Victoria Pelova Ouders

Victoria Pelova Ouders:- Nederland mag zich het thuisland van Pelova noemen. Tijdens haar eerste seizoen bij ADO scoorde ze zeven doelpunten en eindigde ze op de vierde plaats in het algemeen klassement, waarmee ze de op één na beste scorer van de club werd. Dit was haar debuutjaar.

Victoria Pelova Ouders
Victoria Pelova Ouders

In januari begon ze te spelen voor het senior nationale team in een rol die nieuw voor haar was. Tijdens de wedstrijd die we in januari speelden en van Spanje verloren, kwam ze van de bank en speelde een paar minuten.

De tweede taak die ze kreeg, arriveerde ongeveer een jaar na de eerste. Ze kwam in de wedstrijd als vervanger in de tweede helft van de overwinning van Kaapstad op Zuid-Afrika en droeg bij aan de overwinning. Op de Algarve Cup, waar ze meedeed, zag ze Spanje voor de tweede keer, maar dit keer als tegenstander.

Ze bleven nog een minuut spelen, maar uiteindelijk waren ze niet succesvol. Na haar optreden in deze drie interlands werd ze gekozen als jongste speelster in de voorlopige selectie voor het WK. Ze kreeg de titel “jongste speler” omdat zij degene was die haar genomineerd had.

Het is een vorm van teamcompetitie waarbij twee tegengestelde groepen spelers tegen elkaar strijden met een bolvormige bal. Hoewel de officiële naam van het spel ‘verenigingsvoetbal’ is, noemen de meeste mensen het gewoon ‘voetbal’ of ‘voetbal’.

Er wordt aangenomen dat meer dan een miljoen mensen uit meer dan honderdduizend landen en afhankelijkheden deelnemen aan de activiteit, waardoor het tot op de dag van vandaag de meest populaire sport ter wereld is.

Het spel wordt gespeeld op een oppervlak dat eenvoudigweg een veld wordt genoemd. Dit oppervlak is rechthoekig van vorm. Er is een doel aan zowel het begin als het einde van het speelveld. Het doel van het spel is dat het ene team het andere met een grotere marge overtreft dan in het vorige spel. Dit wordt gedaan door de bal zo snel mogelijk langs de doellijn en in het doel van het andere team te krijgen, meestal binnen een paar minuten.

Victoria Pelova Ouders
Victoria Pelova Ouders

De criteria die zijn opgesteld om te specificeren hoe de voetbalsport moet worden gespeeld, worden de spelregels genoemd. De bal, die beter bekend staat als een voetbal, heeft een omtrek die wordt gemeten in millimeters.Het doel van het spel is dat elk team een ​​doelpunt maakt door de bal in het net van het doel dat door het andere team wordt verdedigd (tussen de doelpalen en onder de lat) te plaatsen.

Met uitzondering van keepers is het spelers niet toegestaan ​​de bal met handen of armen aan te raken terwijl deze in het spel is. Het is keepers echter toegestaan ​​de bal aan te raken als ze zich binnen het strafschopgebied bevinden. Spelers worden aangemoedigd om hun voeten te gebruiken, hoewel ze vrij zijn om elk deel van hun lichaam te gebruiken.

Ze moeten proberen de bal te raken of te passen met een ander deel van hun lichaam. Als beide partijen doelpunten hebben gescoord tegen de tijd dat de klok afloopt, wordt het resultaat van de wedstrijd bepaald door welk team in totaal meer doelpunten heeft gescoord.

Desondanks nam ze niet deel aan de WK-competitie. Tijdens de eerste wedstrijdronde voor het EK kreeg ze tussen de drie en vijf kansen om opnieuw te spelen.Bovendien zou ze gekwalificeerd zijn geweest voor de Olympische ploeg als de COVID-pandemie er niet voor had gezorgd dat de wedstrijden met een jaar werden uitgesteld.

Victoria Pelova Ouders
Victoria Pelova Ouders

Als vervanger speelde ze in alle drie de groepsduels in Japan en in de kwartfinale tegen de Verenigde Staten. Ze zegevierde in haar wedstrijden tegen China en Zambia, en in elk van die wedstrijden scoorde ze één doelpunt. Bij de FIFA Under-20 Women’s World Cup maakte Pelova deel uit van het Nederlands Elftal.

Haar opname in de selecties van de FIFA Women’s World Cup en de Olympische Spelen in Tokio was een bewuste beslissing van beide organisaties. Haar eerste doelpunt voor haar land kwam in de eerste wedstrijd van de Nederlandse Olympische competitie, die werd uitgevochten tegen Zambia. De wedstrijd werd geopend door een doelpunt van haar. Voetbal, ook wel voetbal of gewoon voetbal genoemd, is de meest voorkomende naam voor deze sport.

Pelova begon in haar geboorteplaats te voetballen bij de DSV Concordia en werd daarna voor het seizoen getekend door de Nederlandse eersteklasser ADO Den Haag. Pelova speelt nu voor ADO Den Haag.Het jaar daarna eindigde ze met in totaal vijf doelpunten tijdens het reguliere seizoen, maar haar ploeg eindigde als zesde in de degradatie-play-offs.

Desondanks wisten ze in de hoogste divisie te blijven en te ontsnappen aan degradatie als gevolg van de zes doelpunten die ze aan de zaak gaven. Ze verhuisde voor het volgende seizoen naar Ajax Amsterdam en nadat ze daar was verhuisd, kreeg ze een contract voor de komende drie jaar.

Ze deed het niet goed bij Ajax in de eerste ronde van de UEFA Women’s Champions League toen ze streden tegen FC Bayern München, omdat ze na het verliezen van beide wedstrijden uit de competitie werden geëlimineerd.

Tijdens de maand april was ze in staat om deel te nemen aan de Women’s European Under-19 Football Championship met haar ploeg die onder concurreerde.Tijdens dit kampioenschap nam ze deel aan twee van de groepswedstrijden en scoorde ze in de halve finale het tussendoel, waarmee Spanje de wedstrijd won.

In beide kwalificatierondes voor het UEFA Women’s European Championship, dat respectievelijk in oktober en april plaatsvond, speelde ze voor het U-team. Daarna konden zij en haar team zich kwalificeren voor de finale, die werd gehouden in Zwitserland; ze nam echter niet deel aan de wedstrijd.

In plaats daarvan maakte ze deel uit van de Nederlandse ploeg die een paar dagen later deelnam aan het WK Junioren Dames. Dit toernooi werd gehouden in Nederland. Na het behalen van een plaats in de top vier op het EK Under schreven de Nederlandse vrouwen geschiedenis door als eerste team in de geschiedenis zich te kwalificeren voor deze competitie.

Daar nam ze deel aan alle drie de groepswedstrijden van haar team, evenals de kwartfinale tegen Engeland, een wedstrijd die haar partij uiteindelijk verloor. Tijdens die wedstrijd hielp ze haar team om de leiding te grijpen.