Zlatan Barn

Zlatan Barn:- På hans olika konton i sociala medier visas Zlatan Ibrahimovics barn sällan, om aldrig, på sin pappas fotografier. Orsaken förklaras i författarens senaste bok.Den här veckan släpptes “Adrenaline”, som visar att den svenska superstjärnan har hållit sig aktuell.

Zlatan Barn
Zlatan Barn

I sin andra bok, som kom ut 2018, berättar Zlatan Ibrahimovic om de senaste sakerna som har hänt honom både på och utanför planen.I kapitlet med titeln “Fotboll”, som kan handla om antingen kärlek eller fotboll, diskuterar han hur han interagerar med sociala medier och hur han har sett användningen av olika onlineplattformar från en mycket ung ålder.

“Min kärlek till mina barn överstiger den jag har för allt annat i hela världen.” De kommer, enligt min åsikt, för alltid att inta den högsta och mest betydelsefulla positionen i hierarkin. Att skydda dem och se till att de kan använda de saker du älskar utgör också kärlek.

frihet utövas på lämpligt sätt. Absolut inte. “Jag vill inte att mina barn ska spendera sin tid på sociala medier eftersom det är möjligt för dem att bli negativt påverkade av det de läser om mig på sådana plattformar.” Han berättar om sig själv i skrift. “

Zlatan Ibrahimovic, en svensk fotbollsspelare, laddar upp bilder på sina barn på sociala medier väldigt sällan, om alls. Detta är ämnet som tas upp i boken som han skrev. Andra offentliga personer som missbrukar sina barns integritet genom att lägga upp bilder på dem på sociala medier gör inte ett bra jobb.

Enligt författaren kan han hitta ett stort antal kända personers barn på internet, och han noterar att dessa barn ofta har sina egna unika konton.De har redan hundratals följare när de är 7 eller 8 år gamla.Sedan tillkomsten av sociala medier har “näthat” varit ett ämne som har fått stor uppmärksamhet.

Ett Instagram-konto som inte personligen känner en fotbollsspelare kommer ofta att posta hårda kommentarer om den spelaren på Instagram. Till exempel, om de inte har presterat särskilt bra ute på planen,

När mina barn är gamla nog att förstå hur mycket bedrägeri det finns i plattformarnas värld, kommer de att kunna fatta sina egna beslut om hur de vill interagera med världen.De använder inte sociala medier eftersom de ännu inte har tillräckligt med information för att inse hur mycket bedrägerier det finns i plattformarnas värld.

Zlatan Barn
Zlatan Barn

I sitt författarskap diskuterar han sig själv länge.De kan inte förstå hur det kan vara meningsfullt. Även om det är sant att de bor där, har det ingen betydelse för dem, och på samma sätt har det ingen betydelse för mig.

Jag är vad du skulle kalla “old school”, men samtidigt är jag ganska aktuell. På grund av att jag har varit framgångsrik så finns inte min familj i skuggan av mig. De var viktigare än hans arbete, enligt den berömda fotbollsspelaren.

Helena har tagit beslutet att upprätthålla en offentlig närvaro som är mer dämpad i jämförelse med hennes välkända makes. Hon var framgångsrik inom en rad områden professionellt åren innan hon träffade Zlatan för första gången.

För att slippa befinna sig i allmänhetens sken använder hon inte sociala medier och hon deltar inte i intervjuer. Av samma anledning ser vi inte heller deras barn ur Helenas perspektiv någon gång i berättelsen.

Ibrahimovic hävdar att han i sin senaste bok, “Adrenalina”, som han skrev tillsammans med den italienske författaren Luigi Garlando, diskuterar sina barn såväl som andra ämnen, som hur mycket han älskar dem och hur mycket han tycker om att vara pappa.I sin bok skriver han om sina två söner, Maximilian och Vincent, som idrottare som tränar hårt och hela tiden testar nya tekniker.

Följande dag var när vi vandrade upp till toppen av en närliggande kulle. Hanarna började så småningom springa iväg eftersom de vid ett tillfälle bedömde att jag rörde mig för långsamt, vilket fick dem att gå. Det är möjligt att de hade för avsikt att visa för mig hur mäktiga de var, eller att de bara letade efter en strid.

De vill ha det idag på exakt samma sätt som jag. De ansvarar för sina egna träningspass i hemmagym som vi har etablerat åt dem i Stockholm. De tar kontakt med mig och frågar om träningsprogram för löpband som jag kanske kan hjälpa dem med. Så här beskriver Zlatan Ibrahimovic sig själv på frågan om sig själv:

Boken beskriver också ett tillfälle då hans yngste son, Vincent, följde med honom till träningscentret i Milanello medan Zlatan Ibrahimovic fick behandling där. Detta skedde medan Zlatan Ibrahimovic var på bättringsvägen.

Medan jag var mitt i mitt träningspass gick han fram till mig. Han frågaded om huruvida han kan vara med mig i några av mina spurter på planen under en liten period. Sprint därför trettio gånger från en box till nästa. Det är den åtgärd jag måste vidta. Ibrahimovic har producerat något slags litterärt verk.

Zlatan Barn
Zlatan Barn

Hans två pojkar, Maximilian Ibrahimovi och Vincent Ibrahimovi, föddes båda efter att han knöt säcken. De är båda uppkallade efter sin far. De är barn till Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger, som är gifta och har två barn tillsammans. Zlatan och Helena är föräldrar till dessa två pojkar.

Det är inte vanligt att framstående personer visar sin avkomma offentligt. Förklaringen bakom detta är följande: Zlatan Ibrahimovic, som nu är 39 år gammal, anses ofta vara den bästa svenska fotbollsspelaren i sportens historia.

Utöver detta är han en av de mest välkända personligheterna inom sporten. Om du tittar på hans profiler i sociala medier hittar du inte många bilder på hans barn med sin nuvarande partner, Helena Segers, som är 50.

Han utbrister saker som “Jag vet inte vad jag ska göra”, trots att han utstrålar trygghet och har en glimt i ögat.Trots att Maria Olhage fick Zlatan när de två förlovade sig 2001, avslöjade han i en intervju vilken gåva han hade gett henne. Zlatan har varit ett diskussionsämne i media i mer än tjugo år vid det här laget.

I självbiografin som Zlatan skrev om sitt liv sa han att han hade hänvisat till sin fru som “evil super bitch deluxe”. Det är Helena som får skylla sig hemma eftersom hon kallas “evil super bitch deluxe”.

Zlatan och Helena Seger har två barn: Max, som är 14 år, och Vincent, som är 13 år. De delar bostad med dem. Längden på parets förhållande är arton år. När Zlatan var i 20-årsåldern hade han och hans blivande fru sitt första möte.

Zlatan är en välkänd figur och hans bild finns ofta med på reklamblad. Å andra sidan verkar han inte spendera mycket tid med sina barn. Zlatan har redan gett en förklaring till denna situation, som är följande:

Hans tränare för styrka och kondition granskade honom närmare och sa: “Men vad exakt gör han? Jag svarade att det här verkligen var utöver det vanliga. Efter att jag informerat honom om att han var på träning tackade han mig och log.