Ward Lemmelijn Vriendin

Ward Lemmelijn Vriendin:- Ward Lemmelijn is 23 en thuis in tal van markten. De oud-voetballer is momenteel de indoor roeikampioen van Europa en hoopt soortgelijke successen te behalen op het water. Zelfs Tokio is niet uitgesloten, maar Parijs blijft het primaire doel.

Ward Lemmelijn Vriendin
Ward Lemmelijn Vriendin

In het begin werd er wat gelachen met Lemmelijn. Er werd gezegd dat hoewel hij het lichaam van een beer had, hij technisch gezien nog een baby was en nog veel moest leren. Dat laatste is echter aan het verschuiven.

“Specialisten vragen zich niet meer af of ik de top ga halen, maar vragen zich af wanneer ik dat zal doen”, aldus Lemmelijn. “Dat is de hoogste lof die mij te beurt valt. Ze hebben ook gezien dat ik enorme stappen heb gemaakt op het gebied van mijn technische vaardigheid.”

Lemmelijn onderscheidde zich in de Container Cup-wedstrijd van televisiezender Vier door niet alleen indrukwekkende prestaties neer te zetten in de roeisport, maar ook in de sporten hardlopen en wielrennen. Bovendien was zijn cumulatieve tijd sneller dan die van concurrenten als Mathieu van der Poel en Wout Van Aert. Dat is de focus van uw aandacht.

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk zijn we erin geslaagd hem te lokaliseren. Ward Lemmelijn is de huidige houder van de titel van wereldkampioen indoor roeien en is zojuist uitgeroepen tot winnaar van de Container Cup.

Ward verontschuldigt zich snel en legt uit dat hij veel op zijn bord heeft met de nasleep van de Container Cup, zijn schoolwerk en een kwalificatie voor Tokio. Want hij volgt een bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie “mijn laatste jaar!” Naast zijn carrière als sporter is de stoute Limburger ook student. Dit komt omdat hij zijn sportcarrière combineert met zijn academische studies.

Hij kwalificeerde zich niet voor de Spelen van Tokio, maar hij is niet teleurgesteld omdat hij pragmatisch is. Hij zei: “Het zou een utopie zijn om in aanmerking te komen; we kunnen nu al tevreden zijn dat we op internationaal niveau deelnemen; het belooft alleen maar goeds voor de toekomst.”

“Dat was een nuttige bevestiging voor mij. Heel erg bedankt. Dit toont aan dat ik wel wat talent bezit. Ik heb iets laten zien, vooral in mijn lopen, dat niet meteen duidelijk is voor een man van 105 kilogram.”
Na zijn uitmuntende prestatie in de Container Cup is het veilig om te zeggen dat de naam Ward Lemmelijn geen opschudding meer veroorzaakt in Keulen, waar het de week ervoor mogelijk voor onweer heeft gezorgd.

Vorige week woensdag demonstreerde Lemmelijn zijn brede atletische capaciteiten tijdens een populaire tv-wedstrijd en dat deed hij op indrukwekkende wijze. Door onze natuurlijke nieuwsgierigheid besloten we een kop koffie te drinken met de regerend wereldkampioen indoor roeien, Tiense. Hij ging er diep op in toen hij zijn succesvolle dieet aan ons beschreef.

Volgens de specialisten is het dus een kwestie van tijd voordat Lemmelijn de top haalt; niettemin is het twijfelachtig of hij er ook in Tokio zal zijn. Toch is er nog steeds een kans dat hij dat doet. Iemand die de laatste tijd niet veel tijd op het water heeft doorgebracht, heeft vandaag een korte dag.

Ward Lemmelijn Vriendin

“We hebben een paar stageweekenden gehad”, vertelt Lemmelijn. We hebben eerder geëxperimenteerd met alles wat daar beschikbaar is. Ik speel in de zwaargewicht divisie, die al een formidabele dubbelploeg heeft met Ruben Claeys en Pierre Deloof. Wel heb ik, samen met Tristan Vandenbussche, al aangetoond dat er mogelijk alternatieve combinaties denkbaar zijn.

Door deel te nemen aan een stage in Varese gaan we verder onderzoeken welke mogelijkheden er nog voor ons openstaan. Er zijn nog vijf plaatsen beschikbaar in de skiff-competitie, terwijl er nog twee plekken beschikbaar zijn in de pairs-competitie. “

Op dit moment is het een uitdaging voor mij om er iets wezenlijks over te zeggen, omdat ik nog niet de kans heb gehad om deel te nemen aan een echte race. Pas na die etappe en de proeven die in maart in Hazewinkel, België zullen plaatsvinden, is dat niet mogelijk. “

Ward Lemmelijn is nu wereldkampioen indoorroeien in de categorie onder de 23 jaar. Toch deed hij onlangs voor het eerst mee aan een wedstrijd bij de elite.Het eindproduct was op zijn zachtst gezegd ongelooflijk.

Hij had zo’n grote voorsprong dat hij het EK kon winnen, dat vanwege Corona online moest worden gespeeld. Lemmelijn nuancesWard verhuisde een half jaar geleden vanuit Tienen naar Sint-Truiden. Hij had eerder enkele jaren in Hasselt doorgebracht, waar hij lichamelijke opvoeding had gestudeerd.

“Ik voel me wel thuis in Limburg. Aangezien mijn partner uit Tonga komt, vonden we dat een handig uitgangspunt voor onze relatie. Het is absoluut noodzakelijk dat hij op 26 februari met succes zijn wereldtitel indoorroeien verdedigt.”Dat WK is puur denkbeeldig. “De hele crew van De Verraders maakt de reis om hen te steunen.

Sommigen van hen zijn hier in het verleden zelfs geweest om een ​​wedstrijd te kijken. Naar aanleiding van het programma heb ikheb veel prachtige vriendschappen ontwikkeld en ik heb ook een groeiend aantal fans.

Op hetzelfde tijdstip werd elke ochtend tijdens het ontbijt overvloedig duidelijk gemaakt wie van hen de vorige nacht ten prooi waren gevallen aan de verraders. Toen Ward er uitgerust uitzag, waren verschillende mensen niet verrast door de ontwikkeling.

“Ik heb aangegeven dat ik interesse had om aan het programma deel te nemen, maar ik heb aangegeven dat ik daarvoor twee keer per dag moet kunnen sporten. Daarna hebben ze ervoor gezorgd dat ik een ruime suite kreeg , wat volgens mij een aardig gebaar van hun kant is.Ze gingen terug naar hun huis om mijn gewichten en roeimachine op te halen.

Ward Lemmelijn Vriendin
Ward Lemmelijn Vriendin

Ik voltooide mijn cardiotraining op de ergometer als eerste in de ochtend, en daarna deed ik mijn krachttraining in de avond. Door op deze manier te trainen kon ik me voorbereiden op een indoortoernooi. “Ik kreeg de opdracht om ‘s ochtends zo onopvallend mogelijk te zijn, maar het bleek dat de meerderheid van het kasteel me al had horen roeien voordat we aan het ontbijt gingen zitten”, lacht hij.