrad.

Als lid van Ajax deed ze het niet goed in de eerste ronde van de UEFA Women’s Champions League omdat FC Bayern München in beide wedstrijden zegevierde.Op de Algarve Cup, waar ze meedeed, zag ze Spanje voor de tweede keer, maar dit keer als tegenstander. Een minuut was zoervoor gestreden, maar de concurrentie ging er toch mee verloren. Victoria Pelova, een Nederlands Elftal-speelster die midden op het veld speelt, werd in juni geboren in Delft.