Vrouw Thijs Zonneveld

Vrouw Thijs Zonneveld:- Zowel Thijs als Igone zijn eerder getrouwd geweest. Thijs was eerder getrouwd met Katja Schuurman en Igone was eerder getrouwd met Mathieu Gremillet, die ook een balletcarrière nastreeft. Op de avond van het vertrek van zijn moeder, verscheen Hugo, de zoon van Igone, voor het eerst samen in het openbaar.

 Vrouw Thijs Zonneveld
Vrouw Thijs Zonneveld

In het gezelschap van zijn stiefvader Thijs en zijn zogenaamde zus Sammie. Momenteel zijn Hugo en Igone onlangs in het huwelijksbootje. De informatie dat iedereen in de groep heel zacht en vriendelijk om elkaar heen danst, deelde Thijs al eerder met VIVA. Ze zijn samengekomen om een ​​mooie familie te vormen en we willen dat dit zo blijft.

Igone heeft in het verleden aangegeven dat ze niet van plan is om een ​​eigen gezin te stichten of te cultiveren. Ze verklaarde dat zowel zij als Thijs er op alle mogelijke manieren mee klaar waren. Nadat ik mijn laatste kind had gekregen, vond ik het erg uitdagend om terug te gaan naar het niveau van dansen dat ik had gedaan voordat ik zwanger werd.

Ik hoef je niet uit te leggen dat het krijgen van een kind nogal wat veranderingen in je lichaam met zich meebrengt, en ik ga me niet druk maken over de strijd om terug te gaan naar het niveau van fysieke fitheid dat ik had voordat ik kinderen kreeg. Je weet al dat het krijgen van een kind nogal wat veranderingen in je lichaam veroorzaakt. Ik heb begrepen dat ik niet meer zwanger word.

 Vrouw Thijs Zonneveld
Vrouw Thijs Zonneveld

Hierdoor heb ik een nog grotere waardering voor het feit dat Sammie een deel van ons leven is, omdat het ook het aspect bezit van extreem “eigen” voor mij te zijn. Nadat er een lange tijd was verstreken, zei ze eindelijk dat hun gezin het volledige potentieel had bereikt.

Het ziet er goed uit voor de vier leden van Wea, en ze hebben toegang tot het volledige pakket. Igone en Thijs hebben een doel voor ogen voor hun toekomst samen, waaronder zich vestigen in Italië. Om geld te sparen voor een aankoop in Italië, zouden we hier willen huren.

Het boek van de danseres beweert dat ze al zo lang als ze zich kan herinneren hopeloos verliefd is op ‘dat land’, en de danseres zelf bevestigt dit. We hebben geen herenhuis nodig; alles wat we wensen is een goed huis, en de huidige periode is een uitstekende gelegenheid om er een te kopen omdat de huisvestingskosten op een historisch laag niveau zijn.

Eind dit jaar willen we een kijkje gaan nemen en misschien gaan we daar iets kopen. Het is niet alsof we er meteen intrekken, en de bouw aan het huis is nog niet eens klaar.Ik denk echter dat het een fantastisch idee zou zijn om het geld dat we de komende jaren gaan verdienen aan dat huis te besteden, zodat we het hebben zoals we het willen. Zelfs als het op dit moment nog niet klaar is, is dat goed.

We hebben oprechte zorg voor elkaar. Igone en Thijs begonnen te daten niet lang nadat ze vrienden werden op Instagram, en sindsdien zijn ze een stel gebleven. Ze deden dit hun derde poging, maar ze hadden de gevaarlijke manoeuvre al eerder met succes volbracht. beide

Een uit Nederland afkomstige persoon die een rol speelt is Sindsdien heeft hij in meer dan twintig films hoofdrollen gespeeld. In februari vond de afronding van zijn scheiding van actrice Katja Schuurman plaats. Thijs en Katja hebben in februari besloten hun huwelijk te beëindigen en op zichzelf te gaan wonen.

 Vrouw Thijs Zonneveld
Vrouw Thijs Zonneveld

Ondanks dat ze geen van beiden meer zin hadden om vriendelijk te zijn, konden ze het ondanks de omstandigheden heel goed met elkaar vinden. Ze waren allebei begin dertig toen ze samen naar Ecuador gingen voor Katja’s Return to Sender liefdadigheidsreis. Ecuador was een van de landen die ze bezochten.

Igone geeft toe dat het moeilijk te verdragen was en ik kon Thijs destijds achter het behang verbergen; maar toen al hield ik zoveel van Thijs dat ik me altijd bij hem inbeeldde. Igone: “Het was moeilijk te nemen, en ik kon hem destijds achter het behang verstoppen.”

Hoe dan ook, ik vond het een uitdaging om het te doen, en ik wilde dat het iets was dat ook echt kon. Het is niet omdat ik jaloers was of ben op Katja’s optreden. Integendeel zelfs. Ik heb geen spijt van de manier waarop zij en Thijs uit elkaar zijn gegaan omdat ze het op een volwassen manier hebben gedaan.

Ook al is er geen spoor van jaloezie, ze blijft zich dagelijks afvragen waarom Thijs haar koos in plaats van Katja. Uiteindelijk is er geen wezenlijk onderscheid tussen de twee vrouwen. Katja is de meest extraverte persoon die ik ken, en ze is constant aan het kletsen,

wat er allemaal toe bijdraagt ​​dat ze een geweldige tijd blijft hebben.Het brunette-personage in Igone de Biography beweert dat tijd doorbrengen met Katja je de indruk geeft dat alles denkbaar is en dat er niets bijzonders is aan de wereld.

Ook al is het niet alsof ik opgesloten zit ofzo, ik zeg niet altijd meteen wat ik denk, en ik heb niet altijd een drankje in mijn hand. Dat heeft niets te maken met het feit dat onze lichamen allemaal op verschillende manieren gemaakt zijn.

Ik ben veel dingen, maar de seksbom is daar niet een van. Katja daarentegen stond vroeger in heel Nederland bekend als de seksbom. In het begin had ik er wat moeite mee; op andere momenten best veel moeite. Een gevoel van aarzeling, zoals “Weet je het zeker?” Katja en Igone hadden in ieder geval een prettige relatie.

Zo brachten de actrice en haar dochter Sammie, de dochter van Thijs en Katja, op Moederdag onaangekondigd een bezoek aan het huis van de man die de voormalige minnaar van de actrice had ontmoet. Sammie is de dochter van Thijs en Katja. Igone: Er zijn velen die misschien denken dat we het alleen voor de media doen, maar dat is helemaal niet het geval.