Vrouw David Bowie

Vrouw David Bowie:- Samen hadden David en Iman een dochter, die ze, op dezelfde manier als de vader van het meisje, verborgen hielden voor voedsel. Mijn zakenpartner kon geen maaltijden bereiden, maar hij en Alexandria waren tegelijk met mij in de keuken aanwezig. Daarna zette hij het volume van de muziek harder en we begonnen allemaal te dansen.

Vrouw David Bowie
Vrouw David Bowie

“Ik hoop echt dat je een geweldige avond hebt.” Daarna overtuigde zijn fotograaf me om een ​​nepverjaardagsfeest voor hem bij te wonen. Iman vertelde People dat er in totaal maar vier aanwezigen waren, waaronder Bowie, de fotograaf, zijn metgezel en Iman zelf.

Voor David Bowie was het liefde op het eerste gezicht, terwijl voor Iman de liefde iets later kwam. Na twee jaar daten na hun eerste ontmoeting, stelde het paar eindelijk de vraag.Het was het begin van een liefdesverhaal dat dat jaar begon. Het lot bracht ons samen en hij was mijn langverwachte soulmate. Het was onvermijdelijk, want wij tweeën waren echt onafscheidelijk.

Ik stuur je mijn beste wensen voor een geweldige avond. Er waren in totaal slechts vier personen: de fotograaf, zijn beste vriend, David Bowie, en de fotograaf. Er waren slechts vier mensen aanwezig voor het evenement.

Iman onthult aan mensen dat het ongeveer twee jaar duurde om hun ja te bevestigen. Het was een liefdesverhaal dat zich afspeelde op een verjaardag. Het was een liefdesverhaal voor een jubileum. Hetzelfde gebeurde met Bowie’s geloof als met dat van Iman.Ik zou elke zondagmiddag van de week een Engelse lunch bereiden, boordevol spek en worst. Daarna, op zondagavond, wikkelde ik mezelf in een deken en een goed boek en knuffelde ik me op de bank.

In een tijd dat het land Somalië een periode van politieke onrust doormaakte, ontwortelde Iman’s vader het gezin en nam ze mee terug naar Somalië.Daarna gingen zij, haar moeder en haar broers en zussen op zijn voorstel op reis naar Kenia.

Na enige tijd volgden haar vader en haar jongere zus hen naar Kenia. Ze ging korte tijd naar school aan de Universiteit van Nairobi en studeerde politieke wetenschappen.Iman was nog maar een student toen ze werd gespot door de Amerikaanse fotograaf Peter Beard. Dit leidde tot het begin van haar carrière als model.

Iman verhuisde naar de Verenigde Staten om daar haar carrière als model voort te zetten. In het daaropvolgende jaar was Vogue de allereerste klant van het bedrijf voor een modellenopdracht. Nadat ze dit had bereikt, stond ze op de voorpagina’s van talrijke prestigieuze tijdschriften over de hele wereld.

Ze werd een van de beroemdste modellen ter wereld. Vanwege haar lange nek, torenhoge lengte, slanke frame, mooie gelaatstrekken en koperkleurige huid, werd Iman een fenomeen dat van de ene op de andere dag een fenomeen werd in de modewereld. Desondanks is Iman onvermurwbaar dat ze er niet anders uitziet dan de typische Somalische vrouw. Ze beweert dat haar uiterlijk niets bijzonders is.

Vrouw David Bowie
Vrouw David Bowie

Ze was een inspiratie voor een aantal bekende modeontwerpers, waaronder Halston, Gianni Versace, Calvin Klein, Issey Miyake en Donna Karan, om er maar een paar te noemen. Ze was het favoriete model van de beroemde modeontwerper Yves Saint Laurent, die haar zijn ‘droomdame’ noemde.

Iman heeft met verschillende gerenommeerde fotografen gewerkt, waaronder Helmut Newton, Richard Avedon, Irving Penn en Annie Leibovitz. Sommige van de foto’s met Iman zijn gemaakt door deze fotografen.

Iman Abdulmajid is een Somalisch fotomodel, supermodel, actrice en zakenvrouw. Ze werd geboren als Zara Mohamed Abdulmajid; haar Somalische naam is Zara Maxamed Cabdulmajiid, en ze is geboren in juli.

Ze staat bekend om het filantropische werk dat ze heeft gedaan, naast het feit dat ze invloed heeft gehad op modeontwerpers zoals Gianni Versace, Thierry Mugler, Calvin Klein, Donna Karan en Yves Saint Laurent.Ze was getrouwd met rockmuzikant David Bowie tot diens overlijden, en het paar deelde de voogdij over hun drie kinderen. Iman werd geboren als Zara Mohamed Abdulmajid in Mogadishu.

Na enige tijd had ze haar naam wettelijk veranderd in Iman in opdracht van haar grootvader. Iman is de dochter van Mariam en Mohamed Abdulmajid. De middelste naam van Iman is Abdulmajid. Iman is een persoon wiens middelste naam Abdulmajid is.

Vrouw David Bowie
Vrouw David Bowie

Terwijl haar moeder een medische professional was, diende haar vader als ambassadeur van Somalië in het Koninkrijk Saoedi-Arabië. Haar vader bekleedde de functie van diplomaat. Ze is het middelste kind van een gezin van vier, dat ook twee broers en twee zussen omvat.

Iman’s opvoeding door haar grootouders vond plaats gedurende enkele van de meest vormende jaren van haar leven. Toen ze nog maar vier jaar oud was, ging ze naar een kostschool in Egypte, en ze bleef daar het grootste deel van haar jeugd en adolescentie.

Iman is van mening dat de opvoeding die ze van verschillende ontwerpers heeft gekregen haar de kracht heeft gegeven om te slagen in een tijdperk waarin uniciteit hoog in het vaandel stond en modelmuizen vaak een integraal onderdeel waren van het creatieve proces. Dit tijdperk vond plaats tijdens het leven van Iman.

Ze schrijft haar prestatie toe aan dezorg die haar is verleend. De eerste keer dat Iman en Bowie elkaar kruisten, was tijdens het optreden van de zanger. Nadat hij een paar stappen op het platform had gezet, greep hij abrupt mijn hand en zei: