Wesley Sonck Vrouw

Wesley Sonck Vrouw:- Aan het einde van het seizoen 2018/19 werd het contract van Sonck met Brugge ontbonden, waarna hij een transfervrij contract tekende bij Lierse S.K. Het was een redelijk goed doelpunt, en het was een van de eerste die hij scoorde voor de club. Het werd gescoord met een omhaal.

Wesley Sonck Vrouw
Wesley Sonck Vrouw

In de overwinning op KV Mechelen die in november plaatsvond, zette hij een historisch wapenfeit neer door een sixpack te scoren. Dit was een belangrijke prestatie voor hem om te bereiken.Na zijn vertrek bij KRC Genk in de zomer maakte de toen al wat oudere Sonck de overstap naar Ajax Amsterdam. Desondanks kon hij zich niet vestigen als een vast lid van het team terwijl Zlatan Ibrahimovic er wel deel van uitmaakte.

Toen bekend werd dat Ibrahimovi komend seizoen naar Juventus zou verhuizen, zag Sonck dit als een kans om het stokje over te nemen als startende spits van Ajax.Sonck was echter niet geschikt voor het drie-vooruit-spelsysteem, omdat hij daardoor vaak van plaats moest wisselen en Ryan Babel in het centrum van de aanval kon gaan staan.

Dit systeem was niet geschikt voor Sonck.De hoofdtrainer, Ronald Koeman, had niet veel met hem toen hij inviel als invaller. In januari maakte Sonck de overstap naar Borussia Mönchengladbach, een team dat uitkomt in de Bundesliga.

Terwijl hij daar was, kreeg hij eerst problemen met zijn knie, en daarna moest hij geopereerd worden aan zijn rug. Tijdens het voorseizoen was Sonck in uitstekende vorm; echter, in Borussia’s eerste wedstrijd van het seizoen, die werd gespeeld tegen PSV Eindhoven, liep hij een driedubbele gebroken rib op en moest hij de rest van het seizoen missen. Door de blessure maakte hij veel progressie.

Echter, ondanks dat het sinds het midden van het seizoen weer volledig operationeel is, speelde hij tot het einde van het seizoen alleen wedstrijden in de Bundesliga en scoorde hij zes doelpunten. De leiding en de technische staf,

Wesley Sonck Vrouw
Wesley Sonck Vrouw

onder leiding van Jos Luhukay, namen de beslissing om afscheid te nemen van de spits en zijn diensten te staken.De atleet vervoegde in januari de selectie van KE Appelterre-Eichem van de Provinciale Oost-Vlaanderen. Slechts drie maanden later verklaarde hij echter dat hij zou stoppen met de sport.

In de loop van de zomer werkten Germinal Ekeren en KVAC Beershot samen om het huidige Germinal Beerschot Antwerpen op te richten. Dit nieuw opgerichte team werd een samenwerkingspartner van Ajax Amsterdam en nam deel aan de Belgische competitie,

die werd beschouwd als een competitieniveau onder de Belgische competitie.Sonck is voor de nabije toekomst neergestreken op het KRC Genk. Omdat hij in dat seizoen de meeste doelpunten in België had gescoord, kreeg hij de titel van topscorer en nam hij deel aan het kampioenschap.

Wesley Sonck, geboren in augustus, is de huidige manager van de nationale ploeg van België U en een voormalig speler in de professionele voetbalcompetitie. Hij leidt ook het Belgische nationale team van de VS.Hij speelde vooraan voor een aantal verschillende clubs, waaronder Molenbeek, Germinal Ekeren, Germinal Beerschot, Genk, Ajax, Borussia Mönchengladbach en Club Brugge, onder anderen.

Op het internationale toneel schonk België hem de eer om de kapiteinspet te dragen. Tijdens zijn tijd bij Genk was hij de topscorer in de Belgische Eerste Klasse in het seizoen met doelpunten, en hij was de gezamenlijke top in de volgende campagne met doelpunten – de prijs deelde met Cédric Roussel. Tijdens zijn tijd bij Genk was hij dat seizoen ook topscorer in de Belgische Eerste Klasse met doelpunten.

Daarnaast werd hij geëerd als de beste spits van het jaar van de club terwijl hij voor Genk speelde. In de zomer maakte Sonck de overstap naar Ajax om de aanvallersleegte op te vullen die was achtergelaten door Mido, die de club verliet. Zijn debuut kwam in augustus, toen hij het veld betrad tegen Grazer AK.

Zijn debuut bij de club kwam in september tegen RKC Waalwijk, toen hij zijn eerste doelpunt voor de ploeg maakte. Het feit dat trainer Ronald Koeman Sonck regelmatig op de rechterflank plaatste, droeg in grote mate bij aan het gebrek aan succes van de voormalige ploeg, wat volledig aan Sonck kan worden toegeschreven. In de winter ontwortelde hij zijn leven en verhuisde hij naar Mönchengladbach, dat in Bohemen ligt.

Wesley Sonck Vrouw
Wesley Sonck Vrouw

Door blessures die hij opliep tijdens het spelen voor Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga, werd de carrière van Sonck afgebroken voordat hij zijn volledige potentieel kon bereiken. Zelfs voordat hij zijn lening bij de club begon, waren er al onderhandelingen gaande om hem een ​​vast contract te bezorgen bij Borussia Mönchengladbach.

Door een venijnige tackle van Wilfred Bouma tijdens een zinloze vriendschappelijke ontmoeting in de zomer tussen Borussia Mönchengladbach en PSV Eindhoven liep Sonck drie gebroken ribben op. De wedstrijd ging tussen Borussia Mönchengladbach en PSV Eindhoven.

Er werden geen punten gescoord in de wedstrijd.Sonck maakte zijn terugkeer naar competitief voetbal met een doelpunt van het team dat hij comptegen Bayern München, na de afgelopen zes maanden te hebben gerevalideerd van een blessure.

Voordat hij aan het begin van het seizoen een blessure opliep aan het mediale collaterale ligament in de achterkant van zijn knie, scoorde hij nog drie doelpunten voor Mönchengladbach in meer Bundesliga-wedstrijden.

waardoor hij de start van de eerste drie maanden van games van het seizoen missen. Sonck nam aan het einde van het seizoen afscheid van Gladbach en tekende meteen een huurcontract bij Club Brugge voor de volgende campagne.

Dit vond plaats op hetzelfde moment dat Borussia Mönchengladbach hun seizoen begon in de tweede divisie van de Bundesliga. Aan het einde van het seizoen nam Sonck de beslissing om voor een niet bekendgemaakte vergoeding definitief naar Brugge te verhuizen.

vanwege conflicten met manager Adrie Koster over contractbesprekingen en het feit dat hij niet genoeg speeltijd kreeg bij de eerste ploeg.Sonck werd tijdens de zomer ontslagen en was enkele maanden werkloos tot eind oktober, toen hij aan een nieuwe baan begon bij de pas gepromoveerde ploeg Waasland-Beveren. Sonck was ontslagen in de zomer van