Vriendin Max Verstappen Zwanger

Vriendin Max Verstappen Zwanger:- Max Verstappen won in december 2021 het wereldkampioenschap Formule 1, maar zijn schoonvader heeft nog kans op de titel. De schoonvader van Max Verstappen. Max heeft een relatie met Kelly Piquet, de dochter van Nelson Piquet, drievoudig winnaar van het wereldkampioenschap.

Vriendin Max Verstappen Zwanger
Vriendin Max Verstappen Zwanger

Het grootste deel van Kelly Piquet’s jeugd werd doorgebracht in Frankrijk, ondanks het feit dat ze in 1988 in Duitsland werd geboren. Ze is Nelson Piquet Jr. en de dochter van Sylvia Tamsma. Nelson Piquet Sr. was een voormalig Formule 1-coureur die drie wereldkampioenschappen won. Sylvia Tamsma was een model. Ze heeft op dit moment een romantische relatie met Max Verstappen.

Doordat ze al een dochter heeft uit een eerdere relatie, speelt Max al enige tijd de rol van stiefvader. of extra vader, wat natuurlijk een aantrekkelijker klank heeft. Drie jaar lang had Kelly een relatie met de Russische Formule 1-coureur Daniil Kvyat. Kvyat concurreert in de sport.

Ze verwelkomden in de zomer van 2019 een dochter genaamd Penelope. Max heeft zich niet alleen gevestigd als lid van het Red Bull-raceteam, maar hij is zich ook gaan bemoeien met de persoonlijke zaken van zijn dochter. Haar vader is al even bekend in de racewereld.

Kelly beweert dat haar vader, Nelson, tevreden is nu hij tijd met Max doorbrengt en dat Max zich al in hun gezin heeft geïntegreerd. Nelson kon niet gelukkiger zijn met de nieuwe echtgenoot van zijn dochter. Omdat Max zich voor de camera niet anders voordoet dan hij is, geloof ik dat mijn vader hem daarvoor respecteert. Hij voert geen act op. Dat is iets wat hem bevalt.

Max Verstappen, de autocoureur, beschreef de ervaring als “even spannend”. Om op tijd bij de dokter te zijn, moest hij heel snel rijden. Doordat hij voldoende ervaring had met te hard rijdende auto’s kon hij net op tijd op zijn afspraak komen, wat een geluk was.

Ze zijn al heel lang samen, dus misschien wordt het tijd dat het bekende motorsportpaar hun eerste kind ter wereld verwelkomt. Zodra bekend werd dat Max Kelly met spoed naar het ziekenhuis had gebracht, waren de reacties van de mensen snel en werden ze gekenmerkt door vreugde en enthousiasme.

Als het aan de moeder van Max ligt, mag haar zoon zijn handen op elkaar klemmen terwijl hij wordt vergezeld door zo’n vriendin. Sophie heeft een diepe genegenheid voor Kelly, die een jaar geleden naar het huis van Max en Penelope in Monaco verhuisde en daar sindsdien is gebleven. Kelly is buitengewoon bereisd vanwege haar status als dochter van een tweevoudig wereldkampioen Formule 1.

Ook kan het succes van de coureur dit jaar deels te danken zijn aan het feit dat hij een stabiel gezinsleven heeft. Dit is een van de redenen waarom hij zo’n goed jaar heeft gehad:Kelly Piquet is een model, een model, een columnist en de vriendin van Max Verstappen.

Ze is van Braziliaanse en Nederlandse afkomst. Kelly Piquet’s dochter Penelope komt uit een eerdere relatie die ze had met Formule 1-coureur Daniil Kvyat. Kelly Piquet’s dochter Penelope komt uit een eerdere relatie die ze had met Formule 1-coureur Daniil Kvyat.

Hierdoor is het stoeltje dat Kvyat voorheen in de Formule 1-auto van Red Bull had niet het enige item dat Verstappen van Kvyat heeft overgenomen. Laat in het jaar 2020 begonnen Kelly en Max hun relatie.De oude vriendin van Verstappen is een bekende figuur in de Formule 1-gemeenschap. Ze is 32 jaar oud. Ze is de dochter van Formule 1-icoon Nelson Piquet, die een wereldwijde reputatie heeft.

Vriendin Max Verstappen Zwanger

Het grappige is dat de vader van haar dochter er niet bij kon zijn toen ze werd geboren, omdat hij meedeed aan een belangrijke race. De Russische coureur nam het op tegen onze eigen Max, die op dat moment bezig was met de bevalling van zijn vriendin.

Een jaar later verrassen Max en Kelly zichzelf door verliefd op elkaar te worden.Max maakte in december bekend dat hij zijn hart volledig aan de bekende dochter had gegeven. Vandaag deelde Kelly op Instagram dat ze meer tevreden is dan ooit tevoren.

Toen een fan Max vroeg om een ​​foto van haar te plaatsen, deed ze dat met alle liefde die ze in haar hart had. De Braziliaan publiceert een foto op haar blog waarop Max, zijzelf en haar schattige dochter te zien zijn. Het lijkt alsof het jonge gezin samen op de bank geniet van wat quality time.

Romantische geschiedenis Max’s omvat betrokkenheid bij een aantal andere verschillende dames. Sabre Cook is de eerste echte brand die de Nederlandse chauffeur heeft aangestoken. De Amerikaan is net als Verstappen coureur voor een raceteam. Helaas doorstaat hun relatie de tand des tijds niet.

Max volgt Saber en zoekt het in de buurt waar hij woont. Zijn tweede vriendin is Seychelle de Vries, zus van Nyck de Vries. Aan de relatie tussen Max en haar komt een einde als blijkt dat zij ook niet de ware voor hem is. Later wordt de Seychelle opnieuw verliefd oph een autocoureur, en vanaf 2019 heeft ze een relatie met George Russell Russell, een coureur in het Formule 1-kampioenschap.

Voorlopig is Verstappen van plan zijn romantische bezigheden te beperken tot vrouwen met banden met de race-industrie. Zijn volgende minnaar is Mikaela Ahlin-Kottulinsky. De Zweedse vrouw doet nu mee aan toerwagenkampioenschappen en heeft het record voor de eerste vrouw ooit die een autorace wint. Maar zelfs deze samenwerking is gedoemd te mislukken, aangezien de minnaars in 2015 hun banden hebben verbroken.

Kort daarna maakt Max kennis met een nieuwe liefdesbelang in de vorm van het Belgische model Joyce Godefridi. Deze relatie zal echter niet lang duren. Na Godefridi volgen snel een aantal nieuwe maatjes elkaar snel op. Een beautyblogger genaamd Roos van der Aa, die oorspronkelijk uit Tilburg komt, werd in 2016 gezien in de residentie van Verstappen in Monaco.

De vonk die ooit tussen Max en Roos bestond, gaat heel direct uit. De volgende vrouw in Max’ leven is een hockeyspeler genaamd Maxime Pourquié, die uit Nederland komt en de sport beoefent. Beide partijen zouden oudejaarsavond samen hebben doorgebracht als ze samen waren geweest. LoveLove, aan de andere kant, is na twee maanden aan het uitsterven.

Er gaan al een tijdje berichten rond die suggereren dat Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen zijn. Er is door een aantal verschillende sites gesuggereerd dat ze hun relatie al hebben verbroken.
Na enige tijd werd het duidelijk dat geen van deze geruchten die op dat moment de ronde deden, klopte. Het lijkt er echter op dat ze niet meer samen zijn, wat ertoe leidt dat je denkt dat ze weer uit elkaar zijn gegaan.

Vorige week, tijdens de ongelooflijk spannende openingsrace van het Formule 1-seizoen, werd elke fan van de sport op de bank genageld. Max kwam als beste uit de bus, maar Kelly kon niet met hem delen in de overwinningsviering.

Vriendin Max Verstappen Zwanger
Vriendin Max Verstappen Zwanger

Veel later werd ontdekt dat Kelly ook iets aan het vieren was, maar dat deed ze in Milaan met haar metgezellen. Kelly heeft geen verhaal geplaatst of informatie vrijgegeven over de inkomsten van haar geliefde. Volgens de media is dit een valide verklaring waarom de twee niet meer samen zijn of waarom het al een tijdje moeilijk gaat.