Vriendin Sergio Perez

Vriendin Sergio Perez:- Sergio Pérez Mendoza, beter bekend onder zijn race-alias Checo en geboren in Guadalajara op 26 januari 1990, strijdt momenteel samen met Max Verstappen voor Red Bull. Pérez was een van de vier coureurs die in 2011 debuteerden bij Sauber.

Vriendin Sergio Perez
Vriendin Sergio Perez

De andere drie coureurs waren Pastor Maldonado, Paul di Resta en Jérôme d’Ambrosio. Pérez debuteerde in 2011. Na Héctor Rebaque in 1981 was hij de eerste Mexicaanse coureur die in de tussenliggende drie decennia deelnam aan de Formule 1.

Na met Fernando Alonso van Ferrari om de leiding te hebben gevochten tijdens de Grand Prix van Maleisië van 2012, eindigde hij voor het eerst op het podium en werd hij de eerste Mexicaanse coureur in meer dan vier decennia. Het kwam voor iedereen als een complete verrassing toen hij zijn eerste pole-positie won in de 2022 Grand Prix van Saudi-Arabië, en daarmee Charles Leclerc nipt voorkwam.

Pérez maakte in 2013 deel uit van het McLaren-team, maar werd na afloop van het seizoen uit het team ontslagen. Het jaar daarop werd hij lid van het Force India-team en kreeg hij tijdens zijn racecarrière het nummer 11 toegewezen.

Hij bleef deel uitmaken van het team, zelfs nadat het zijn naam veranderde in Racing Point in 2019, en hij won zijn eerste race tijdens de Sakhir Grand Prix in 2020, waarmee hij de eerste Mexicaanse coureur was die een race won sinds Pedro Rodrguez.

De teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull Racing, Sergio Perez, is een familieman die al een aantal jaren getrouwd is en vader van twee kinderen. Na in het verleden een paar verschillende partners te hebben gehad, heeft de Mexicaan besloten dat Carola Martinez de ware voor hem is. Dit besluit nam enige tijd in beslag.

Een heel close-call. Carola Martinez, de vrouw van Sergio Perez, is te herkennen aan haar kenmerkende moedervlek in het gezicht. Haar zus Lupita, die twee jaar ouder is, viert op dezelfde dag ook haar verjaardag! De eerste stapte ook in het huwelijksbootje, maar pas veel later trouwde ze met haar “Checo” Perez. Precies drie maanden, drie dagen en precies nadat haar zus dat had gedaan, wat waarschijnlijk geen volledig toeval is.

Afgelopen weekend behaalde Sergio Perez de eerste plaats in de Grand Prix van Monaco. Hij was duidelijk dolblij met het nieuws. Daarna beweert hij extreem gedesoriënteerd te zijn en alle gevoel voor richting kwijt te zijn. “Ik ging naar een vreselijk feest waar ik de controle over mezelf volledig verloor.”

Sergio geeft toe dat de foto’s waarop te zien is dat hij plezier heeft met een andere vrouw die de ronde doet op sociale media, echt zijn. Op de foto’s is hij te zien glimlachen en lachen met de andere vrouw. “Ik ben me ervan bewust dat video’s met mij de ronde doen, en ik aanvaard de verantwoordelijkheid daarvoor.”

Sergio legt uit dat hij niet typisch het type persoon is dat op een ongepaste locatie urineert. “Degenen die het dichtst bij mij staan, zijn zich bewust van mijn overtuigingen en begrijpen wat voor soort persoon ik ben.” Nadat hij net een zoon heeft gekregen, keurt zijn vrouw alles goed. Op Instagram merkte de Mexicaan tegen zijn volgers op: “Voor degenen die het mij vragen, zijn mijn vrouw en ik meer verbonden dan we ooit zijn geweest.”

Vriendin Sergio Perez

Afgelopen zondag werd de Grand Prix van Monaco gewonnen door Sergio Pérez, die vorige maand voor de tweede keer vader werd. Hij en een paar andere Red Bull-medewerkers gingen naar een plaatselijke nachtclub om los te laten. Daar werd de getrouwde Mexicaanse man gespot met een andere vrouw, naar verluidt een model uit Oekraïne. Ze waren echt dicht bij elkaar.

De Mexicaanse autocoureur, Sergio Perez, staat nu op de derde plaats van alle coureurs in het Formule 1-kampioenschap. In de Formule 1-competitie strijdt Perez voor het Red Bull Racing-team. Voordat hij bij Red Bull Racing kwam, nam hij deel aan de Formule 1 voor een aantal verschillende teams, waaronder Sauber, McLaren, Force India en Racing Point.

“Checo” is een bijnaam die supporters aan Sergio Perez hebben gegeven, en hij wordt vaak aan deze term herkend. In zijn carrière als autocoureur heeft Sergio zijn plaats veiliggesteld. Leer alles wat je moet weten over Carola Martinez, de vrouw van Sergio Perez, inclusief haar leeftijd, lengte, bio, kinderen, Instagram, liefdesverhaal en vermogen door het volledige artikel te lezen.

Max Verstappen maakte zulke beroemde opmerkingen tijdens de kampioenschapsrace in Abu Dhabi in 2021. “Checo is een legende”, zei hij. Tijdens dat Formule 1-seizoen zat de Mexicaanse coureur in het team van Max Verstappen. Hij hielp hem het kampioenschap te winnen door te voorkomen dat Lewis Hamilton terrein won.

Als gevolg hiervan zal hij voor altijd deel uitmaken van het hart van elke Oranje Formule 1-fan en is hij ook zeer geliefd bij Formule 1-fans in Nederland. Sergio Pérez, bijgenaamd Checo Pérez, is een Formule 1-coureur uit Mexico!

In 2011 maakte Sergio Pérez zijn eerste optreden in de Formule 1 met het Sauber-team. Dit gebeurde in Australië bij Albert Park, en hij kon vrijwel onmiddellijk na het begin de zevende positie innemen. Helaas voor hem was dit ook een race om te onthouden in slechte zin, aangezien hij werd gediskwalificeerd voor de competitieomdat zijn achtervleugel de regels overtrad. Als gevolg hiervan was dit een race om nooit te vergeten.

Checo F1 had een seizoen om nooit te vergeten, ondanks het feit dat het hem erg slecht ging in de zesde race, die plaatsvond in Monaco. Na het verlaten van de bekende tunnel in 2011 was Sergio Pérez betrokken bij een crash die veel mensen zich vandaag nog herinneren.

Hij had een hersenschudding, maar kon toch deelnemen aan de volgende race, die in Canada plaatsvond. Vrijdag werd echter duidelijk dat hij tijdens de training niet in topconditie verkeerde en als gevolg daarvan werd Pedro de la Rosa binnengehaald om zijn plaats in te nemen.

In de tussentijd zijn er een overvloed aan afbeeldingen en video’s van het feest online beschikbaar, en ze laten Checo er niet erg goed uitzien. Hij nam de beslissing om zijn mening hierover te geven in de vorm van een Instagram-verhaal.

“Op de plekken waar ik hem kon volgen, was hij supertraag, en op de plekken waar ik hem niet kon volgen, was hij supersnel.” Ook deze omstandigheden zijn niet normaal. Het was vooral moeilijk in de laatste sector, en ik verwacht geen verdere moeilijkheden.”Ze waren tevreden over mij uitleg en begrijpenn begripvol.” Daarom werd een tijdstraf opgelegd.

Een lid van de ploeg van Max Verstappen heeft toegegeven: “Er was een smerig feest en ik kon mezelf niet inhouden.” “De foto’s komen mij ook bekend voor. Ik ben bereid verantwoordelijkheid te nemen voor mijn daden. Dit strookt niet met de dingen die voor mij belangrijk zijn of het soort persoon dat ik ben.”

Vriendin Sergio Perez
Vriendin Sergio Perez

Vorige week had zijn vrouw Sergio te zien op haar Instagram-profielfoto, waarop de twee samen te zien zijn. Sindsdien heeft ze het weggenomen. Desondanks bevestigt Checo dat de twee nog steeds samen zijn. “We zijn meer verbonden dan ooit tevoren. Ik heb niets dan goede wensen voor degenen die werken om ons naar beneden te halen.”