Winston Gerschtanowitz Vermogen

Winston Gerschtanowitz Vermogen:- Winston Gerschtanowitz heeft momenten waarop hij zich bewust is van hoe rijk hij werkelijk is. Het geluk bezorgt hem soms tranen, en hij merkt dat hij ze stort terwijl hij op het erf van zijn villa in Blaricum staat. Dat vertelt de presentator van SBS 6 aan het maandblad Story, dat vorige week verscheen. Gerschtanowitz omschrijft de villa die hij in Blaricum bezit als ‘heerlijk’.

Winston Gerschtanowitz Vermogen
Winston Gerschtanowitz Vermogen

Ik sta in mijn tuin en geniet van het landschap, en plotseling begin ik te huilen. tranen omdat ik erin slaagde dit doel te bereiken. Iedereen heeft altijd de indruk dat ik in mijn eentje succes heb geboekt. Dat ik me nooit zorgen heb hoeven maken over geld en dat ik nog nooit in mijn leven ergens voor heb hoeven werken. “

Volgens een stuk dat is geschreven en gepubliceerd door Quote, wachten er miljarden euro’s op de oprichters en investeerders van het bedrijf achter alle mooie zinnen.U hebt waarschijnlijk correct geantwoord dat een van deze oprichters Winston Gerschtanowitz was. Ze ontdekten dat er een typische BV achter de onderneming zat en dat deze BV een motief had om winst te maken.

Sterker nog, als alles volgens plan verloopt, zou Gerschtanowitz (en zijn medewerkers) in de komende zeven jaar mogelijk een verbazingwekkende $ 3,6 miljard kunnen verdienen. Het behoud van natuurlijke hulpbronnen moet echter de eerste zorg zijn, toch?

Zoals eerder vermeld, heeft Winston vanaf zijn geboorte een ondernemersgeest gehad. Van jongs af aan runde hij vanuit zijn kluisje op het Keizer Karel College in Amstelveen een bedrijf en verkocht hij dure pennen en Russische horloges aan studenten. Zelf zei hij daar ooit over: “Ik sta bekend als de jongeling die nog steeds zand verkoopt aan mensen in de Sahara.”

Aan de andere kant voldeed het project van Winston “EarthToday” niet zo lang geleden niet aan de verwachtingen. Er is beweerd dat deze groep zichzelf afschildert als iemand die werkt om de planeet te beschermen.Voor €1,20 koopt u één vierkante meter natuur die behouden blijft, waarna een aanzienlijk deel van dit bedrag aan een goed doel wordt geschonken. Is dit waar, of komt het met een soort van vangst?

Hij behaalde een HAVO-diploma in Amsterdam en werd bekend als Harm van Cloppenburg in de soapserie Goudkust. Samen met Chris Zegers, Jimmy Geduld en Michiel de Zeeuw vormde hij korte tijd de boyband 4 Fun.

Hij levert een bijdrage aan een breed scala aan tv-shows. Deze omvatten dingen die je zou willen dat je had. In 2005 maakte hij zijn weg naar Talpa. Daar geeft hij veel presentaties en maakt hij fraaie programma’s.In 2008 promoveerde hij naar de rol van hoofdpresentator bij RTL Boulevard. Daarnaast zal hij in het jaar 2010 “The Voice of Holland” hosten. Hij host een groot aantal extra shows.

Maar Winston onthulde niet aan Beau van Erven Dorens (of de rest van het Nederlandse volk) dat hij een aanzienlijk aantal certificaten voor zichzelf had gekocht. miljarden zelfs. In plaats van de huidige prijs van €1,20 heb je ze misschien voor 0,0003 cent.

Deze certificaten van bescherming zijn dus niet hetzelfde als de certificaten van consumentenbescherming die worden uitgegeven; ze zijn eerder vergelijkbaar met certificaten van aandelen in EarthToday.Omdat hij een van de oorspronkelijke makers van EarthToday was, kreeg hij dit voordeel om van te profiteren. Er zijn tot nu toe niet veel vreselijke dingen gebeurd, maar dat kan veranderen.

Winston Gerschtanowitz Vermogen

EarthToday lijkt misschien voor degenen aan de buitenkant die naar binnen kijken een waardige zaak te zijn; dit is echter niet het geval. Ze hebben nooit gezegd dat ze dat ook waren. U moet uw beslissing echter nooit baseren op het feit dat dit niet het geval is.

Dit is het punt waarop de voet pijn begint te doen.Een aantal recensenten, waaronder Sander Schimmelpenninck en Eva Jinek, stellen dat ze niet zo duidelijk mogelijk hebben aangegeven wie of wat ze zijn.

Omdat ze in de kern niets meer zijn dan ‘gemiddelde’ zakelijke ondernemingen. Ze fungeren als tussenpersoon voor mensen zoals jij, die hun steentje willen bijdragen aan het behoud van het milieu, en de liefdadigheidsorganisaties die zich daadwerkelijk in het veld inzetten voor natuurbehoud.

Daarnaast is hij de enige eigenaar van een aantal succesvolle bedrijven. Hij hield toezicht op de productie van multimediaformaten voor televisie bij Media Republic. Een van de producties die ze hebben gemaakt heet Jong Zuid.Daarnaast was hij een tijd commercieel directeur van Talpa. Het betrof het productiebedrijf dat achter Talpa zat. Zijn overstap naar SBS6 in 2017 volgde op zijn vertrek bij RTL4.

De zakenman Kees Zegers, die onder meer NU.nl oprichtte, is verantwoordelijk voor het idee. Hij betrok Gerschtanowitz en zijn mediabureau bij de discussie. In plaats van een stichting op te richten zoals gebruikelijk, hebben ze echter een nieuw gevormde vennootschapsvorm opgericht.

Ze beweren dat ze er geen geld aan verdienen en dat allesing wordt gedaan ten behoeve van de natuur. Na bijna een heel jaar onderzoek kwam ik echter tot de conclusie dat het niet hetzelfde is. EarthToday is een bedrijf met winstoogmerk met een bedrijfsstrategie die het potentieel heeft om veel winst te genereren.

De oprichters hebben ook een groot aantal meters natuurlijke ruimte aangekocht, maar tegen aanzienlijk voordeligere prijzen. Ze rekenen erop dat de prijzen stijgen en verwachten over zo’n zeven jaar een winst van 3,6 miljard euro.

De bevindingen van Quote hebben boegbeeld van het project, Jan Terlouw, sprakeloos gemaakt. “Die informatie, samen met de waarschijnlijkheid dat andere individuen er geld mee zouden verdienen, is voor mij verzwegen. Dat lijkt niet het doel, althans niet voor mij. Dat baart mij zorgen. Zodra het gevestigd, zal ik er afstand van doen en er met mijn handen vanaf blijven.”

Winston Gerschtanowitz Vermogen
Winston Gerschtanowitz Vermogen

Hij trouwde in 2011 met Renate Verbaan. Hun beide zonen werden geboren in 2008 en 2010, waardoor ze in totaal vier kinderen kregen. Golf is een van zijn favoriete sporten. Ook al heeft hij een handicap van 13,5, hij doet het goed. Hij zal deelnemen aan de Pro-Am competitie die in 2009 wordt gehouden op het KLM Open.