Zac Efron Vriendin

Zac Efron Vriendin:- Het jaar daarvoor nam Zac Efron de beslissing om de pandemie die in Australië gaande was te vermijden. Hij verhuisde naar Byron Bay omdat hij dacht dat het langer dan een paar maanden zou duren en omdat hij zich behoorlijk uitgeput voelde nadat hij zo lang in Hollywood was geweest.

Zac Efron Vriendin
Zac Efron Vriendin

Hier ontmoette hij Vanessa Valladares. De eerste keer dat de twee elkaar ontmoetten was in juni en een maand later begonnen ze te daten. Omdat het zo goed ging tussen het nieuwe stel, namen ze in oktober de beslissing om samen te gaan wonen.Dat geluk duurde echter niet lang, want een maand later werd gemeld dat het paar hun relatie had beëindigd.

De duur van de reis Gedurende die tijd was Zac zijn volgende film, Gold, aan het filmen in Adelaide, dat ongeveer 1600 kilometer verwijderd is van Byron Bay.Na bijna een jaar een relatie te hebben gehad, is Zac Efron weer single. Lokale Australische nieuwsbronnen, zoals E! Online zeggen dat de acteur en Vanessa Valladares onlangs uit elkaar zijn gegaan.

De informatie werd aanvankelijk gedeeld door The Daily Telegraph en werd vervolgens gevalideerd door de Australische radio-dj Kyle Sandilands, die een sterke bekendheid heeft met de acteur. Volgens hem hebben Efron, 33 jaar oud, en Valladares, 25 jaar, zojuist de beslissing genomen om hun relatie te beëindigen zonder erover te discussiëren.

De omstandigheden die ertoe leidden dat de twee elkaar leerden kennen, deden zich voor toen Efron voor verschillende opdrachten voor langere tijd in Australië moest blijven. Valladares werkte in de winkel waar hij vaak dingen kocht en het klikte meteen tussen de twee.

Ze brachten de tijd door in quarantaine en lockdown om elkaar goed te leren kennen, en nadat het voorbij was, nam ze de beslissing om hem te vergezellen op zijn reizen terwijl hij werkte aan de film Gold en de Netflix-serie Down to Earth met Zac Efron.Er werd gemeld dat Efron zijn toeristenvisum in de zomer van 2013 met een extra jaar had verlengd, zodat hij een huis zou kunnen zoeken in Byron Bay.

De acteur woont al een aantal jaren voor langere tijd in Australië en hij heeft verklaard dat het land zijn ware spirituele thuis is geworden.Omdat Zac voor een langere periode in Australië moest blijven om aan een aantal projecten te werken, leerde hij Vanessa kennen.

Er vlogen meteen vonken tussen hen in door het feit dat zij in de winkel werkte waar hij regelmatig boodschappen deed.Tijdens de lockdown en quarantaine hebben Vanessa en Zac elkaar aardig leren kennen. Uiteindelijk besloot Vanessa om met Zac te reizen terwijl hij met Zac Efron aan de film Gold en de Netflix-show Down to Earth werkte.

Er werd gemeld dat Efron zijn toeristenvisum in de zomer van 2013 met een extra jaar had verlengd, zodat hij zijn zoektocht naar een woning in Byron Bay kon voortzetten. Van de acteur is bekend dat hij een aantal jaren lang ‘down under’ is geweest en beweert dat hij de regio nu als zijn permanente thuis beschouwt.

Het lijkt erop dat Zac Efron en zijn vriendin, Vanessa Valladares, een zekere mate van onenigheid in hun relatie ervaren. Volgens de Daily Mail heeft het aspirant-model haar baan opgezegd om meer tijd door te brengen met de voormalige Disney-ster. Het stel had hun eerste ontmoeting in juli 2020, terwijl Valladares als server werkte in de Byron Bay General Store in New South Wales.

Zac Efron Vriendin

Volgens berichten woonde ze sinds september 2020 bij Efron op Belongil Beach in Byron Bay, Australië. Volgens informatie verkregen door Daily Mail Australia heeft Zac Efron een vlucht geannuleerd die hem een ​​maand eerder naar Los Angeles zou brengen.

Dit kwam nadat hij een verlenging van zijn toeristenvisum had aangevraagd, dat op basis van de duur van zijn verblijf leek te zijn verleend. Zac Efron zou ook een bod op een huis hebben gedaan, zodat hij een vaste plek zou hebben om te wonen.

Sindsdien reist het stel samen in Australië voor de opnames van Efrons meest recente project, de televisieserie With Both Feet on the Ground. Ze leken een gelukkige relatie te hebben. Mensen dachten zelfs dat ze verloofd waren nadat ze hoorden dat Valladares in oktober 2020 een verjaardagsfeestje voor Efron gaf en dat Efron Valladares op het feest een ring gaf.

Volgens de Daily Mail op 19 april zei een bron: “Hij gaf het haar na het feest – het was echt romantisch.” Deze informatie werd verstrekt aan Vrouwendag. “Geen van hen praat er teveel over, maar ik twijfel er niet aan dat het een soort van onofficiële verloving was.”

De actrice Vanessa Valladares is momenteel de vriendin van Zac Efron. Ze is een model dat steeds meer werk krijgt op het gebied van modellenwerk, vooral sinds ze een relatie met de acteur begon. Daarvoor werkte ze als serveerster in een café en daar leerden zij en hij elkaar voor het eerst kennen.

Omdat Zac geruime tijd in Australië moest blijven om aan een aantal projecten te werken,ontmoette Vanessa. Er vlogen meteen vonken tussen hen in door het feit dat zij in de winkel werkte waar hij regelmatig boodschappen deed.

Tijdens de lockdown en quarantaine hebben Vanessa en Zac elkaar aardig leren kennen. Uiteindelijk besloot Vanessa om met Zac te reizen terwijl hij met Zac Efron aan de film Gold en de Netflix-show Down to Earth werkte.

Mogelijk gaat Zac Efron een hoofdrol spelen in een film over de Vietnamoorlog. Er werd gezegd dat Efron in de zomer van 2013 een extra jaar aan zijn toeristenvisum had gekregen, zodat hij kon blijven zoeken naar een plek om te wonen in Byron Bay.

De acteur maakt al een aantal jaren regelmatig langere reizen “Down Under” en hij beweert dat hij het land nu als zijn permanente thuis beschouwt. De woordvoerder van Zac heeft ervoor gekozen geen commentaar te geven op de breuk.

Na een periode van tien maanden samen hebben Zac Efron (33 jaar) en zijn Australische vriendin, Vanessa Valladares (25 jaar; hij heeft iets met Vanessa’s), besloten hun relatie te beëindigen. Volgens ‘The Daily Telegraph’ gebeurt dit. Omdat Zac voor een langere periode in Australië moest blijven om aan een aantal projecten te werken, leerde hij Vanessa kennen.

Zac Efron Vriendin
Zac Efron Vriendin

Er vlogen meteen vonken tussen hen in door het feit dat zij in de winkel werkte waar hij regelmatig boodschappen deed. Tijdens de lockdown en quarantaine hebben Vanessa en Zac elkaar aardig leren kennen. Uiteindelijk besloot Vanessa om met Zac te reizen terwijl hij met Zac Efron aan de film Gold en de Netflix-show Down to Earth werkte.