Wierd Duk Nieuwe Vriendin

Wierd Duk Nieuwe Vriendin:- Duk is geboren in Hooge Zwaluwe, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en is de stad waar Duk is opgegroeid. Hij groeide op in een gezin dat betrokken was bij de bediening. Ze zijn afkomstig uit het land van Nederland. Vanwege het werk van zijn vader moest het gezin tijdens zijn jeugd nogal wat verhuizen.

Wierd Duk Nieuwe Vriendin
Wierd Duk Nieuwe Vriendin

Duk is geboren en getogen in het gebied dat nu bekend staat als Domburg, dat in Nederland ligt. Na het afronden van zijn middelbare opleiding in Hoogezand-Sappamer, ging hij naar het Dr. Aletta Jacobs College om in 1977 zijn diploma te behalen. Dit college is gevestigd in Hoogezand-Sappamer.

De informatie werd hem min of meer toevallig verstrekt door presentator Wilfred Genee, die hem vertelde dat hij ooit zijn vrouw had moeten interviewen en de ervaring ongemakkelijk vond. Vervolgens vertelde Duk dat zijn voormalige partner Ekiz ooit een interview met hem had gedaan in Op1, waarna hij eruit flapte dat hij en Ekiz het prima met elkaar konden vinden.

Tussen 2013 en 2017 was het paar getrouwd en kregen ze een kind genaamd Ferran. Duk verklaarde: “Er is absoluut geen manier dat dit schadelijk zou kunnen zijn voor onze jongen.” “Ik ben er ook heel blij mee”, zei de spreker.

Daarna besloot hij zijn opleiding in het vak voort te zetten door zich in te schrijven aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studententijd begon Duk zijn carrière in de journalistiek. Hij werkte voor tijdschriften als Vinyl en het Nieuwsblad van het Noorden, waardoor hij nauw kon samenwerken met Syp Wynia, de art director van de krant.

Wierd Duk Nieuwe Vriendin

Daarnaast was hij illustrator voor een aantal andere publicaties. Duk werkte mee aan de literaire en culturele tijdschriften Verbeeldt! en Verbeeldt!, beide opgericht door Gerlof Leistra en René Cuperus met hulp van Duk.

Relatie met Wierd Duk: Fidan Ekiz en Wierd Duk scheidden in 2017 na een huwelijk van vier jaar. Wierd beweerde dat de reden dat hun huwelijk was geëindigd was omdat veel mensen dachten dat hij een rechtse klootzak was.

Aan de andere kant stelde Fidan dat dit helemaal niet het geval was. Volgens haar zou Wierd vaak meer aandacht besteden aan de debatten op Twitter dan aan haar eigen interacties. Wierd en Fidan hebben samen maar één kind, maar ze hebben geen kinderen meer.

Aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij een graad in geschiedenis volgde, richtte Duk zijn studie op de geschiedenis van Rusland en de geschiedenis van andere landen die ooit deel uitmaakten van wat nu bekend staat als de Sovjet-Unie.

Zijn taken toen hij in de Russische Federatie woonde en werkte, waren schrijven voor Het Parool, uitgeverij VNU en het weekblad Elsevier. Hij werkte daar van 1992 tot 2001 als verslaggever voor het bedrijf. Hij werkte in Moskou, waar hij woonde toen hij op het platteland was.

Tussen 2001 en 2006 werkte Duk als correspondent in een andere stad, met name Berlijn. Tijdens zijn verblijf in Berlijn werkte hij als verslaggever voor publicaties die verband hielden met de Associated Press Services.

Wierd Duk werkte enige tijd als algemeen verslaggever voor zowel het Algemeen Dagblad als Elsevier. Van 2013 tot 2016 concentreerde hij zijn rapportage-inspanningen in Duitsland. Daarnaast richtte hij een coffeeshop op in Duitsland.

Terwijl hij er nog is met zijn familie, verwijst Wierd Duk nog regelmatig naar de impact die het leven in Berlijn had op zijn leven, vooral op het leven van zijn dochter. De buurt van Wierd was zeer divers qua mensen die er woonden. Volgens de man zelf werd zijn dochter vaak op allerlei manieren aangemoedigd, zoals het dragen van een hoofddoek.

In 2016 was Duk in dienst van het Algemeen Dagblad. Hij ging het hele land door om de situatie te onderzoeken en er een beter gevoel bij te krijgen. Sinds 2017 werkt hij voor de krant De Telegraaf.
Daarnaast reist hij voor De Telegraaf het hele land door en schrijft hij over de individuele ervaringen van mensen die daar wonen. Duk levert niet alleen een bijdrage aan de lokale krant, maar is ook behoorlijk actief op Twitter. Hij heeft ook een wekelijkse podcast, Het Land van Wierd Duk.

Tussen 2001 en 2006 was hij als redacteur werkzaam bij de kranten van Associated Press (GPD) in Duitsland. Tussen 2001 en 2006 was Duk werkzaam als verslaggever in Berlijn.Tussen 2001 en 2006 noemde hij die plek zijn thuis. Schrijven over politiek maakte deel uit van zijn functieomschrijving bij de Generale Overheidsdienst in Den Haag (GPD). Daarvoor had hij tussen 2008 en 2013 een baan bij Elsevier in Nederland.

Vanaf dat moment was hij hun primaire correspondent.Hij was lid van een rockband toen hij jonger was en trad actief met hen op. Hij was een actief lid van een rockband uit Friesland, bekend als The Visitor. Met deze band trad hij op in een aantal landen, waaronder Rusland.

Wierd Duk is een man met verschillende rolen en verantwoordelijkheden. Naast historicus, Ruslandspecialist, journalist en correspondent is hij ook bassist, auteur en vader. Het heeft wortels in de stad Groningen.Hij verdeelt zijn leven tussen Berlijn en Amsterdam. Na een paar weken in Berlijn te hebben doorgebracht, zullen de meeste mensen wat tijd doorbrengen op IJburg.

Zijn derde vrouw en hun kind zijn daarheen verhuisd.Wierd Duk is een man met verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Naast historicus, Ruslandspecialist, journalist en correspondent is hij ook bassist, auteur en vader. Het heeft wortels in de stad Groningen.

Hij verdeelt zijn leven tussen Berlijn en Amsterdam. Na een paar weken in Berlijn te hebben doorgebracht, zullen de meeste mensen wat tijd doorbrengen op IJburg. Zijn derde vrouw en hun kind zijn daarheen verhuisd.

Duk is twee keer getrouwd geweest. Tijdens zijn eerste huwelijk was hij in het huwelijk getreden met een Russische dame. Door deze verbintenis werd hij de vader van een dochter. Bovendien was Duk een getrouwde man, waarbij zijn vrouw Fidan Ekiz heette. Ferran was het enige kind dat uit deze verbintenis kwam.

Wierd Duk Nieuwe Vriendin
Wierd Duk Nieuwe Vriendin

Romantische weetjes uit het land van opiniemakers: Fidan Ekiz en Wierd Duk blijken elkaar weer op het spoor te zijn. Ze waren vier jaar getrouwd voordat ze in oktober 2017, vier en een half jaar geleden, bekendmaakten dat ze wilden scheiden.Hierdoor zag Fidan een droom instorten, omdat ze had gehoopt dat ze naast hun zoon Ferran nog veel meer kinderen zou krijgen. “Het meest optimaal, de hele groep.”