Vladimir Poetin Ernstig Ziek

Vladimir Poetin Ernstig Ziek:- Vladimir Spiridonovich Poetin (1911-1999) en Maria Ivanovna Poetin waren de ouders van Poetin. Ze brachten hem groot in de stad Leningrad, die nu bekend staat als Sint-Petersburg. Vanaf 1932 werkte zijn vader, Vladimir, in de onderzeeërvloot van de Sovjet-marine in de Oostzee, waar hij uiteindelijk opklom tot de rang van luitenant-commandant.

Vladimir Poetin Ernstig Ziek
Vladimir Poetin Ernstig Ziek

Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog meldde hij zich vrijwillig aan bij een paramilitair vernietigingsbataljon dat de geheime dienst NKVD had opgezet om vijandelijke infrastructuur (zoals munitiedepots) achter de oprukkende Duitse frontlinie te vernietigen. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor het tot ontploffing brengen van bommen en het veroorzaken van andere vormen van schade aan de doelen.

Tijdens zijn eerste poging bij Kingisepp, wat een onvoorwaardelijke mislukking was,Een bloedbad werd slechts ternauwernood vermeden door Poetin senior, die een van de weinige mensen was die het overleefde.

Nadat hij in september 1941 was overgeplaatst naar het “330th Rifle Regiment” van het Rode Leger, raakte pater Poetin ernstig gewond tijdens de hevig bevochten slag om Nevsky Pyatachok (ook bekend als het “Neva five-kopek piece”), die werd uitgevochten over de strategisch belangrijk bruggenhoofd aan de rivier de Neva in Shlisselburg.

aan de linkerkant van zijn been. Nadat hij een paar maanden in een militair hospitaal was behandeld, vond de vader van Vladimir Poetin, die nu verlamd was, werk in een wapenfabriek in Leningrad, dat destijds deel uitmaakte van de Sovjet-Unie.Hoewel het Kremlin volhoudt dat Vladimir Poetin “in goede gezondheid” verkeert, zijn er al enige tijd aanhoudende beschuldigingen dat de Russische president aan een ernstige ziekte lijdt.

Een onderzoeksrapport uit de Verenigde Staten dat eerder deze maand werd vrijgegeven, onthulde dat Vladimir Poetin in de maand april een behandeling voor vergevorderde kanker leek te hebben gekregen.
Bovendien beweerde generaal-majoor Budanov in mei dat Poetin in “extreem slechte gezondheid” verkeerde. Volgens wat destijds werd gemeld, “is hij in een zeer verschrikkelijke psychologische en fysieke toestand.”

In dezelfde maand verwierp de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov, de aanklachten categorisch. Volgens wat Lavrov hierover te zeggen had: “Ik denk niet dat verstandige mensen enig bewijs van ziekte of ziekte in Poetin kunnen opmerken.”

Vladimir Poetin Ernstig Ziek
Vladimir Poetin Ernstig Ziek

“De president blijft elke dag in het openbaar optreden.”Tijdens het interview merkte de Amerikaanse nieuwsorganisatie USA Today op dat Budanov geen enkel bewijs had geleverd om zijn beweringen te staven.Een officier van de FSB beweert dat artsen Vladimir Poetin, de president van Rusland, nog maar drie jaar te leven hebben gegeven.

Eerder suggereerden steeds meer ongefundeerde geruchten dat de 69-jarige president kanker heeft en dat zijn gezondheid snel achteruit gaat. Deze informatie circuleert al langer.Volgens berichten die zouden zijn verzonden door de Russische spion aan de FSB-overloper Boris Karpicchkov, zou Poetin naar verluidt last hebben van ernstige hoofdpijn en zijn ogen verliezen.

Volgens een verklaring van een Russische officier aan de Sunday Mirror: “Er is ons verteld dat wanneer hij op tv verschijnt, hij altijd papieren voor zich heeft met alles in grote letters gedrukt, zodat hij kan lezen wat hij gaat doen. zeggen.”In eerdere beelden van eerder dit jaar leek het alsof zijn hand trilde toen hij een tafel leek vast te houden in een video van een vergadering die in april plaatsvond.

Na de oorlog diende hij als vertegenwoordiger van de Communistische Partij in de Jegorov-treinwagonfabriek, waar hij verantwoordelijk was voor het handhaven van de arbeidsdiscipline en het verzekeren van partijtrouw onder de arbeiders.

Vladimir Poetin Ernstig Ziek
Vladimir Poetin Ernstig Ziek

In de jaren voorafgaand aan de Oktoberrevolutie werkte de grootvader van Vladimir Poetin, Spiridon, als kok in het Astoria Hotel in St. Petersburg. Na het einde van de Eerste Wereldoorlog bereidde hij als bolsjewistische aanhanger voor het eerst maaltijden voor Sovjetleider Vladimir Lenin en zijn gezin in Moskou. Na de dood van Lenin ging hij aan de slag als privékok in de datsja van Joseph Stalin.

Zelfs nadat hij met pensioen was gegaan, bleef Spiridon Poetin werken als kok in het sanatorium van het stadsfeestcomité, dat zich op het landgoed Ilyinskoye niet ver van Moskou bevond.[1] Poetins moeder, Maria, was een vrome aanhanger van het Russisch-orthodoxe geloof.

Ze liet haar zoontje Vladimir dopen in de Transfiguratiekathedraal van Leningrad zonder medeweten van haar marxistisch-leninistische en atheïstische echtgenoot. Vladimir Poetin werd in 1999 president van Rusland.

Maria, die een laag opleidingsniveau had, werd gedwongen om verschillende laaggeschoolde banen te hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, waaronder functies als fabrieksarbeider, brooddistributeur en schoonmaakster.

In het midden van de jaren dertig hadden Vladimir en Lyudmila Poetin al twee jongens genaamd Viktor en Albert. Albert stierf na slechts een paar korte maanden, terwijl Viktor stierf aan difterie tijdens het beleg van Leningrad in de Tweede Wereldoorlog.Vladimir Poetin bracht zijn vormende jaren door in een sombere en deprimerende sekte

in het centrum van Leningrad, waar hij in erbarmelijke omstandigheden leeft. In 1944 gaf de Communistische Partij hem en zijn ouders de opdracht om te wonen in wat bekend stond als een ‘kommunalka’, een claustrofobisch eenkamerappartement in een gemeenschappelijk appartementencomplex.

Hij woonde daar met zijn ouders.Overbevolking en slechte sanitaire voorzieningen leidden tot een rattenprobleem in het oude gebouw uit de 19e eeuw dat opnieuw was ingericht in de stijl van de Sovjet-Unie.

De kleine Poetin werd onderworpen aan ernstige fysieke mishandeling door zijn dictatoriale vader, maar hij werd verwend en verwend door zijn moeder, Maria, die hem liefkozend ‘Volodya’ noemde. Het feit dat Maria, die bijna eenenveertig jaar oud was en al de dood van twee van haar jongens had ondergaan, zo laat in haar leven het leven schonk aan haar derde zoon, leek een ‘wonder’ te zijn.

Toen Vladimir Poetin ongeveer acht jaar oud was, op 1 september 1960, schreef zijn moeder eindelijk haar enige overlevende zoon voor het eerst in op de lagere school. Hoewel Vladimir Poetin een klein kind was, kreeg hij al snel een reputatie als straatvechter en strijder met een vurig humeur, ook al was hij nog maar een paar jaar oud.

Nadat hij door het buurtcomité van de CP was berispt wegens zijn criminele gedrag, werd hij als enige van zijn klasgenoten het lidmaatschap van de Jonge Pioniers, de kinderafdeling van de communistische jeugdbeweging, geweigerd.

Toen hij op school met een mes werd betrapt, werd hem als enige van zijn klasgenoten het lidmaatschap van de Young Pioneers ontzegd.Als jonge volwassene was hij lid van een van de vele jeugdbendes die verantwoordelijk waren voor het gevaarlijk maken van de gemeenschap door middel van daden zoals overvallen, afpersing en vechtpartijen.