Vrouw Thijs Romer

Vrouw Thijs Romer:- De aantijgingen zijn onjuist, aldus Thijs. Op 1 mei plaatste de acteur een bericht op Twitter met de tekst: “Tot nu toe voelde ik me niet verplicht hier commentaar op te geven.” Het verhaal over een 14-jarig meisje met wie ik contact over de grens zou hebben gehad, is mij echter als ouder van een dochter die momenteel in haar tienerjaren is en als rationeel mens een brug te ver.

Vrouw Thijs Romer
Vrouw Thijs Romer

Als dit zo doorgaat, zal ik genoodzaakt zijn een aanklacht in te dienen wegens laster en laster, wat naar ik hoop niet nodig zal zijn, maar ik zal dat doen als het gebeurt.De vrouw betuigde haar spijt voor het delen van de beschuldigingen op Twitter in een latere video, maar trekt ze op dit moment niet in. “Hij heeft me gewoon misbruikt”, verklaarde de vrouw, die beweert dat de incidenten haar “tot op de dag van vandaag” van streek maken. “Hij heeft me gewoon misbruikt.”

Igone de Jongh, die vroeger balletdanseres was en sinds november vorig jaar getrouwd is met Thijs Romer, geeft toe dat ze niet altijd vertrouwen heeft gehad in hun relatie, ondanks het feit dat ze al vier jaar samen zijn en dat ze in november getrouwd.

Op 20 oktober wisselden danser Thijs Romer en model Igone de Jongh de geloften uit en werden man en vrouw. Een bericht hierover dat op Nouveau.nl is geplaatst, is gevalideerd door een woordvoerster van zijn directie. Donderdagavond nam De Jongh voor het laatst afscheid van Het Nationale Ballet, een organisatie waaraan ze sinds 1996 verbonden is.

Burgemeester Femke Halsema maakte tijdens haar toespraak tot De Jongh bekend dat het huwelijk achter gesloten deuren is voltrokken. De danseres had onlangs de achternaam Romer aangenomen en gedurende het hele feest werd ze aangeduid met de naam Igone Romer-de Jongh.

In 2016 maakten de twee hun eerste openbare verklaring van hun romance. Nadat De Jongh (40), de ex-vriend van Katja Schuurman (41) en zij berichten op Instagram uitwisselden, leerden de twee elkaar kennen en werden vrienden. Beiden hebben kinderen uit eerdere relaties met andere partners.

Romer heeft verklaard dat de beschuldigingen vals zijn. Op Twitter uitte hij zijn gedachten door te zeggen: “Tot nu toe heb ik me niet verplicht gevoeld hier commentaar op te geven.” “Het verhaal van een 14-jarig meisje met wie ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad is echter een brug te ver voor mij.

Ik ben de vader van een tienerdochter, en ik ben een verantwoordelijk persoon. Als dit doorgaat ,,Ik zal worden gedwongen aangifte te doen van smaad en laster, en ik hoop dat het niet zover zal komen, maar als dat zo is, bied ik bij voorbaat mijn excuses aan.

Igone heeft ook gewogen met hun reactie op de aanklachten. Dit is een vraag van een van haar trouwe fans. “Houd afstand van elkaar. “Jullie doen uitstekend werk door de kinderen te beschermen”, reageert Igone. Ze laat iedereen zien hoeveel ze van haar man houdt door een foto van zichzelf, haar kinderen en haar man te posten.Katja Schuurman, de ex-vrouw van Thijs, is grotendeels verantwoordelijk voor deze staat van onzekerheid.

Vrouw Thijs Romer

De reis die Katja en Thijs drie jaar geleden samen maakten, toen ze op bezoek kwamen Onrust in de relatie was gezond en essentieel en werd door Ecuador gegenereerd voor Stichting Katja’s Return to Sender. “Het was moeilijk te slikken en op dat moment kon ik hem achter het behang plakken, maar ook toen hield ik zoveel van Thijs dat ik uiteindelijk dacht dat het haalbaar moest zijn”, zei ze.

Ik zag het in ieder geval als een uitdaging om het tot een goed einde te brengen en wilde dat het mogelijk was. Het is niet omdat ik jaloers was (of ben) op Katja’s prestaties. Volgens Igone hebben “Zij en Thijs hun relatie op zo’n positieve manier beëindigd dat ik me er helemaal niet slecht over voel.”

Dit zorgt ervoor dat zijn vrouw, Igoné de Jongh, reageert, wat ze nog nooit eerder heeft gedaan. Iemand die haar volgde, vroeg haar hoe zij en Thijs de tijd dat ze beschuldigd werden overleefden. Haar antwoord op deze vraag is als volgt: “Blijf dicht bij elkaar. Het is absoluut noodzakelijk dat de jongeren veilig worden gehouden.

Elke keer is het hetzelfde oude deuntje. De man heeft buiten de container geplast (op een vloer die vaak veel te jong voor hem was), en hij heeft dat meer dan eens gedaan. Het feit dat de vrouw de man altijd met hangende benen terug laat komen, maakt het mogelijk een slechte relatie in stand te houden.

Igone, die sinds 2019 getrouwd is met de acteur, werd hierover op Instagram ondervraagd door iemand. “Houd afstand van elkaar. Ze reageerde door te zeggen: “Bescherm de kinderen heel goed”, en plaatste toen een foto van zichzelf met hun kinderen, waarop ze tegen Thijs leunde.

Op dit moment zijn er drie klachten ingediend tegen de acteur, de producent en de scenarioschrijver. De beschuldigingen tegen Romer, die nu 44 jaar oud is, kwamen van drie verschillende jongedames. De claims worden momenteel onderzocht door de Dienst Openbaar Optreden, die vervolgens een beslissing neemt over het al dan niet vervolgen van strafvervolging.

Tot die tijd zal het OM zijn mond niet veel opentrekken. Overeenstemmingop een verklaring van een woordvoerder van het bureau aan De Telegraaf: “Wij doen nooit uitspraken over lopende onderzoeken.”Hetzelfde roddelblad voegt eraan toe dat een van de beschuldigingen onder meer betrekking heeft op ‘sextortion’.

De uitdrukking “niet-fysieke vormen van dwang om seksuele gunsten van het slachtoffer af te dwingen” is opgenomen in deze categorie. Met andere woorden, seksueel wangedrag op internet. Ook zegt De Telegraaf dat bronnen dicht bij het onderzoek zeggen dat een van de vermeende slachtoffers er zo slecht aan toe is dat ze naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

De groep jonge vrouwen zou allemaal lid zijn van Romer’s online fanclub, en via dit medium zouden ze met Romer hebben gesproken. De persoon, Thijs Romer, en zijn managementteam hebben geweigerd commentaar te geven op de situatie.De aantijgingen zijn onjuist, aldus Thijs. “Tot nu toe voelde ik me niet genoodzaakt hierop te reageren”, schreef de acteur in mei op Twitter.

Vrouw Thijs Romer
Vrouw Thijs Romer

Het verhaal over een 14-jarig meisje met wie ik contact over de grens zou hebben gehad, is mij echter als ouder van een dochter die momenteel in haar tienerjaren is en als rationeel mens een brug te ver. Als dit zo doorgaat, zal ik genoodzaakt zijn een aanklacht in te dienen wegens laster en laster, wat naar ik hoop niet nodig zal zijn, maar ik zal dat doen als het gebeurt.